Despre mine

Bine m-ai găsit şi bine ai venit!

Nu ştiu a câta dintre persoanele care au ajuns aici eşti, dar mă bucur că m-ai găsit. A fost un click norocos.

Eu sunt Camelia, de la mama, şi Bianca de la tata. Sunt o ardeleancă din Baia Mare, unde m-am şi născut şi mă mândresc cu acest lucru. Ardealul îi fain. Cine nu iubeşte locurile maramureşene? Doar cineva care nu a fost aici cred. Zonele de „peste deal”, cum s-ar spune pe la noi. Locuri pitoreşti şi calde, cu oameni omenoşi, unde timpul se mai  opreşte câte-un pic în loc ca să mai tragă câte o gură de aer curat.

Ei da, dar oraşul Baia Mare e una, ţinutul Maramureşul istoric e alta. Eu mă încadrez la prima. Pe tine te-au adus vreodată paşii pe aici?

Despre mine şi ale mele începuturi ca blogger, treaba stă în felul următor. Între un schimbat de scutecel plus o băiţă şi un cântecel, alături de „fabricarea” de chestii pasate, mi-am propus să fiu şi blogger. Am zis să încerc. Astfel că, pe lista funcţiilor care îmi revin, şi-a mai găsit loc una.

Am deschis această căsuţă de scrieri la 4 luni de la naşterea băieţelului meu (alias „Perfecţiune„) atunci când am realizat pentru întâia oară că există părticele de lume perfectă. Am simţit impulsul de a-mi aşterne pe undeva ideile şi gândurile, şi astfel a luat fiinţă…My Pure Style. My Pure Style, mai exact acest blog.

Nu e un blog încadrat la o tematică anume, rigidă sau pe o nişă strictă. Am ales să abordez tematici diverse, de interes general şi de actualitate. Însă, ca specialitate, să zic aşa,  aici îşi găsesc un loc de frunte frumuseţea, moda, mici chestii de lifestyle sănătos, drăgălăşenii despre copii şi suficiente spicuiri din sufletul meu.

Te aştept să mă vizitezi!

Iar dacă ai sugestii, întrebări, nelămuriri sau critici, te aştept să ne cunoaştem şi să discutăm.

Sănătate, că-i mai dulce decât toate!

Camelia

1 Comment

Leave a Reply