Eu mă înscriu la Super Blog. Tu ce faci?

E drept, a trecut ceva vreme de când nu m-am mai înscris la vreo competiție dedicată bloggerilor. Nu că n-aș fi vrut, dar timpul mi-a pus bețe în roate. Declicul s- a produs în urmă cu puțin timp în urmă când mi-am zis gata, toamna aceasta voi fi și eu participant la Super Blog.

Competiția se desfășoară între 1 octombrie – 2 decembrie 2022

#storytelling la puterea Super Blog

Super Blog adună astăzi 25 de ediții de blogging creativ (25!! wow), iar anul acesta organizatorii propun un cod scriitoricesc, respectiv Storytelling-ul. Provocator e puțin spus, sunt convinsă că vor fi confruntări aspre între condee, unele urmate de frustrări, altele de entuziasm și satisfacție greu de descris în cuvinte. Până una alta, așa-s concursurile, nu?

Nu pornesc cu așteptări mai mari decât mine, însă mă lansez cu elan și tonus bun, pozitiv, cu chef de a scrie, care cu siguranță mă vor ajuta să îmi imping limitele imaginației cât mai departe. Mi-e un dor nebun să scriu. Sper doar să reușesc să mă încadrez fără prea mult stres în deadline-urile de livrare a articolelor, dar da…și asta face parte din poveste și din farmecul concursului.

Unul din lucrurile pe care le iubesc la această competiție între bloggeri este adrenalina pe care așteptarea unei note poate să ți-o provoace. Este un sentiment care îți face sufletul să tremure pe care doar cei implicați în joc și firile eminamente competitive pot să îl simtă la adevărata lui intensitate.

Succes și inspirație tuturor celor care deja s-au înscris! La mine va fi a doua experiență, sper eu până la linia de finish. Mi-am pregătit deja pătura pufoasă, cana preferată, stocul de ceai bun există și el, și abia aștept să mă afund în magia poveștilor de toate culorile.

Vrei să participi și tu? Dacă ai un blog și îndeplinești condițiile de participare la Super Blog o poți face chiar din clipa următoare.

Să înceapă Super Blog, așadar!

No Comments

Leave a Reply