Stickere decorative – o modalitate inedită de a înfrumuseţa orice colţ al casei

stickere decorative ieftine

Indiferent de locurile frumoase în care paşii ne poartă, tot acasă ne rămâne sufletul. Pentru că, în final, nicăieri nu este mai bine ca acasă. Atmosfera pe care îmi place s-o creez aici este inegalabilă. Fiindcă îmi doresc ca totul să se îmbine armonios, de la linii, forme, culoare şi decoraţiuni, niciun lucru nu trebuie aşezat la întâmplare. Am început să înţeleg importanţa decoraţiunilor interioare abia de curând. Mi-am dat seama că nu trebuie să fii un talent în bricolaj pentru a-ţi personaliza frumos spaţiul de acasă. Şi că, la fel ca în viaţă, lucrurile mici pot fi de mare efect.

Un mesaj în genul celui de mai jos pe care să îl vezi de îndată ce ai revenit acasă te poate face să îţi dai seama cât eşti de norocos. Că ai ajuns, că eşti acolo, evident.

stickere decorative ieftine

Nu întotdeauna şi în orice context bugetul ne permite să alipim visul realităţii, aşa că se impune să ne orientăm spre elementele simple, dar cu efect garantat. Am descoperit că în afara ţării noastre, oamenii apelează la stickere pentru a-şi decora locuinţele. Arată incredibil de bine şi pot conferi instant un suflu proaspăt indiferent de zona sau de suportul pe care vin aplicate.

Ce sunt stickerele decorative

Se mai numesc şi autocolante, abţibilduri. Practic sunt nişte elemente de decoraţiune care se pot lipi pe orice suprafaţă din casă în scop estetic. Stickerele sunt prevăzute cu o parte adezivă care aderă la orice fel de suprafaţă plană, fără să o deterioreze: perete, mobilă, oglindă sau orice zonă căreia vrem să-i dăm un refresh.

Putem decora un perete (sau o parte a acestuia) din camera de zi sau din bucătărie, din dormitor sau din baie, zona de contur a unei ferestre, zona din jurul întrerupătoarelor. În general, le putem aplica cam pe oriunde ne dictează  imaginaţia şi simţul estetic.

Dacă acum ceva ani se credea despre ele că ar fi rezervate mai degrabă camerei celor mici, pentru a o anima, astăzi percepţia s-a schimbat. Ne referim la stickere perete (murale) tematice, cu mesaje motivaţionale, 3D, stil tablou şi fereastră, peisaje realiste din natură. Gama este una extinsă, astfel că alegerea a devenit o misiune dificilă.

Care sunt avantajele decorării locuinţei cu stickere

 

Originale şi ieftine

 

stickere decorative ieftine

Stickere mobilă bucătărie

stickere decorative ieftine

Sticker tematic bucătărie

La drept vorbind, tot ce se vrea a fi original şi inedit are un preţ mai piperat. Chiar şi numai o placă de faianţă cu motive tematice pentru bucătărie nu este chiar atât de ieftină pe cât aţi crede. Astfel, mă rezum la a aplica pe o zonă de pe faianţă nişte stickere tematice în ton cu ambianţa pe care doresc s-o creez. Obţin efectul scontat şi visat, iar locul de unde luăm masa devine evident unul revigorat şi nou.

Accesibile şi uşor de aplicat

 

stickere decorative ieftine

Stickere decorative camera copiilor

Pentru camera copilului, decorarea pereţilor cu desene şi picturi a fost mult timp o variantă. Chiar un trend, aş zice. Dacă e vreun pictor/desenator în familie care să realizeze acele desene, e ideal. Dar dacă nu? În plus, când tematica pictată nu mai este de actualitate (fie se plictiseşte copilul de ele, fie creşte), ce se întâmplă? Ştim cu toţii câtă tevatură implică. Prin urmare, tot cu stickere decorative animăm unele zone din camera prichindeilor. Nu avem nevoie nici de vreun specialist pentru aplicarea lor. În plus de asta, după ce ne săturăm de unele modele, le înlocuim cu altele. Şi totul se întâmplă rapid şi fără a face vreun deranj.

Impact vizual

stickere decorative ieftine

Sticker decorativ sufragerie

Iar o zonă decorată în mod inspirat cu ajutorul minunilor adezive nu va trece neobservată. Fiindcă da, iese în evidenţă. Lăsaţi-vă corupt de versatilitatea şi de frumuseţea acestora şi nu ezitaţi să le aplicaţi oriunde vă îndeamnă mintea şi sufletul. Iar când musafirii le vor remarca, nu ezitaţi să le vindeţi şi lor pontul: „Soţia mea adoră lavanda, iar dacă tot nu ajungem mai des în Provence, am zis să încercăm să aducem lavanda la noi. Şi am reuşit!”

stickere decorative ieftine

Sticker decorativ 3D tip tablou: Lavanda

 

Relaxare, energie, optimism…Tu ce feeling-uri vrei să aduci în intimitatea propriei  case cu ajutorul stickerelor decorative?

 

Sursa foto: mumkinpumpkin.ro, magazin stickere decorative

 

You might also like

Comments (4)

 • Rodica Mihaela 6 ani ago Reply

  Am si eu astfel de stickere cu pisicute si copaci si nu cred ca o sa ma opresc aici fiindca imi mai doresc unul cu citate si altul cu rame foto.

 • paula sosoi 6 ani ago Reply

  Impactul vizual e foarte misto in cazul stickerelor de perete mai ales ca e o modalitate neintruziva de a decora o locuinta.

 • Cristina Dragomir 6 ani ago Reply

  Mie imi plac la nebunie stickerele pe pereti, Mi-am pus si in dormitor si pe scara. In sufragerie nu m-a lasat mister sa pun, dar in bucatarie, dupa ce o renovez, o sa pun si acolo un sticker cu mesaj motivational. Sunt ieftine si dau foarte bine.

 • Ioana Radu 6 ani ago Reply

  Eu sunt pro stickere când vine vorba de schimbarea aspectului unei încăperi. Sunt accesibile și interesante, ceea ce le face și ok de schimbat cu trecerea timpului. Adică nu mă doare sufletul să iau alte stickere peste doi ani, dacă mă plictisesc de cele pe care le am acum.

Leave a Reply