Săpunurile Skin Novels scriu natura pe pielea ta

sapunuri din ingrediente naturale

Articolul de astăzi este despre ceea ce am experimentat eu în ultimele 2 săptămâni: Inocenţă, Puritate, Relaxare. Este vorba, cu alte cuvinte, despre îngrijirea naturală şi despre acea stare de bine la care râvneşte fiecare dintre noi.  Adică, şi mai exact, despre…

…săpunurile Skin Novels

O gamă de săpunuri naturale, delicate, pe care am avut şansa să le descopăr de curând. Prin urmare, vreau să vă împărtăşesc şi vouă din „experienţa” de a scrie natura pe piele. Căci, în esenţă, despre asta este vorba: despre poveşti, artă şi minuni ale naturii.

săpunurile naturale Skin Novels

Povestea Skin Novels a început în anul 2016. Într-un atelier din Oradea, o echipă de oameni talentaţi creează nişte minunăţii de săpunuri demne de pus în vitrină. Aceasta în virtutea faptului că, spun ei:

…am privit întotdeauna pielea nu doar ca cel mai mare şi mai sensibil organ pe care îl avem, ci drept acea haină gingaşă care ne îmbracă sufletul.

Talentul lor artizanal s-a concretizat în săpunuri din ingrediente naturale, precum argilă albă, propolis, ganoderma, tărâţe, busuioc împletite în miresme de cedru, portocale dulci, scorţişoară, grapefruit, iasomie. O infuzie terapeutică  menită să ofere pielii  îngrijirea preţioasă pe care o merită.

#THE INNOCENT by SKIN NOVELS

SĂPUNUL PENTRU PIELEA DELICATĂ A COPILULUI

Nu cred să existe vreo persoană care să nu invidieze moliciunea pielii unui bebeluş. Chiar aşa. Până să se nască Flaviu, ghemotocul meu, nu reţin să mai fi experimentat vreodată o asemenea senzaţie de „piele perfectă”. Îl ţineam strâns lipit de corpul meu şi simţeam cum fiecare celulă a pielii lui emana căldură. Inevitabil, imprima şi pielii mele din inocenţa pielii sale catifelate. Şi eu eram atât de fericită simţind o parte din mine  în trupuşorul fiinţei perfecte pe care o ţineam la piept.

Dacă aş fi putut să îi asigur îngrijirea pielii doar cu sărutările mele, ar fi fost perfect. Puiul de om, însă, avea şi el nevoie de produse de îngrijire adecvate. Doar ştim cu toţii cât de sensibilă este pielea celor mici. Pe cât posibil, am avut grijă să cumpăr produse fără parfumuri, parabeni şi conservanţi. Şi da, am avut norocul de a avea un bebeluş cu o piele extrem de tolerantă. Din fericire, nu pot spune că m-am confruntat cu piele uscată, iritaţii (nici măcar de scutec) sau alte neplăceri ale pielii. Recunosc, lucrul acesta mi-a făcut misiunea puţin mai uşoară.

De cum l-am zărit în cutia chic Skin Novels în care a sosit atent ambalat, alături de celelalte două, am ştiut că THE INNOCENT este săpunul cu dedicaţie specială pentru copilul meu.

sapun natural Skin Novels

 

sapun natural Skin Novels The Innocent

băieţelul meu s-a declarat fan săpun The Innocent 🙂

Cel mai mult ne place momentul în care ne spălăm mânuţele. Săpunul cântăreşte 90 de g şi are o formă ovală drăguţă, astfel că piticul meu de 1 an şi 8 luni se descurcă să-l manipuleze singur. Ne udăm pe mânuţe, săpunim (una, două, trei ori), limpezim şi…gata. Uneori, ne mai spălăm şi pe picioruşe cu The Innocent. Asta după ce ne ne scoatem şosetele din picioare şi umblăm desculţi o vreme. Este atât de distractiv, ce mai!

Uite, simt că am găsit un săpun potrivit copilului meu, din ingrediente naturale care nu doar îi curăţă eficient pielea, dar o şi învăluie în hidratare şi o protejează.

#PURIFY BY SKIN NOVELS

PROPOLIS&PORTOCALE DULCI PENTRU PIELEA CU IMPERFECŢIUNI

Nu am un ten perfect. Iar când zic asta mă refer strict la tenul mixt, aşa cum este al meu. Pori dilataţi, zona T unsuroasă din cauza sebumului, puncte negre care se formează foarte repede. Mereu am acordat o atenţie specială tenului şi am avut grijă să folosesc produse cu efect astringent.

săpunurile naturale Skin Novels

De când l-am descoperit, săpunul Purify a intrat în rutina mea zilnică de îngrijire: dimineaţa şi seara. Ador senzaţia de curăţare pe care o conferă şi faptul că porii scapă de acea încărcare specifică şi respiră. Îmi place că săpunul are la bază propolis care, se ştie, deţine reale proprietăţi antiseptice şi efect antibacterian. Chiar sunt mulţumită că l-am descoperit şi, categoric, pentru a avea un ten sănătos voi continua să-l folosesc.

săpunurile naturale Skin Novels

sapunuri naturale

O TUŞĂ DE #RELAX BY SKIN NOVELS

NOAPTE BUNA!

Dacă ar fi să îmi imaginez un moment de relaxare deplină, atunci aş închide ochii şi m-aş regăsi pe un câmp mov-deschis de lavandă. Când stresul de peste zi îşi pune amprenta asupra mea, ador să îmi închei ziua cu o baie caldă, parfumată. Să îmi  tratez astfel corpul înseamnă să ofer pielii un răsfăţ de zile mari.

O părticică din câmpul de lavandă imaginat îl aduc în baie prin săpunul Relax. Adică, un mix binefăcător compus din ulei saponificat de măsline, apă termală, ulei de palmier şi ricin, sare de mare şi ulei esenţial de lavandă. Experienţa este una reconfortantă, deplină, exact ca aceea pe care ţi-ar putea-o oferi o întindere mov nesfârşită  în adierea unui vânt văratic. Fiindcă prospeţimea şi eleganţa lavandei, nu, nu are cum să se demodeze vreodată.

săpunurile naturale Skin Novels

săpunurile naturale Skin Novels

Orice porneşte din natură, porneşte cu o intenţie frumoasă. Îndrăznesc să cred că acesta este şi unul din principiile Skin Novels. Altfel cum ar fi putut rezulta asemenea săpunuri?!

săpunurile naturale Skin Novels

Dacă te-am făcut curios/curioasă, te invit şi pe tine să treci pragul virtual Skin Novels şi să îndrăzneşti să scrii natura pe pielea ta. Oricine are talent aici. Scrie o poveste care să îţi facă sufletul să vibreze, una fără compromisuri sau rezerve, exact cum o simte sufletul tău. O poveste care te are pe tine drept protagonist principal. Lasă o atingere fină şi discret parfumată oricând simţi nevoia. Experimentează fericirea bucurându-te de orice lucru, fie el oricât de mărunt.

Ai spus odată că fericirea e relativă. Pentru mine nu e. Fericirea este absolută, covârşitor de reală și miroase a cremă  de zahăr ars. Fericirea era cu noi pe bancă lângă înghețată topită de caramel sărat și lângă bombițele umplute cu cremă de castane. Dar într-adevar, fericirea despre care vorbim durează prea puțin pentru sufletele noastre flămânde de ea. Timpul este relativ, spațiul este relativ. Fericirea nu e fizică. Fericirea pur și simplu e. Uneori. Și cred că și dragostea la fel. SKIN NOVELS Literatura Anonimă

săpunurile naturale Skin Novels

Ce părere aveţi despre aceste produse? Aţi testat vreunul din săpunurile naturale Skin Novels?

You might also like

Comments (7)

 • Cristina Dragomir 7 ani ago Reply

  acum aud pentru prima data de skin novels. Am mai folosit alte produse naturale, in scchimb, si mi-e clar ca sunt mult mai bune acestea pentru pielea mea decat produsele astea pline de chimicale de prin supermarketuri.

  Style 7 ani ago Reply

  Eu sunt foarte încântată de ce am descoperit. Şi da, surclasează cosmeticele de îngrijire de prin supermarket. Big like pentru ele!

 • Hadasa 7 ani ago Reply

  Vai imi plac la nebunie. Si felicitari pentru poze. Foarte fain au iesit 😉

  Style 7 ani ago Reply

  Mie-mi spui :-). Mulţumesc pentru aprecieri, Hadasa.

 • TrendWithDeea 7 ani ago Reply

  Nu am auzit de acest brand. Felicitari pentru poze, sunt simpatice foc! 🙂

 • albusteluta 7 ani ago Reply

  Tot ceea ce este natural este net superior oricărui brand.Sunt convinsă că sunt foarte bune!

 • Lamiita Petre 7 ani ago Reply

  Par foarte tentante dar si preturile mi se par cam piperate pentru un sapun de 90 gr. care se consuma foarte repede. Probabil, merita, nu contest asta.

Leave a Reply