Ghid vestimentar pentru El și Ea: un look impecabil pentru orice eveniment

Vara este sezonul evenimentelor importante. Fie că vorbim despre botezuri, nunți, aniversări sau zile de naștere, cu siguranță vei fi invitat la una sau mai multe petreceri. În cazul în care te vei prezenta alături de partener sau parteneră, cu siguranță vei dori să arătați perfect împreună și să fiți o apariție demnă de ținut minte. Pentru a fi un cuplu stilat, este indicat ca amândoi să țineți cont de câteva reguli simple, dar de efect.

Vă oferim în continuare 3 sfaturi pentru a rămâne în mintea tuturor invitaților:

outfit casual-elegant cuplu

1. Îmbrăcați-vă adecvat ocaziei

Prima regulă de care trebuie să țineți cont este să nu exagerați. Asta înseamnă să nu accesorizati în exces atunci când nu este cazul și să vă pregătiți corespunzător pentru o ocazie mai pretențioasă. Dacă evenimentul are loc pe timpul serii, într-un restaurant sau într-o locație de lux, atunci este recomandat să alegeți o ținută aferentă. Poți purta o rochie elegantă, cu o coafură potrivită și o geantă tip plic, în timp ce partenerul se poate prezenta într-un costum clasic, în același stil. Pe de altă parte, dacă mergeți la un garden party pe timpul zilei, lucrurile vor sta complet diferit. Poartă o rochie tip cocktail și accesorizeaz-o cu o pereche de pantofi fără toc, însă păstrând nota elegantă. Dacă modelul rochiei o permite, poți opta pentru o variantă mai îndrăzneață și să alegi niște pantofi sport. Partenerul poate purta o ținută smart casual, în tonuri complementare sau într-o estetică similară. Dacă găsești dificilă alegerea unei rochii potrivite, VEZI AICI modele de rochii create de designeri români pentru orice tip de ocazie: de la simple întâlniri cu prietenii până la evenimente deosebite.

2. Investiți în haine de calitate

ţinută elegantă all black

Nimeni nu va putea spune exact care a fost bugetul alocat ținutelor, însă oricine poate identifica un costum lucrat impecabil sau, din contră, niște haine cu aspect neglijent. Nu înseamnă că trebuie să cheltuiți o avere pe haine special pentru un eveniment anume, însă asigurați-va că piesele vestimentare pe care le veți purta sunt de o calitate bună. O recomandare utilă este să aveți în garderobă câteva elemente de bază, pe care să le puteți combina în mai multe tipuri de ținute. De exemplu, unei femei nu ar trebui să îi lipsească o rochie clasică, neagră, o pereche de pantofi stiletto și un sacou. În cazul partenerului, acesta ar trebui să aibă cel puțin un costum, câteva cămăși și o pereche de pantofi de bună calitate. De asemenea, puteți investi într-o pereche de blugi pentru barbati de la brandul Bigotti, astfel asigurându-vă că, oricând se ivește o ocazie, aveți deja o piesă de calitate cu care să începeți să construiți o ținută adecvată evenimentului.

3. Atitudinea contează!

Orice haine ați alege, nu uitați că o atitudine potrivită este esențială atunci când vorbim despre un cuplu stilat. Așadar, fiți atenți la toate micile detalii care pot face diferența.  Gesturile, manierele și modul în care va prezentați împreună, alături de o ținută corectă și îngrijită, constituie o rețetă sigură pentru a va face remarcați în orice context. 

outfit black

Indiferent ce ținută veți adopta, asigurați-va că aceasta vă reprezintă, că hainele sunt mărimea potrivită, comode și nu vă cauzează niciun disconfort. Nu în ultimul rând, purtați-le cu încredere și distrați-vă!

You might also like

Comments (3)

 • Cristina Dragomir 7 ani ago Reply

  calitate nu inseamna intotdeauna scump. O zic pentru cei care cred ca, daca se duc la mall si iau orice haina la 300 de lei sunt cool. Nu tot ce e scump e bun, deci e important sa analizeze putin materiale, cusaturi, combinatii.

  Style 7 ani ago Reply

  Moda mall-urilor cu preţuri duble, triple… Nu-s fan. Las’că sunt destui…

 • MissGrey 7 ani ago Reply

  Sunt de parere ca trebuie neaparat sa ne luam marimea potrvita!
  https://youtu.be/zlW3C168vI4

Leave a Reply