Despre mine

Bine m-ai găsit şi bine ai venit!

Nu ştiu a câta persoană eşti care a ajuns la această rubrică, dar mă bucur că eşti aici. Asta e tot ce contează şi mă interesează.

Eu sunt Camelia, de la mama, şi Bianca de la tata. Sunt o ardeleancă din Baia Mare, unde m-am şi născut şi sunt mândră de lucrul acesta. Cine nu iubeşte locurile maramureşene? Zonele de „peste deal”, cum s-ar zice pe la noi. Locuri pitoreşti şi calde, cu oameni omenoşi, unde timpul pare că se opreşte câte-un pic în loc ca să mai tragă câte o gură de aer curat. Ei da, Baia Mare e una, Maramureşul istoric e alta. Tu ai fost cândva aici? Dacă nu, poate ar fi timpul.

Revenind. Între un schimbat de scutecel plus o băiţă plus un cântecel plus ceva delicios de papa, mi-am propus să fiu şi blogger. Asta pe lângă mamă, soţie, prietenă, confidentă şi traducător. 5 în 1, cam aşa ceva. 🙂

Am deschis această căsuţă de scrieri la 4 luni de la naşterea băieţelului meu (alias „Perfecţiune„) când lumea mea s-a întors cu susu-n jos. Am simţit nevoia să îmi aştern ideile şi gândurile pe undeva, şi astfel a luat fiinţă…My Pure Style. My Pure Style, mai exact blogul meu.

Nu e un blog axat pe o anumită nişă, iar asta fiindcă am ales să aibă tematici diverse, de interes general şi de actualitate. Are frumuseţe, modă, drăgălăşenii şi destule spicuiri din sufletul meu.

Te aşept să mă vizitezi, că va fi întâmplător sau nu.

Noroc bun,

Camelia

1 Comment

Leave a Reply