Valentine’s day și cadoul pentru ea care nu necesită credit

cadou pentru ea valentine day

14 februarie este nu pentru puține cupluri o zi cu un iz aparte, special, chiar dulce-picant. În adolescență, până destul de târziu chiar, apropierea acestei zile mă entuziasma maxim. Asta în ciuda faptului că întotdeauna, în preajma acestei date, așa se nimerea că eu nu aveam vreun amorez prin preajmă. Coincidență sau…? :-)) Dar chiar și așa, fiorii unui vis de iubire tot se simțeau prin aer. Visam! Și deși nu o mai fac așa cum o făceam cândva, de visat tot visez. Când mă gândesc la ziua de Valentine’s Day, un zâmbet îmi răsare pe chip și în suflet. E grozav, înseamnă că au mai rămas pe acolo niște reminiscențe…din inocența de cândva.

Dragi băieți și domni deopotrivă. Că avem 17, 27 sau 35 de ani, în sinea noastră suntem tot niște făpturi firave care se bucură de un gest frumos, chiar și nenimerit uneori, venit din partea omului drag. Contează să existe!

Ne iubim noi tot anul, dar parcă tot ne fuge mintea la cadouri în luna iubirii, de Ziua Îndrăgostiților.

O mică atenție, aleasă în mod inspirat, și este suficient. Este necesar să îți cunoști câtuși de puțin iubita sau soția pentru a o nimeri cu un dar pe sufletul ei. Poate este pasionată de machiaj? Sau poate nu ratează nicio ocazie de a se parfuma? Te-ai prins?

Noi, femeile, suntem diferite, dar atât de asemănătoare prin trăsăturile-cheie pe care le avem în comun.

Idei de cadou de Valentine Day pentru ea

O paletă de machiaj

Orice femeie își dorește să aibă măcar o paletă de machiaj în sertarul de frumusețe. Poate fi o paletă în nuanțe pastel, nude sau ceva în culori îndrăznețe pentru machiajele de seară. Dacă nu te pricepi prea tare, poți alege una universală să-i spunem, care o va ajuta să își realizeze diverse tipuri de make-up. Diversitatea este la cote înalte, iar opțiunile se adaptează oricărui buget. Caută-le bine, citește recenziile :-). Pentru un plus de romantism și de senzualitate, poți strecura în cadou și un ruj roșu intens. Prima ocazie de a-l purta poate fi chiar pe 14. Nu o rata!

Un parfum

cadou valentine day ea

Un cadou de factură clasică, nemuritoare chiar. Cu un parfum, nu există decât două variante: fie dai greș în stil mare, fie o aduci în extaz. Iar asta se poate întâmpla la modul general, nu doar când vorbim despre cadourile pentru ea. Pentru a-ți asigura puțin spatele, poți lua în calcul varianta unui cadou personalizat. Cei de la Notino.ro vor grava pe orice flacon de parfum mesajul dorit. Un scurt mesaj de iubire, urmat de numele tău, poate surclasa o dezamăgire de genul că i-ai adus un parfum oriental, când ea urăște din tot sufletul notele orientale. Eh, ăsta dac-ar fi cel mai mare necaz…și-ar fi perfect. Voi să vă iubiți!

Un ceva…strălucitor

Nuxe ulei multifunctional stralucitor

Mai întâi, inspiră-expiră! Nu făceam aluzie la vreun diamant, ceva. Ha! Aproape că îți venea să închizi tot, nu? Ei bine, mă refeream punctual la un produs pe care femeile îl iubesc fiindcă hidratează în timp ce oferă o alură discret strălucitoare. Adică la uleiul de la Nuxe care are particule ca de aur. Un ulei uscat, multifuncțional, care poate fi folosit pe ten, corp și păr. Sună minunat, ce zici? Poate că tu nu zici nimic, dar ea va fi categoric impresionată.

…zilele acestea la Notino, la cumpărături de minim 200 RON, poți alege cadou un ruj sau un set de două lacuri de unghii.

De fapt, indiferent ce ai alege dintr-un sector destinat cu precădere femeilor, gestul îndrăzneț nu poate fi decât unul de apreciat. Să mulțumești o femeie nici nu e atât de dificil pe cât s-ar crede. Fă-ți curaj!

Happy Valentine’s Day!

You might also like

Comments (4)

Leave a Reply