Un altfel de mod de exprimare: perucile din păr natural – TedHair

Citisem o ştire pe internetul acesta mare şi lat cum că Lady Gaga preferă să poarte peruci decât să meargă la coafor. Bravo ei, dacă aşa se simte bine! Am aflat că are o colecţie de peste 20 de peruci pe care le roteşte după cum are ea chef, în principiu după starea de spirit. Fată nebună Lady Gaga asta 😉

Citind treaba asta, subiectul peruci mi-a ridicat puţin mingea la fileu. Noi, românii, în general, suntem categoric destul de conformişti când vine vorba de chestii mai ieşite din tipar. Nu-mi imaginez să apară în România o modă de purtat peruci. Şi, cu toate acestea, modelele de pe cat walk şi pseudo-vedetele autohtone apelează la peruci ]n destule contexte. Pentru a fi mai interesante, oare!?

Cred că şi mie mi-ar plăcea să deţin una…două…trei modele diferite dintr-un asemenea accesoriu. Până la urmă e şi peruca un accesoriu, preţios chiar.

De ce aş purta o perucă?

  1. DE FUNNY

peruci din păr natural
De FUNNY! Pentru a fi mai interesantă în zilele în care mă trezesc cu un anume mood. Stiu că ar fi un soi de îndrăzneală mai altfel, dar până la urmă, de ce nu? Până să umblu cu găina pe cap sau pe omoplaţi, ar fi cale lungă. Dar nişte cârlionţi din păr virgin, natural, cred că nu mi-ar sta horror. În plus de asta, aş încerca ceva nou şi mi-aş da seama dacă aş fi în stare să port o asemenea coafură pe termen lung (nu doar în zilele cu pitici coloraţi pe creier).

vezi mai multe: Wholesale wigs

 

2. DE INCOGNITO 
peruci din păr natural

Asta cu „sub acoperire” îmi place foarte tare cum sună. Chiar aşa, poate am chef să ies la plimbare, cu o pereche de ochelari fumurii pe nas fără a-i sări nimenui în ochi. Ştiţi şi voi cum se întâmplă, de obicei. Fix în cea mai naşpa zi, când arăţi şi te simţi cel mai naşpa din lume, se nimereşte să te loveşti de cunoscuţi pe stradă. Cu peruca potrivită, ai rezolvat problema, slabe şanse să se prindă careva că eşti tu (tu ce ai alege din modelele Wholesale closures?)

3. DE ŞOC…ŞI GROAZĂ

Puţin roz, puţin lila, puţin bleu electrizant şi o vizită la soacra?! Unii preferă jazzul clasicul şi se subînţelege cam de ce modă veche pot fi, aşa că tocmai de aia…dacă te-a supărat mama soacră sau pur şi simplu vrei să îi faci sîc-sîc!, ieşiţi la o plimbare împreună cu cel mic, cu căruciorul, purtând pe cap o perucă magenta electrizantă. Eu cam aşa aş proceda, fie şi doar de dragul reacţii.

Lăsând gluma la o parte, s-a încetăţenit faptul că o perucă se poartă, din raţiuni estetice, în acele situaţii dramatice din viaţă, cunoaştem. Atunci când îţi pierzi părul (în urma tratamentelor din afecţiunile oncologice) ori ca urmare a unui accident sau a unor intervenţii chirurgicale care şi-au lăsat vizibil amprenta asupra zonei capului.

Pe site-uri, precum TedHair, puteţi găsi modele de peruci şi extensii din păr natural Malaezia (Wholesale Malaysian hair), la preţuri începând de la $22.50. Aşa că, indiferent din ce considerente aţi alege să purtaţi o perucă, experienţa poate fi una chiar interesantă.

Îi puteţi găsi şi pe canalele Social Media: Facebook, Instagram, YouTube, blog, grup Facebook.

Voi în ce situaţii aţi apela la o perucă?

 

Credit foto: shutterstock.com, TedHair.com

You might also like

No Comments

Leave a Reply