Tu de ce fel de geantă ai chef azi?

A-i supune pe bărbați la o confruntare directă  cu geanta unei femei se poate dovedi adesea mai dificil decât escaladarea Munților Himalaya. Și, cu toate astea, noi, dulcile amatoare de genți aka femeile, nu ne lăsăm. Continuăm să cedăm farmecului genților, poșetelor disponibile astăzi pe piață într-o varietate de modele, dimensiuni, materiale, nuanțe…ceva incredibil!

Cum și unde depozităm atâtea genți? Întotdeauna se găsește loc pentru așa ceva (cum, de altfel, găsim și pentru oje, rujuri, parfumuri, bijuterii și, să nu uit,….pantofi). Vă ziceam într-un articol ceva mai vechi dedicat tot genților (v-aș sugera să-l parcurgeți, e amuzant) despre acest  război declarat deja între noi și reprezentanții sexului puternic.

megaobzor com

Analiza obiectului vizat -geanta-

Ceea ce înseamnă că, foarte comod, se accesează site-ul numit dbags.ro, respectiv un online shop care comercializează genți de damă (și de bărbați), încălțăminte de damă, portofele, acccesorii, curele, practic cam tot ce dorești din această sferă.

Personal, de fiecare dată când sunt în căutarea unei genți ori a unei perechi de încălțăminte, mă orientez spre categoria „real leather„. De ce? Fiindcă experiența mi-a dovedit de atâtea ori că mai bine dai niște bănuți în ceva care să țină ani, decât în ceva care să dureze doar un sezon (aici mă refer la pantofi, în general, dar nu numai).

În ceea ce privește gențile, este adorabil să deții o poșetă/geantă din piele naturală în care te-ai obișnuit să-ți ții „strictul necesar” (+ încă ceva pe lângă), pe care ai ajuns să o cunoști în toate cotloanele, care îți dă siguranță și al cărei material (pielea)  a devenit în timp  tot mai fin, mai maleabil și mai moale. Ai recunoaște-o și cu ochii închiși, așa-i? Geanta din piele naturală este rezistentă, versatilă, flexibilă și, mai mult decât atât, nu se va demoda niciodată! Pielea rezistă!

Așa că, doamnelor: știu că de mult intenționați să vă faceți o nouă achiziție în acest sens, așa că poate acesta este momentul potrivit. Domnilor, nu sunteți nici voi excluși (niciodată nu va fi neoportun să oferiți femeii iubite o poșetă). Așadar, vă ofer și pista: Genți de damă 100% fabricate în Italia.

Nu aș vrea să monopolizez acest spațiu și să desconspir prea mult din diversitatea pe care o puteți găsi pe Dbags, așa că am să supun atenției voastre  câteva dintre modelele care mie mi-au atras atenția.

Orice geantă cu ocazia sa

Când vreau să fiu ELEGANTĂ, feminină și seducătoare, aleg un plic din piele întoarsă care va întregi o imagine plină de stil și de bun-gust:

Când eticheta cere o ținută mai sobră, poate deux-pièces sau un sarafan, aleg  geanta OFFICE:

Când soarele strălucește, florile zâmbesc și gândul îmi fuge non-stop la concediu, aleg ÎNFLORATA.

Când sunt happy, plină de energie și cu gura până la urechi, aleg COLORATA:

Când ies cu bebe în parc (știți voi, mămici: șervețele, suzetă, biberon, zornăitoare, scutec și altele), aleg geanta RUCSAC.

Când vreau să fiu trendy și am chef de …ceva mai fistichiu, aleg FRANJURATA:

Când, pur și simplu, ies la o plimbare cu soțul, aleg ceva comod,  geanta CASUAL:

Acestea au fost selecțiile mele. Pe acestea și pe multe altele le puteți găsi în categoria Genți din piele. Eu sunt convinsă că v-ați identificat măcar cu câteva din modelele prezentate de mine. Este rândul vostru! Fiți curioși și lăsați-vă duși de val, preț de câteva minute, în universul  favorit al femeilor (mă rog, unul dintre ele).

O geantă nouă te face atât de fericită„, spun cei de la Dbgas, iar noi, nu avem încotro decât să le dăm dreptate, că doar, se știe, nu-i așa?

Tu de ce fel de geantă ai chef azi?

logo

Sursa foto: Megaobzor.com, dbags.ro

You might also like

1 Comment

  • Lamiitia P 8 ani ago Reply

    Imi plac in mod deosebit cele cu imprimeu floral, poate fiindca nu am una si mi s-a pus pata pe ele, cea de-a doua e super, dar toate imi plac .

Leave a Reply