Scriu despre ce-mi trece prin minte şi suflet. Aniversare My Pure Style

My Pure Style

Duminică, 14 ianuarie 2018, My Pure Style a împlinit 2 ani. Îmi aduc aminte şi acum pana de inspiraţie în care mă aflam în 14 ianuarie 2016. Entuziasmul de a avea un site al meu (pe atunci, pe wordpress.org) şi ciuda de a nu şti cu ce să încep. Am încropit rapid un scurt articol de numai 182 de cuvinte care avea ca subiect culorile anului 2016, pe atunci acestea erau roz-cuarţ şi albastru-seren. Acela a fost primul, scris cu stângăcia începătorului. Pe urmă au urmat altele, cred că la fel de stângacie. Abia pe parcurs, încet-încet, am prins curaj lăsând ca propria naturaleţe să fie cea care să-mi definească scriitura.

 

A fost o sclipire de moment, dacă vreţi. O potrivire de cuvinte care mi-a plăcut şi am simţit că mă reprezintă. Nu voiam un nume nici fad, nici prea lung, nici unul care să nu transmită nimic. Şi nici unul care, la o adică, să nu poata fi reţinut. Trebuia să aibă legătură cu scrisul (style), că doar despre asta era vorba. Trebuia să existe şi un calificativ (pure) pe acolo. Şi pentru că în engleză a sunat cel mai natural, după urechea mea de lingvist, a rezultat: „My Pure Style”. Adică, înţelegeţi voi, stilul meu personal sau natural sau curat.

Impresii după 2 ani de blogging?

Vreau să fiu 100% sinceră cu voi. Mie mi s-au răsturnat unele din cele câteva idei preconcepute pe care le aveam anterior deschiderii propriului meu blog. Să scrii un articol, dar să-l scrii bine, riguros, cu substanţă, ia timp. Necesită muncă în ore. Nu e numai despre a bate la taste şi a scrie ce şi cum îţi vine.

A fi blogger presupune nu doar documentare (mai ales în articolele informative, advertoriale), dar şi revizuire, respectare de deadline-uri. Gândiţi-vă că cei mai mulţi fac blogging în paralel cu job-ul şi cu treburile personale, cotidiene. Nu e doar despre a sta în şezut şi a scrie, aşteptând să-ţi cadă maldărul cu bani peste tastatură 🙂 E despre a scrie corect gramatical bine ţintit înspre publicul tău.

Există şi părţile pozitive, trebuie să recunosc. Iei contact cu reprezentanţii diferitelor branduri, testezi produse şi scrii despre ele şi, mai ales, îţi formezi o comunitate de oameni. Dar şi aici, nimic din toate acestea nu se întâmplă peste noapte. Din nou, e nevoie de muncă şi timp, de constanţă, dar şi de acea doză de intuitiţie pentru a putea să împărtăşeşti lucruri care interesează. Blogul, deşi o lume virtuală, e tot despre oameni şi pentru oameni. Şi nu doar blogul, ci orice website vizează oamenii.

În concluzie, pe My Pure Style am scris despre tot ceea ce mi-a trecut prin minte şi prin suflet. Că a fost un săpun, o cremă, un device. Că a fost despre mentalităţi. Că a fost despre Perfecţiune al meu. Că a fost, pur şi simplu, despre mine.

Îţi lansez din nou aceeaşi invitaţie. Invitaţia de a mai poposi din când în când, când ai tu chef, în căsuţa mea de scrieri. M-aş bucura! M-ar ajuta s-o faci. Ştii de ce? Fiindcă feedback-ul tău contează pentru mine. Doar aşa mi-aş da seama unde trebuie să îmbunătăţesc, unde greşesc, unde nu e tocmai cum ar trebui să fie.

Te îmbrăţişez! Pe tine, da.


Îţi mulţumesc că îmi eşti alături!

La Mulţi Ani, My Pure Style! La mulţi ani, vouă, cititorilor mei fideli sau ocazionali!

Camelia

Style

 

You might also like

Comments (14)

 • Naty Mihaela 6 ani ago Reply

  Foarte frumos si din inima ai scris articolul .Asa este iti dau dreptate cuvant cu cuvant ;chiar daca nu detin blog stiu ca este multa munca in paralel cu un alt job sau scoala.Mult noroc paginii in continuare!

  Style 6 ani ago Reply

  Multumesc, Mihaela pentru vizita! Nu e usor, dar e frumos sa faci blogging (conditia este sa te pasioneze sfera asta, ca atunci se gaseste si timp).
  Te mai astept! :-*

 • barbierucristina 6 ani ago Reply

  La multi ani!! Foarte frumos si cu multe sentimente articolul tau! <3

  Style 6 ani ago Reply

  Multumesc, Cristina. ^-^

 • Razvan Pavel 6 ani ago Reply

  La multi ani, My Pure Style!

  Style 6 ani ago Reply

  Multumesc, Razvan.

 • Anca 6 ani ago Reply

  La multi ani! Foarte frumos articolul!

  Style 6 ani ago Reply

  Multumesc, Anca.

 • unblogcolorat 6 ani ago Reply

  La foarte multi ani! intr-adevar nu e floare la ureche sa ai un blog.

  Style 6 ani ago Reply

  Iti multumesc din sufletul meu de…blogger om 🙂

 • Cristina Dragomir 6 ani ago Reply

  La multi ani. Nu e usor. De fapt, ce e usor in viata asta? Numai cei de pe margine, care vad ca ai primit o crema, spun ca ai primit-o gratuit. Tu esti singurul care stie ca uneori platesti un pret mult prea mare pentru ea.

  Style 6 ani ago Reply

  Da’ cat de bine ai spus-o!

 • Camelia 6 ani ago Reply

  Felicitări pentru timpul acordat și curajul de a deveni un minunat și luminos creator de conținut care își încântă cititorii cu articole scrise din suflet, într-un mod lin și calm care te face să te simți ca într-o zi comodă de toamnă în care stai pe patul sau canapeaua ta confortabilă, înfofolită într-o pătură pufoasă și călduroasă, sorbind un ceai fierbinte, citind romanul preferat.

  Style 6 ani ago Reply

  Iti multumesc din suflet pentru cuvintele minunate, Camelia. Inseamna enorm pentru mine. 🙂

Leave a Reply