Secretul creditului trainic

parteneri-1

         Odată cu trecerea timpului, trecem și noi prin variate experiențe, iar ceea ce ne rămâne în față reprezintă măsura în care am reușit să le înțelegem și ceea ce am învățat efectiv de pe urma acestora. Astfel, treptat, și-au făcut loc tot mai mult în cotidian experiențe care ne afundă în vâltoarea universului online, univers ce antrenează spirite și care ne conduce acțiunile într-o direcție sau alta. Această lume a internetului este una extrem de volatilă. Nu știi niciodată când îți va fi avantaj sau armă împotriva propriei persoane.

            Personal, consider că un rol foarte important în modelarea și conturarea pozitivă a spațiului în care mă desfășor ca individ îl reprezintă comunicarea și încercarea de a înțelege firea umană în complexitatea ei. Doar așa poți câștiga încrederea că ceea ce faci îi ajută și pe ceilalți și te formează și pe tine.

            A câștiga credit în mediul online este la îndemâna oricărei persoane cu o conexiune la internet, am putea spune, însă este cu certitudine o adevărată piatră de încercare pentru mulți, având în vedere faptul că ai de-a face cu cititori pe care nu îi cunoști personal. Tocmai de aceea, este foarte important ca mesajul tău de blogger să satisfacă cerințele, viziunile și așteptările pe care le au de la tine.  Altfel riști mai mult decât simple critici, riști un văl de ignorare și intrarea într-un anonimat. Și acesta este, cu siguranță, un fapt care nu convine nimănui.

            Referitor la acest credit online, aș dori să vă sugerez un pont extrem de vital. Vorbeam despre comunicare ca fiind un element primordial. Ei bine, mama adevăratei comunicări este sinceritatea. Nu cuvintele te fac credibil, nu întotdeauna ingeniozitatea de moment naște cele mai trainice rezultate. Oricât de neinspirat ai părea la un moment dat sau presupunând  că te găsești în postura de a relata un lucru care nu te pune în cea mai bună lumină, încearcă să nu maschezi adevărata realitate despre tine, încearcă să nu pari perfect. Cei care te vor citi, vor aprecia sinceritatea ta și vor deveni chiar prietenii tăi. Dacă nu calci acest prag al sincerității, ei îți vor simți superficialitatea. A greși e un lucru normal, iar conștientizarea acestei realități și, în mod deosebit, a propriilor noastre limite, constituie cea mai elastică rampă de lansare pentru orice dorești să întreprinzi. Asta pentru că vei ști să te privești pe tine mai cinstit și pe cei din jur cu înțelegere.

credit

        AVBS Credit  inspiră prietenie și îndeamnă la sinceritate. Un prieten poate fi recunoscut printr-o deschidere care îți oferă încredere și speranța că împreună veți străbate atât momente de bucurie și entuziasm, precum și pe cele de cumpănă. De aceeași conduită dă dovadă AVBS Credit prin sprijinul pe care ți-l oferă pentru contractarea unui credit de nevoi personale, indiferent cât de înalte ar fi țelurile pe care ți le propui.  Este creditul prieteniei,  creditul românilor care cunosc ce înseamnă omenia și onoarea.

            Dacă acordarea unui credit financiar presupune studierea prealabilă a situației financiare a clientului, pentru ca instituția financiar-bancară să capete o garanție asupra performanței creditului, atunci când ne referim la creditul moral, lucrurile stau într-un mod similar: asemenea băncii, toții cititorii tăi vor avea răbarea de a-și consuma timpul în compania gândurilor sau apelurilor tale numai din momentul în care le dovedești că acel timp nu va fi unul irosit.  Ca diferență între cele două tipuri de credite, ar fi ilar, dar deopotrivă real, să menționez că riscul bancar poate fi acoperit printr-o serie de măsuri de protecție, precum garanția sau gajul, în timp ce un cititor de-al tău nu îți va putea impune niciodată o ipotecă. Singurul garant al trăiniciei creditului moral îl reprezintă, după cum am mai menționat, sinceritatea.

 

Articolul Secretul creditului trainic a fost scris pentru proba 16 (și ultima) din Spring SuperBlog 2016

You might also like

Comments (3)

Leave a Reply