Rochiile negre, mereu o abordare sigură și elegantă

Orice femeie știe că negrul este nonculoarea cu care merge la sigur. Indiferent de ocazie, moment din zi sau orice altă impunere de cadru și stil, negrul este salvator. Mai există și acea contribuție a acestuia în ceea ce privește iluzia optică referitoare la siluetă, pe care o face să pară ușor mai subțire decât este în mod real. Așadar, motive sunt destule pentru ca negrul şi implicit căutatele rochiile negre să fie atât de populare.

Rochiile negre impun de la sine o notă elegantă

În funcție de croi și de design pot fi versatile, de la cele sobre la cele office, sau potrivite pentru ținuta casual extrem de potrivită  pentru o ieşire în oraş. În orice caz, indiferent de dorințe  www.naami.ro poate fi sursa inspirată pentru achiziţionarea unei rochii negre.

 The little black dress

Conceptul de little black dress a fost introdus de Coco Chanel și a rămas un stil ușor de adoptat de orice femeie. Opțiuni sunt din fericire diverse, cu numeroase tipuri de modele care să se preteze la ceea ce își dorește o femeie: o imagine impecabilă, ce îi scoate în evidența atuurile.

Naami este un răspuns pentru astfel de dorințe. Gama de rochii negre înseamnă aici o categorie special dedicată acestora. Iată câteva recomandări aici, de rochii negre superbe care flatează în primul rând prin însăși apariția acestora, prin designul lor. Iată despre ce este vorba:

  Black Hills

O rochie cu tulle, un “V” generos atât pentru zona de decolteu, dar mai ales pentru zona spatelui, unde de altfel este chiar mai adâncă această tăietură. Un stil de rochie evazată, numai bună pentru o petrecere; poate fi o alegere pentru femei de orice vârstă, jucăușe, păstrând un stil totuși decent.

Tower

Pentru adeptele stilului de rochie lungă, această propunere de la Naami este o interpretare de stil elegant în prezența unei rochii de o finețe rară. Nu are mâneci, cu partea de sus transparentă și o linie de contur a bustului ce evidențiază formele feminine intră-atât cât să încânte, fără a fi însă vulgară. Detaliile strălucitoare, aplicațiile din această zonă sunt și ele de efect, captează atenția la această zonă și contribuie de asemenea la nota elegantă per total.

tower

Tower, după cum și numele îi sugerează, se dorește a fi rochia potrivită pentru evenimente și petreceri elegante. Impune de asemenea o siluetă cu nişte forme armonioase.

Rochia de tip clopot

După cum spuneam, Naami dispune de varietate în lista de opțiuni privind rochiile negre, iar aceasta nu este decât o demonstrație a celor menţionate.  Modelul de rochie clopot are un croi care avantajează orice siluetă. Este o rochie largă, cu mâneci de tip clopot, accentuate de o notă de volum și volănașe la tiv.

rochia de tip clopot

Buzunarele laterale dau un aer relaxat și fac din această rochie o ținută potrivită atât pentru o zi la birou, cât și pentru a ieși în oraș cu fețele. În orice caz, disponibilitatea de a găsi acest model în cadrul paginii naami.ro este se completează cu un preț rezonabil și diverse mărimi.

Există cu mult mai multe opțiuni, desigur. Naami poate fi considerat universul eleganței atunci când vine vorba de rochiile negre existente în cadrul acestui magazin online.

 

   Acest articol este un guest-post

You might also like

Comments (4)

 • barbierucristina 6 ani ago Reply

  E obligatoriu sa avem in garderoba o rochie neagra, ne poate scoate din impas atunci cand nu stim ce sa purtam.

  Style 6 ani ago Reply

  Corect!

  Adica atunci cand nu rezonam cu niciuna din rochiile disponibile din sifonier. :-))

 • mihaelanistor 6 ani ago Reply

  Am și eu câteva rochii negre pe care le port mereu cu drag. Incerc sa aduc culoare prin accesorii si machiaj.

 • Cristina Dragomir 6 ani ago Reply

  Eu am doar rochii negre tocmai pentru ca sunt cea mai sigura abordare. Mi-e teama sa aleg alte variante de culori pentru ca nu stiu daca m-as pricepe sa asortez incaltamintea si accesoriile potrivite. Negrul e sfant,

Leave a Reply