TOP 4 cele mai îndrăgite lucruri de către FEMEI

Un studiu realizat recent, având ca subiecți doamne și domnișoare de diferite vârste, a încercat să descopere care sunt câteva dintre cele mai îndrăgite lucruri de către femei. Aşa cum era de aşteptat, răspunsurile au variat, însă, foarte multe dintre ele au reușit să se intersecteze în anumite puncte. Află, în cele ce urmează, care sunt acestea.

Iată care sunt cele mai îndrăgite lucruri de către femei:

1. Bijuteriile

Pe lângă faptul că bijuteriile ajută orice ținută să fie completă, atunci când sunt adecvate, acestea le conferă doamnelor și domnișoarelor mai multă eleganță, ba chiar le înfrumusețează.

bijuterii femei
Preferințele femeilor în ceea ce privește aceste accesorii sunt variate, unele preferându-le pe cele mai voluminoase, altele fiind adeptele de bijuterii minimaliste și delicate. Dacă faci parte din cea de-a doua categorie, găsești cercei din aur mici pe Minionette.ro ca să arăți extraordinar. Delicatețea lor te va face să ai un look aparte și să ieși din tipare.

2. Telefonul mobil

Deși este adevărat faptul că nu doar femeile văd telefonul mobil că pe un obiect fără de care nu ar putea trăi, acestea îl folosesc, cel mai probabil, mult mai mult timp decât o fac bărbații. Având în vedere toate rețelele de socializare la care ai acces de pe telefon, nu este de mirare că femeile îndrăgesc telefoanele atât de mult, dat fiind că acesta le permite să își creeze o anumită imagine în mediul online. Dacă ai un telefon iphone, intră pe Mobilefix.ro pentru a alege servicii de mentenanţă de cea mai bună calitate. Este esențial ca telefonul tău să se afle în cele mai bune condiții pentru a-l putea folosi fără restricții.

3. Cărțile

Firi introspective, foarte multe femei au mărturisit că cititul este o parte foarte importantă din viețile lor și că este modalitatea lor principală de a se destinde și a se relaxa. Astfel, pentru foarte multe femei, printre obiectele cele mai îndrăgite, se număra cărțile. Începând de la beletristică până la cele mai tehnice, multe doamne și domnișoare consideră că cititul face ca viață lor să fie mai frumoasă.

4. Machiajele
machiaj

Încă din cele mai vechi timpuri, machiajele au fost folosite de către femei pentru a se înfrumuseța și a-și pune în evidența trăsăturile. Fie că preferi nuanțele mai naturale, fie că le preferi pe cele mai stridente, ai grijă ca machiajul tău să fie realizat corect.

Este esențial să știi cum să te machiezi, pentru că o greșeală de makeup poate să îți facă mai mult rău, decât bine. De asemenea, ai grija ca produsele utilizate să fie de cea mai bună calitate, astfel încât pielea ta să nu aibă de suferit.

Cochete și pline de grație, doamnele și domnișoarele știu ce își doresc! Tu ce lucruri preferate ai?

 

Acest articol este un guest-post

You might also like

Comments (2)

  • Caietul Cristinei 5 ani ago Reply

    la mine bijuteriile si machiajul nu sunt chiar in top 4. Pe primul loc as pune telefonul si pe al doilea cartile. De acolo mai vedem ce si cum, in functie de moment. Trebuie sa punem si parfumurile acolo.

  • as adauga totusi si hainutele 🙂

Leave a Reply