Poveşti despre băieţelul cu păturică mov şi un miniAlbum fotocarte

minialbum fotocarte

Când din doi imperfecţi ia naştere o perfecţiune, atunci chiar nu mai ştii ce să spui. Dumnezeu a avut grijă să ne lase şi pe noi fără cuvinte arătându-ne ce înseamnă aia să iei o viaţă de la zero. Iar cum noi am rămas fără cuvinte, misiunea de a transmite chestii indescriptibile i-a dat-o sufletului.  Iar abstracţiunea asta de suflet se descurcă de minune.

Câte ceva despre făptura Flaviu…

Flaviu este…

…al meu Perfecţiune (nu, nu am făcut vreun dezacord gramatical, e aşa cum spun!). Nu mai reţin exact în ce moment şi-a primit de la mine acest nume, dar i se potriveşte de minune. Încă ( :-)) ) Asta fiindcă e, pur şi simplu, perfect. Iar eu …hmm, doar o altă mamă înnebunită după al ei pui.

Flaviu mai este…

…băieţelul cu păturica. Ataşamentul faţă de celebra lui păturică fleece mov datează înca de pe când avea câteva luni. O fi ceva energii speciale pe acolo, altfel nu-mi explic. Patima cu care o strânge de fiecare dată este de-a dreptul…înnebunitoare. Iar dacă lui îi este atât de dragă, oare mie cum mi-ar putea fi? Păturica şi băieţelul la un loc, fireşte.

Flaviu este şi…

…personajul principal de oriunde şi din orice

De câteva zile Flaviu a devenit personajul principal şi dintr-un minialbum fotocarte. Aşa că, Perfecţiune are primul său minialbum, în format fizic, care include 45 dintre cele mai reuşite fotografii cu el. Voiam de mult să imprimăm măcar câteva din aceste amintiri, aşa că această ocazie s-a dovedit a fi extrem de nimerită.

Un minialbum fotocarte de la MiniAlbum

MiniAlbum se vrea a fi un proiect frumos şi special al cărui principal obiectiv este să ofere oamenilor tresăriri de emoţie, zâmbete, lacrimi, …ştiţi voi, după caz.

Vineri seara, în jurul orei 18:00, curierul a ajuns cu acest colet mult aşteptat. Eram atât de curioasă de…, de fapt, ce mai, de tot. De cum se prezintă fotografiile mele digitale sub formă tipărită, de cum arată albumul ca atare.

Am rămas plăcut impresionată de modul de prezentare, de cum am deschis coletul. Am descoperit o cutie delicată în jurul căreia era înfăşurată o panglică satinată sub forma unei funde. Supriza dulce a fost, trebuie să recunosc, acel detaliu de efect. Primul meu…wow!

Am continuat în acelaşi ritm, înlăturând capacul cutiei din carton fin. Albumul era învelit cu o hârtie cerată, cam ceea ce numesc eu un alt detaliu, unul profi.

În cele din urmă, am izbutit 🙂 Fireşte, ca şi featured picture, se putea să aleg o alta fotografie, dacă nu una cu banditul şi a lui păturică mov (cu suzică, pe deasupra)?

minialbum

MiniAlbum

minialbum fotocarte cu 45 de fotografii (grupate sub formă de colaj);

20 de pagini;

15×15 cm închis, 15×30 cm deschis;

 coperţi din carton rezistent, de tip Hardcover şi o hârtie de calitate, plăcut texturată, care mă asigură că acest album cu amintiri va trece proba timpului cu brio. 

Pe MiniAlbum.ro sunt disponibile la achiziţie şi varianta unui album mai mare, maxiAlbum sau varianta de magneţei, care se pot personaliza cu orice fotografie la alegere.

Tematica este şi ea la alegere, astfel că pe copertă pot să apară diverse motive specifice. Cel ales de mine are ca temă Crăciunul, ţinând cont că în mai puţin de o lună ne găsim în pragul sărbătorilor.

Nu ştiu dacă mai are sens să subliniez faptul că pe mine una mă încântă. Acest album fotocarte este drăgălaş şi elegant totodată, e rezistent, e uşor de luat în geantă şi de arătat oricui. Poate constitui un cadou surpriză de sine stătător. Şi nu costă o avere, nici măcar o jumătate de avere.

Mi-ar plăcea ca pe parcurs să mai comand câteva astfel de albume. Pentru fiecare din etapele frumoase ale vieţii care vor veni. Amintirile sunt, în final, tot ceea ce ne rămâne. Şi chiar dacă prezentul trebuie să primeze întotdeauna, e păcat să nu aşezăm undeva, la loc de cinste, toate momentele unice.

 

You might also like

Comments (4)

Leave a Reply