Suplimente pentru slăbire. Tot ce nu știai despre arzătoarele de grăsimi şi rolul acestora în programele de slăbire

suplimente pentru slăbire

Arzătoarele de grăsimi – suplimente pentru slăbire

Îți amintești poate rezoluția de nou an prin care ți-ai propus ca în 2019 să pierzi în greutate, să adopți un stil de viață mai sănătos și să ai o dietă mai echilibrată, nu-i așa? Dacă până acum nu ai făcut nimic în această direcție, articolul de azi te poate ajuta să înțelegi mai bine ce trebuie să faci pentru a-ți atinge aceste obiective.

Te întrebi dacă, pe lângă dietă și sport, mai trebuie ceva. Poate suplimente naturale de tipul arzătoarelor pentru grăsimi? Ce sunt, de fapt, aceste soluții pentru SLĂBIRE?

Pe scurt

Judecând dupa regula generală: dieta are un rol de aproximativ 70%-80% (în întreg procesul), exercițiile fizice au între 10% și 20% , iar arzătoarelor de grăsimi le revin acele 10 procente finale. Așadar, acest suplimente pentru slăbire sunt arma supremă ce trebuie adusă în joc pentru a susține toată persistența și munca grea, pentru a maximiza cantitatea de grăsime pierdută (prin antrenament și dietă).

Mai exact:

Nu ai habar de unde să începi? Te ajutăm – găsește aici o mulțime de arzătoare de grăsimi de la branduri consacrate (Kevin Levrone, Optimum Nutrition, ProSupps, Dorian YatesNutrition), aici programe detaliate de nutriție și aici planuri de antrenament – atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

suplimente pentru slăbire

Ce sunt arzătoarele de grăsimi şi ce rol au în procesul de scădere în greutate

Arzătoarele de grăsime se încadrează în categoria de suplimente pentru slăbire. Sunt un stimulent ce sporesc metabolismul și ajută corpul să scape de kilogramele în plus. Acestea sunt mai eficiente când sunt combinate cu o dietă sănătoasă și exerciții regulate. Luate în cantitatea potrivită, arzătoarele de grăsimi nu au efecte secundare dacă sunt folosite corect și în cantitățile recomandate . Ingredientele folosite în aceste produse sunt naturale cu extracte din plante ce au ca rol principal accelerarea metabolismului, scăderea poftei de dulce. În plus, oferă un plus de energie pentru a merge km după km pe bandă sau în aer liber până acolo unde îți vei atinge obiectivul propus.

suplimente pentru slăbire

Principalele atuuri ale acestor suplimente

● Accelerează metabolismul și ajută la arderea unor cantități mai mari de grăsime

● Insuflă un nivel de concentrare îmbunătățit

● Permit o performanță sporită în sala de antrenamente

● Dau un suflu de energie proaspătă, de-a lungul întregii zile

Patru lucruri pe care nu trebuie să le uiți nici măcar o clipă

  1. Dieta joacă un rol major – nu crede nicio clipă că doar suplimentele îți pot schimba corpul. Atenție la calorii (să fii în deficit caloric reprezintă cheia), la calitatea mâncării și la exerciții.
  2. Asigură-te că așteptările tale legate de pierderea în greutate sunt realiste – altfel, riști să fii dezamăgit și să renunți la întreg programul.
  3. “Mai mult” nu înseamnă neapărat “mai bine” – respectă dozele recomandate și ține cont de instrucțiunile de administrare.
  4. Nu consuma prea multă cofeină – atenție la cafeaua băută de-a lungul zilei și la conținutul de cofeină al acestor arzătoare. Altfel riști să devii mai obosit, mai slăbit și să te refaci mai greu după antrenamente.

Care a fost experiența ta în administrarea de suplimente pentru slăbire? Ce sfaturi ai putea adăuga pentru cititorii acestui tip de articole?

Lasă un comentariu în spațiul de mai jos și continuăm discuția aici sau pe Facebook!

Acest articol este un Guest-Post

You might also like

1 Comment

  • Cristina Dragomir 5 ani ago Reply

    Produse de genul asta nu am folosit, asa ca nu sunt in masura sa vorbesc despre ele. Ce am mai luat eu si a fost ok au fot capsulele de ananas care chiar imi taiau pofta de mancare si ma ajutau sa dau jos mai repede, dar nu le-am mai luat pentru ca medicul nu mi-a mai dat voie. Se pare ca imi agarvau problema cu ficatul.

Leave a Reply