Termeni si condiţii

1. Acceptul condițiilor de folosire

mypurestyle.ro este un blog fondat, administrat și actualizat de Camelia Covaci.

Folosirea acestui blog este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și, implicit, utilizator al blog-ului mypurestyle.ro vă daţi acceptul cu privire la respectarea următoarelor reguli:

Administratorul blogului mypurestyle.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul de pe acest website sau poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a blogului mypurestyle.ro pot fi modificate în orice moment, fără o avertizare prealabilă a utilizatorilor. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe blog, vă revine obligaţia cunoaşterii şi respectării acestora.

Administratorul blogului mypurestyle.ro își rezervă dreptul de a stabili termeni şi condiţii suplimentare ale blogului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a website-ului în discuţie.

Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a blogului mypurestyle.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini** în cadrul cărora nu se specifică altfel) publicate pe mypurestyle.ro se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă fără acordul scris prealabil al autorului.

*Textele cu un autor altul decât administratorul blogului mypurestyle.ro poartă la final menţiunea Guest-Post.

**Imaginile care nu reprezintă proprietatea intelectuală a autorului provin din surse gratuite ( pot fi utilizate sub licenţă liberă, fiind înregistrate Creative Commons Public Domain) şi nu necesită menţionarea sursei.

Informațiile cuprinse în articolele publicate pe blog, precum și informațiile provenind din cadrul bannerelor publicitare conținute în blog-ul mypurestyle.ro.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii blogului mypurestyle.ro.ro nu au dreptul să preia, vânda, reproducă sau să distribuie materiale provenind de pe prezentul website.

Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori pe mypurestyle.ro, îmi rezerv dreptul de a refuza accesul respectivilor vizitatori pe acest blog.

3. Dreptul bunului simț

Utilizatorii (vizitatorii) pot comenta pe acest blog în limita bunului simț. Nu agreez cenzura, dar îmi rezerv dreptul de a șterge acele comentarii injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane. Combateți ideea, nu persoana! De asemenea, nu agreez linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel, mă puteți contacta la adresa de e-mail din pagina de contact.

Îmi rezerv dreptul de a șterge comentariile care conțin linkuri de publicitate către alte produse/servicii.

4. Date personale

Acest blog colectează şi prelucrează date cu caracter personal.

Mai multe informaţii puteţi găsi în paginile: Politica de confidențialitate şi Politica Cookie (ambele disponibile în secţiunea Link-uri utile din subsolul paginii Home).

Pentru a putea utiliza acest blog sunt necesare citirea și acceptarea acestor reguli în integralitate.

 

Vizitarea în continuare a acestui blog presupune că înțelegeți, sunteți de acord și acceptaţi termenii și condițiile descrise mai sus!