3 motive mari şi late ca să pui în bagaj produse travel-size

produse travel-size

Cunosc conceptul de produse travel-size de mult. Pentru cine nu ştie încă, travel size se referă la produsele de îngrijire, cosmetice, în dimensiuni special concepute pentru călătorii. Sunt variantele în miniatură ale celor full size. Unul dintre avantaje este că le strectori cu uşurinţă în bagaj. La început, le consideram un fel de moft, o strategie de marketing pentru a vinde mai puţin şi mai scump. În fond, îţi fac viaţa atât de simplă. Da, da, viaţa aia frumoasă din timpul unei vacanţe.

Cândva…preparativele de la momentul împachetării

Mai aveam puţin şi luam cu mine toată casa. Simţeam ca ritualul meu de îngrijire nu va fi unul complet dacă nu pun întreg necesarul. Mă chinuiam să le îngrămădesc pe toate în bagaj.

Demachiant, dischete, loţiune tonică, cremă hidratantă, cremă calmantă. Apoi, pastă de dinţi cu toate cele. Gel de duş, şampon şi balsam de păr. Ceva loţiune de corp. Câteva chestii de machiaj de care mai mereu uit în vacanţă. Nu în ultimul rând, ceva parfumel pe acolo. Şi sigur mai şi uitam din lucrurile pe care mi le-aş fi dorit.

Rezultatul? Cel puţin un sfert din bagaj ocupat cu chestii femeieşti. Alte două sferturi cu hainele mele, iar o bucăţică rămânea liberă şi pentru tricourile şi pijamaua lui.

Produsele travel-size: o variantă numai bună pentru vacanţe

De ce să optezi pentru un kit de călătorie esenţial?

E mai CONFORTABIL

produse travel-size

E destul de neplăcut să cari toate cosmeticele full-size după tine. Nu doar că nu încap toate la un loc în borsetă, dar ocupă spaţiu inutil în bagaj. În plus, nu e chiar potrivit să le înşiri pe toate în camera de hotel.

Cu seturile de îngrijire în versiunea travel-size totul devine mai comod. Flacoanele si recipientele sunt mici şi uşor de manevrat pentru a doza cantitatea dorită. Acasă ştii oricum că te aşteaptă la locul lor toate produsele pe care le foloseşti în mod curent. Acum, bucură-te de vacanţă şi simte-te confortabil!

E mai SIGUR

Ai călătorit vreodată cu avionul? E sublim! Dacă deja ai făcut-o, probabil că ştii sau ai auzit despre normele de siguranţă privind transportul produselor lichide. Mă refer acum la cosmeticele cu textură lichidă din bagajul de mână.

Lichidul, aerosolii şi produsele din gel (cosmeticele) vor fi transportate în recipiente de 100 ml/per produs sau mai puțin. În total, aceste produse nu trebuie să depăşească 1 litru.

produse travel-size

Pentru a evita confiscarea vreunuia dintre produse, recomand să apreciezi corect lucrurile. Să nu iei mai mult decât ai nevoie, nu e cazul să mergi cu kilograme de produse după tine. Mini-cosmetice găseşti şi pe Notino, magazinul online binecunoscut cu produse de frumuseţe din toate categoriile.

Partea faină este că nu trebuie să te desparţi nici măcar de parfum. Un parfumel în 20 ml reprezintă cantitatea optimă gândită de experţi atunci când mergi în călătorie. Vacanţa ta intens parfumată îţi este asigurată.

E mai ECONOM

100 ml

23 RON
produse travel-size
200 ml

62 RON

Fireşte, nu e totuna pentru buzunar să cumperi un produs full-size sau unul într-o cantitate concepută strategic pentru a servi în călătorii.

Rişti mai puţin alegând să testezi ceva mai mic şi mai ieftin, în special atunci când nu cunoşti produsul şi nu vrei să dai greş.

Pe deasupra, cu un mini-size îţi faci şi o idee de ansamblu asupra unui anume produs: dacă îţi place şi dacă merită să îl iei în variantă mai mare. Iar asta pentru a nu mai invoca şi aspectul expirării produselor pe motiv că nu apuci să le consumi. În final, economie şi înţelepciune pe toată linia.

Şi fiindcă vacanţa este despre timp liber şi relaxare, profită din plin! Relaxează-te la maxim! Răsfaţă-te, de ce nu, cu o mască pentru ochi în fiecare din serile care se va încheia pe canapeaua moale. Îţi vei calma şi revigora ochii asigurându-ţi un somn dulce, demn de vacanţă.

Ey, am reuşit să te conving?

Care sunt acele produse travel-size fără de care nu mergi nicăieri în vacanţă?

Credit foto reprezentativă pexels by Suzy Hazelwood

You might also like

No Comments

Leave a Reply