ShopU.ro, un magazin pentru toţi cei obsedaţi de shopping online

Shopping-ul online sau „din fotoliu” este o alternativă cel puţin interesantă la shopping-ul clasic, tradiţional, acela de mergi la magazin, pui produsele în coş şi aştepţi cuminte la coadă. Nu o să spun care din ele e mai bun, mai eficient, fiecare are avantajele şi dezavantajele sale. Contează de câţi bani dispui şi cât de repede doreşti să te foloseşti de marfă. Un lucru este sigur, e-commerce-ul a luat o aşa mare amploare, încât, la ora actuală, „online găseşti tot ce îţi doreşti”. Consumatorii preferă să se plimbe virtual după produsele dorite, în loc să ia la rând magazinele. Este evident, tendinţă ascendentă înspre cumpărăturile online.

Cumpărăturile online – un trend în continuă ascensiune

Să cumperi online poate fi cu dus şi întors. Nu poţi cumpăra de oriunde, din orice aşa-zis magazin online, rişti să nu iasă bine. Şi nu mă refer acum la marii retaileri consacraţi, cunoscuţi de întreaga lumea, deşi surprize neplăcute se întâmplă şi aici. Vorbesc în special de site-urile pe care se întâmplă să ajungi întâmplător via Google. Foarte uşor te poţi lăsa furat de imaginea atractivă a unor produse cu un preţ „de nerefuzat”. Din păcate, este una dintre capcanele online-ului. Aceste preţuri de nerefuzat asezonate cu reduceri bombastice la produse, adesea, îndoielnice.

Shopu.ro, un magazin online cu de toate, pentru toate bugetele

Am descoperit magazinul online Shopu.ro la hazard, aflându-mă pe un site similar bine cunoscut în rândul românilor. Produsul pe care îl vizualizam la acel moment era „vândut de Shopu„. Am vrut să văd despre ce magazin era vorba, mai exact. Aşa se face că, de pe un site de o mare credibilitate, am ajuns pe un altul. 

Am găsit de toate aici, de la produse de întreţinere personală, până la accesorii de casă şi grădină şi articole pentru copii. Am avut curiozitatea să văd în ce măsură produsul X de aici era mai ieftin sau mai scump decât cel din alte magazine. Atunci când vreau să compar preţul, pentru a-l găsi pe cel mai bun, mă ajut întotdeauna de compari.ro. E minunat ghidul acesta de shopping.  Am rămas plăcut surprinsă să văd că reducerile chiar erau reduceri şi că preţurile, pe alocuri, erau sub cele oferite de alţi retaileri (+/-).

Bine de ştiut înainte de a comanda de pe ShopU

Cum cumperi?

Comanda se poate plasa fie online, fie telefonic. Deşi pare ciudat, sunt convinsă că se găsesc situaţii în care varianta telefonică este o opţiune grozavă.

Cum plăteşti?

Numerar, în lei, la primirea coletului sau direct la sediul Shopu din Bucureşti

Cu cardul (via mobilPay)

Prin transfer bancar

Cum primeşti produsele şi costuri de transport

Ridicare personală din magazinul ShopU (pentru aceasta, se subînţelege că trebuie să fii din Bucureşti (sector 3)

Livrare în Bucureşti, la o taxă de 10 lei (la orice valoare)

Livrare prin Poşta Română (Prioripost), oriunde în România, la o taxă de 10 lei

Livrare prin Curierat Rapid, la o taxă de 16 lei

Avantajele de a comanda online de pe ShopU

O gamă variată, largă, de produse.

Posibilitatea deschiderii coletului la livrare este un lucru esenţial, în felul acesta eviţi eventualele retururi ulterioare.

Posibilitatea de a returna un produs în termen de 30 de zile. Pentru aceasta, se va completa formularul de pe site, rubrica Returnări.

Ce aş comanda în acest moment?

Mi-aş comanda un produs de monitorizare a sănătăţii şi de care  avem nevoie cu adevărat. L-am găsit la Dispozitive medicale și este vorba despre un tensiometru electronic, care indică şi aritmia cardiacă. Preţul îl consider ca fiind foarte bun şi dat fiind că am persoane în familie cu probleme de hiperternsiune, e un moment bun să îl achiziționez. Cine știe cât se va mai menține prețul de 147 de lei?!

obsedaţi de shopping online
shopU.ro

Încerc sa nu mă las acaparată de produsele de care nu am reală nevoie, deşi…nu prea îmi iese întotdeauna. Nu când am în faţă o paletă atât de colorată cu produse destinate femeilor. Oricum, le vine şi lor rândul. Până atunci, am timp să ochesc ofertele cele mai bune.

De curiozitate, tu de ce produs ai avea cea mai mare nevoie astăzi Ai mai auzit până acum de shopu.ro?

obsedaţi de shopping online

You might also like

Comments (2)

  • Cristina 5 ani ago Reply

    Chiar are un pret bun acel tensiometru, mai ales ca Beurer este firma buna si de incredere. Unde mai pui ca transportul mi se pare ieftin la 10 lei. Poate i-l fac cadou mamei, ca si asa fuse ziua ei pe 1 ianuarie si nu i-am luat nimic inca.

  • Soulseeker 5 ani ago Reply

    Este un fel de Aliexpress romanesc 🙂

Leave a Reply