Rainy day and my selections SheIn for sunny days

Bun găsit, dragile mele,

Dat fiind că e sâmbătă iar vremea nu este deloc una prietenoasă (la Baia Mare plouă și e o vreme din aia, știți voi…de numărat bani, de făcut copii sau și una, și alta, ce de nu), m-am gândit să-mi petrec puțin vremea pe site-urile favorite cu hăinuțe, poate-poate găsesc ceva oferte interzis de ratat. Și dat fiind că zilele trecute primisem pe email o înștiințare de la SheIn cum că pe la ei e din nou cod roșu de reduceri (de la 35% în sus), zic hai să vă arăt și vouă ce-am găsit drăguț.

Predomină cămășile și bluzele cu umerii goi, modele care mi se par feminine. Întotdeauna mi s-a părut atrăgător ca o femeie să aibă oasele claviculei ușor vizibile. Am zis ușor, deci nu înseamnă că încurajez anorexia. După cum umerii goi și o porțiune descoperită din spate pot avea un efect de-a dreptul seducător. Tocmai din aceste motive mi-s dragi astfel de cămăși, plus că-s atât de comode la purtat.

Dacă sunteți curioase (sau, de ce nu, curioși) și de  alte ținute de sezon de la SheIn, dați rapid un click AICI.

Reducerile sunt de-a dreptul atrăgătoare! Convingeți-vă!

Vă spun doar că puteți găsiți destule bluzițe, topuri, la sub $10, chilipir adică. Și multe dintre modele nici nu le-am văzut în magazinele fizice de pe la noi.

Dacă încă nu știți foarte multe despre cum stă treaba cu livrarea și transportul la SheIn, rețineți că:

  1. De regulă, timpul de pregătire (sau de procesare) a coletului vostru este de 3-7 zile lucrătoare. Totuși, timpul de procesare poate fi și sub 24h în cazul în care ați plasat comanda cu mențiunea „livrare în 24h„.
  1. Dacă optați pentru livrare STANDARD, transportul este gratuit la comenzile de peste $30 (în rest, transportul este de $14.99 iar pachetul ajunge în 20 zile). Dacă alegeți livrare  RAPIDĂ, transportul este gratuit la comenzile de peste $99 (în rest, transportul este $24.90 iar pachetul ajunge în 15 zile)
 1. Odată expediat pachetul, vă puteți urmări comanda direct din cont în secțiunea „MY ORDER”.

Găsiți pe site toate aceste informații legate de livrare, în funcție de țară. Chiar ar fi indicat să le parcurgeți înainte de a da o comandă.

Acestea fiind zise v-am pupat și sunt curioasă care va fi achiziția voastră SheIn pentru sunny days!

You might also like

Comments (2)

 • Lamiita P 8 ani ago Reply

  Foarte draguta selectia ta, gasesti produse pentru toate gusturile si buzunarele

  camelia lavy 8 ani ago Reply

  Asa este. Imi place tare mult si mie produsele de pe SheIn. Esti de acord cu mine, stiu :-D.

Leave a Reply