Oferte de sărbătoare de la Notino și livrare gratuită la minim 130 RON cheltuiți

oferte de sărbătoare Notino

Există câteva motive pentru care îmi place la nebunie să îmi cumpăr una, alta de pe online. Unul dintre ele ar fi acela că reușesc să salvez timp. Nu am o disponibilitate foarte mare, așa că shopping-ul online este întotdeauna o variantă la îndemână. Al doilea motiv este că sunt la un click distanță de promoțiile practicate de magazinele online. Ceea ce nu se poate spune despre magazinele în format fizic în care poți doar nimeri, întâmplător, perioade cu reduceri.

Suntem în decembrie. Câteva zile ne mai despart de sărbătorile de iarnă, de cadourile de Crăciun. Nu cred că s-a întâmplat de prea multe ori în ultimii ani să nu cumpăr ceva pentru mine sau cineva drag în această lună a anului. Doar e luna cadourilor.

Notino, după cum sigur intuiți deja, este una dintre opțiunile mele online pe care o aleg când vine vorba de parfumuri, produse cosmetice și de îngrijire pentru întreaga familie. Și pentru că sunt convinsă că și voi iubiți să faceți afaceri bune, hai să vă spun cu ce oferte faine ne surprinde magazinul online perioada aceasta.

1. Livrare gratuită la comenzi de peste 130 RON până în data de 20.12

Interesant, nu? Eu una am recunoscut dintotdeauna că vânez oferte bune, iar asta cu transportul gratuit la o valoare rezonabilă a comenzii este una dintre ele. Acum este un moment oportun să cumperi un cadou, vreun set de îngrijire, ceva hidratant-parfumat de spa etc. Urmează momente de relaxare, deci e cazul de un mic răsfăț. Apropo, poți găsi și opțiuni de cadouri super avantajoase de până în maxim 50 RON.

Ca să ofer o sursă de inspirație, iată cu ce mă voi răsfăța eu, printre altele, în perioada imediat următoare:

2. Cod reducere notino

Ca să beneficiezi de codurile de discount la anumite categorii de produse (acolo unde se menționează), prima cerință este să îți creezi un cont pe site. Adaugi produsele dorite în coș, iar pe pagina coșului de cumpărături, sub lista de produse, există un câmp unde vei adăuga codul voucher-ului/reducerii. Apeși butonul aplică, moment în care valoarea va fi scăzută proporțional cu valoarea codului de reducere introdus. Plasezi comanda și aștepți nerăbdătoare coletul acasă.

Câteva din ofertele speciale pe bază de cupon de reducere din această perioadă:

  • reducere de 15% la seturile cadou;
  • set cosmetic gratuit la alegere la achiziția a cel puțin 2 produse marca Clarins;
  • cadou la alegere la achiziția de produse Carolina Herrera de peste 300 RON.

3. Lichidări de stocuri la parfumuri

Cred că în materie de parfumuri fiecare are câte o slăbiciune. Nu am neapărat un parfum-semnătură, dar îmi place să aflu informații despre noi apariții și bestseller-uri. Tocmai am parcurs acest mic articol cu un top parfumuri femei care vină la fix ca sursă de inspirație dacă intenționezi să cumperi un parfum pentru femei. Numărul 1 din acest clasament a fost și primul cadou parfum pe care soțul meu mi l-a oferit în urmă cu 11 ani (exact în seara de Crăciun). Da, era chiar parfumul meu de suflet de la vremea aceea.

4. Voucher cadou notino

Mi se pare genial să oferi un astfel de cupon cadou atunci când vrei să oferi ceva cuiva, dar nu ai nici cea mai mică urmă de inspirație. Ai posibilitatea să comanzi un astfel de voucher cadou alegând una din variantele la 100, 200 sau 300 RON disponibile.

Sursa: pixabay.com

Tu ai luat deja cadourile? Pentru cine vei fi Moș Crăciun anul acesta?

You might also like

No Comments

Leave a Reply