Seturi cadou de Crăciun de la Notino până în 50 ron

cadouri de Crăciun ieftine

Ne aflăm în una din cele mai frumoase perioade ale anului, decembrie. E luna cadourilor și a apropierii și are acea magie specială care mă face să îmi aduc aminte de copilărie. Sunt multe sentimente și emoții amestecate care mă încearcă. Și care cred că mă vor urmări plăcut întreaga mea viață.

Și pentru că tot am zis de cadouri, laitmotivul perioadei, să fie deci despre cadouri… 2020 nu a fost un an chiar excepțional, din pricina pandemiei de covid care a împânzit tot. Sectorul financiar este unul care a avut cel mai tare de suferit. Situația ne-a afectat pe toți, într-o mică sau mai mare măsură. Toți am simțit implicațiile, inclusiv la nivel psihic, emoțional.

În acest articol am reunit câteva selecții de cadouri parfumate și utile la un preț minim. Da, cadouri la = <50 RON. Nu e o sumă imposibilă, de fapt, e atât de puțin comparativ cu bucuria pe care o poate aduce în ochii unei persoane dragi.

Cadouri cosmetice de la Notino în vremuri… speciale

Seturi cadou. De ce ai oferi în dar un set cadou?

  1. Formatul este unul atrăgător din start, produsele au deja un ambalaj sugestiv, la care nu mai trebuie să adaugi decât o pungă cadou.
  2. Nu îți mai bați capul pentru a crea un mix potrivit. Mixul este deja făcut.
  3. Setul reunește unul sau mai multe produse din aceeași gamă și același brand, potrivite pentru a fi folosite unul în completarea celuilalt.
  4. Per total, prețul rezultat este unul mai mic, decât dacă ai cumpăra separat fiecare produs.

Seturi cadou pentru FEMEI: soție, mamă, soră

Femeile – pentru dragile femei din viața noastră. Pentru că indiferent de orice, fiecare dintre noi are o prezență feminină iubită în viața sa. Și cum femeile apreciază produsele de îngrijire a corpului, un astfel de set poate fi deosebit de inspirat. Nu prea sunt șanse să dai greș nici cu clasicul Dove, nici cu opulența parfumată de la Vivian Gray.

Seturi DOVE

Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea 32 RON
Dove Relaxing Care 30 RON
Dove Original 30 RON

Seturi Vivian Gray

Vivian Gray Romance Sweet Vanilla 30 RON
Vivian Gray Red Christmas 40 RON
Vivian Gray Glittering Christmas 49 RON

Seturi Bohemia Gifts & Cosmetics

Bohemia Gifts & Cosmetics Body 33 RON
Bohemia Gifts & Cosmetics Lavender 44 RON
Bohemia Gifts & Cosmetics Rosarium Boho Style 49 RON

În completare, bonus, poți adăuga și o cremă de mâini, produs must-have pentru femei, mai ales în sezonul rece. Toate variantele sunt reunite în secțiunea creme de mâini, iar prețurile încep de la 10 RON.

Seturi cadou pentru BĂRBAȚI: soț, tată, frate

Nici pe ei să nu îi uităm, reprezentații masculini în prezența cărora noi, femeile, ne simțim apreciate și ocrotite. Un set cadou cu produse basic de îngrijire a corpului poate bucura orice bărbat (adică pe aceia a căror pretenții nu ajung până la lună :-)). Cei de la Bohemia Gifts & Cosmetics au gândit niște ambalaje absolut fenomenale, total altfel, perfect masculine. Un 50 de rom sau un țap de bere? N-ai cum să rămâi indiferent :-).

Bohemia Gifts & Cosmetics Pro Kutily 33 RON
Bohemia Gifts & Cosmetics Rum Spa 41 RON

Bohemia Gifts & Cosmetics Beer 47 RON

Seturi cadou pentru COPII

Micuții noștri cei amuzanți și neobosiți care știu să aprecieze orice lucru mic…Sunt cei mai importanți pentru noi și merită tot ceea ce esti mai bun. Pe lângă un dulce și ceva jucărioare, creează-le ocazia de a găsi sub brad și niște cosmetice concepute 100% pentru ei. Deci, să vină odată Moș Crăciun!

Regina Gingerbread 21 RON
Elmex Kids 3-6 Years 30 RON
EP Line Cars 34 RON
The Smurfs Brainy 36 RON

La Notino, în decembrie, ai discount în funcție de câte produse adaugi în coș.

Perioada aceasta vine fie cu reduceri deja aplicate produselor, fie cu discount proporțional în funcție de numărul de produse din coș. Fii atent la produsele semnalizate cu simbolul „glob” și profită de ofertă.

Vezi și alte avantaje de a face shopping pe Notino.

Iar pentru că și tu ești un pion principal și trebuie să fii convins de asta, nu uita nici de tine! Fă o mișcare inteligentă oferindu-ți un mic cadou care ți-ar face plăcere.

You might also like

1 Comment

Leave a Reply