Shine On with SheIn dresses! -Giveaway-

SheIn dresses

Articolul de față este despre hăinuțe, mai precis despre niște rochii casual puse la bătaie de către cei de la SheIn în cadrul unui concurs destul de tentant.

În calitate de proaspătă deținătoare a unui blog, particip în premieră la o asemenea competiție, astfel că doresc să vă împărtășesc și vouă, celor interesate, punctele pe care trebuie să le bifați pentru a vă înscrie în concurs.

Dar mai întâi de toate, hai să vedem ce ne oferă site-ul SheIn, pentru a ști dacă merită sau nu să încercați. Este vorba despre 10 rochițe, în diverse nuanțe, numai bune pentru sezonul de toamnă (zic ei). Eu spun că le putem purta și-n alte sezoane, că nu cred că se întâmplă nimic :-).

Personal, mie mi-au atras atenția 6 dintre ele, sper să am și noroc la una dintre ele:

Gri (stil Babydoll)

Grey dress

Verde închis

green dress

Burgund (cu buzunare)

marsala dress

Albastru

Bleu dress

Camel

Nude dress

Burgund (stil Babydoll)

burgundy dress

Ey, ce ziceți? Vă surâde ideea? Dacă da, iată ce condiții trebuie să îndepliniți:

  1. Să dețineți un blog activ unde veți împărtăși campaniile și promoțiile prezente pe SheIn în diverse perioade (în cazul de față, campania cu aceste 10 rochii).
  2. Să aveți un cont de Paypal. Acesta este necesar deoarece, de la un moment dat, veți putea câștiga chiar și ceva bănuți.
  3. Să vă inregistrați în programul destinat bloggerilor (SheIn Publisher Program=> link) completând formularul pe care-l găsiți acolo. Ulterior, veți primi pe e-mail toate detaliile necesare.

De regulă, extra-bonusul oferit de către cei de la SheIn este de 15$ dacă articolul vostru place și este aprobat. La 50$ adunați, aceștia vor fi transferați în contul vostru de Paypal. După care nu vă rămâne decât să îi valorificaţi în online shop-urile preferate. Isn’t cool?

Cam asta ar fi…

Baftă!

You might also like

No Comments

Leave a Reply