Salonul de înfrumuseţare el Studio Mihalache şi-a deschis uşile. Vino să te faci frumoasă!

el studio mihalache

Lanţul de saloane de înfrumuseţare el Studio se doreşte a fi o invitaţie adresată tuturor femeilor preocupate de imaginea lor. O invitaţie la îngrijire şi răsfăţ suprem, la preţuri mai mult decât atractive pentru un oraş costisitor precum Bucureşti.

În martie 2018, s-a deschis în Bucureşti un nou salon frumusete (el Studio Mihalache), mai exact, cel de-al 9-lea din cadrul binecunoscutului grup. Primul dintre ele datează din anul 2005, prin urmare ne referim la o vechime pe piaţă de 13 ani.

Şi pentru că este frumos ca orice inaugurare să vină cu surprize şi atracţii, doamnele şi domnişoarele sunt chemate la răsfăţ. Întreaga lună aprilie este dedicată acestora. Un salon premium tocmai deschis, produse de îngrijire calitative de brand şi nişte oameni talentaţi de pe mâinile cărora nu ai cum să nu ieşi mai frumoasă şi mai încrezătoare.

Există câteva oferte imposibil de refuzat pe care le poţi rezerva încă de pe acum la el Studio Mihalache. Ai timp să îţi faci rezervarea pentru pachetul dorit, direct de pe website, până la finalul lunii aprilie:

el studio mihalache

Cu siguranţă, te întrebi care sunt serviciile de care poţi beneficia în cadrul salonului El Studio Mihalache.

Chiar dacă, din instinct, am considera un astfel de loc ca fiind dedicat exclusiv femeilor, domnii se pot bucura şi ei de un tuns. Cei mai pretenţioşi dintre ei pot recurge, de ce nu, la pensat sau la manichiură. Ideea este că aici bărbaţii nu sunt excluşi.

În rest, doamnelor, totul vă aparţine. Fie că vă doriţi un simplu tuns sau un tuns + coafat (poate unul special), trebuie să ştiţi că preţurile încep de la 25 de lei.  În acest caz, tarifele variază uşor fiind în funcţie de lungimea părului şi de genul coafurii dorite.

Pentru procedurile de colorare a părului puteţi opta între produsele aparţinând brandului Vella, Illumina. Hairstylistii vă pot îndruma pentru a fi convinsă că veţi obţine culoarea care vă avantajează cel mai bine.

O manichiură şi o pedichiură impecabilă necesită atât două mâini dibace de specialist, cât şi produse cu rezistenţă bună, de calitate. La el Studio se folosesc cu succes ojele din gama Opi. De asemenea, atunci când se doreşte, se poate merge şi pe varianta construcţiei de unghii tehnice.

În plus, diversele tipuri de tratamente faciale cu produse atent formulate (produsele Académie) sunt soluţia pentru a obţine un ten revitalizat şi hidratat prin combaterea efectelor cauzate de factorii de mediu nocivi.

Pe website-ul celor de la el studio există o secţiune în care poţi adresa întrebări în legătură serviciile, promoţiile existente. Dacă ai orice fel de nelămurire, accesează secţiunea Întrebări frecvente (el-studio.ro) şi completează formularul existent.

Grupul el Studio se bucură de o mare notorietate în Bucureşti. Iar asta nu doar datorită gamei extinse de saloane, bine localizate, ci şi calităţii serviciilor şi tarifelor prietenoase.

el studio mihalache

Dacă vrei să fii la curent cu toate promoţiile şi ofertele speciale (constant, în diverse perioade din an, există aşa ceva) poate ar fi inspirat să le descoperi şi pagina de Facebook (@elstudiostyle).

Îţi doresc să nu uiţi de tine, să nu uiţi de frumuseţea ta! Permite-ţi, din când în când, câte un răsfăţ feminin binemeritat!

 

You might also like

No Comments

Leave a Reply