Familia și casa ta merită un plus de confort, în orice anotimp

izolaţia cu celuloză

Parcă ieri ne plângeam de frigul de afară, de zăpadă ce nu se lasă dusă și de iarna aceasta mult prea lungă. Poate că și tu ai fost luat prin surprindere, mai ales de …facturile la încălzire! Dacă și acum crezi că plătești prea mult pentru aceste utilități și locuiești la casă, acum, primăvara, este momentul perfect să iei o hotărâre. Te gândești că mai este timp până în noiembrie? Totuși, cum îi stă bine omului gospodar (care își face vara sanie și iarna car), pregătește-te acum pentru iarnă.

Îți voi povesti azi despre o metodă prin care poți să reduci costurile de încălzire (în sezonul rece) și să diminuezi disconfortul cauzat de căldură din timpul verii – poate știi la ce mă refer: o metodă prin care transferul de temperatură dintre casa ta și exterior să fie muuuuuult mai mic!

Descoperă astăzi izolația cu celuloză

Un mod ecologic de a obține un confort termic mai bun, celuloza are un preț accesibil și poate fi perfectă pentru poduri, mansarde, planșee de lemn dintre etaje ori pereți de lemn.

Cum așa?

1. Ai o mansardă pe care încă nu ai izolat-o?

  • Mansardele sunt, fără îndoială, cel mai afectate de către temperatura exterioară și de zgomot. Spațiul redus (prin construcția acestora) nu permite însă alegerea unui strat prea gros – de aceea, celuloza este o soluție excelentă.
  • Vrei să extinzi spațiul locuibil de la mansardă deja existentă? De acum și mansardele vechi, deja locuite, pot să se bucure de pomparea cu celuloză, între căpriori și în alte spații

2. Știai că o mare parte din căldură se risipește prin podul nelocuit al casei?

  • Din păcate, prin tavanul unei case se pierde chiar și 35% din căldura emisă la parter. Un strat de 20 cm de celuloză la tavan garantează un confort termic sporit pe durata întregului an

3. Ești în construcție cu casa? Ai planșee din grinzi de lemn dintre etaje/poduri circulabile?

  • Și aici izolarea fonică este extrem de importantă. Montarea celulozei se poate realiza cu ușurință, chiar dacă planşeul din grinzi de lemn este realizat deja.

Extra beneficii

● Celuloza protejează orice locuință împotriva:
– focului
– mucegaiului
– insectelor
– rozătoarelor

● Celuloză permite ca pereții și tavanele să respire
● Produs ecologic, rezultat din descompunerea hârtiei reciclate
● Deține certificat acreditat de performanță
● Garantează o recuperare a investiției inițiale în 4-5 ani
● Își păstrează forma în timp (nu se lasă)
Umple orice goluri, găuri sau fisuri (prin pompare)

Urmărește aici câteva teste VIDEO între celuloză, vată bazaltică și minerală și intră pe www.izolatiinaturale.ro pentru a profita de promoțiile lunii sau a solicita o ofertă personalizată!

Sursa foto reprezentativă: Pinterest.com

Acest articol este un Guest-Post

You might also like

No Comments

Leave a Reply