Eleganță și sensibilitate la A&D Fashion

            Gândul primordial…

            Nimic nu caracterizează mai bine o femeie decât calitatea de a-și pune în valoare frumusețea.  Iar asta se conturează în nenumărate moduri – de la felul în care pregătește mâncarea și hăinuțele copilului, la ținuta  ei  și modul în care se prezintă, până la cele mai fine cochetării. Gândul ăsta m-a lovit din plin într-una din friguroasele și ușor fulguitoarele zile pe care ni le dăruiește natura de o vreme încoace.

        Atât mi-a fost de ajuns ca să dau buzna la dulapul burdușit cu haine de tot soiul și să încep a scotoci prin el: tricouri de vară, jeanși dubios de străini, uitați și de molii, bluze și rochii „made in China”, culese de prin magazinele cu iz de promisiune. Era clar că nu rezonam deloc cu idealul de frumusețe feminină. Da …  tristă deșteptare! Însă nu mult mi-a luat să mă hotărăsc și să fac următorul pas …

            … în A&D Fashion

            Un magazin care nu doar că abundă în oferte avantajoase ca preț, dar pune în evidență exact ceea ce caut: eleganța și stilul rafinat, ridicate la rang de necesitate, dar și acea subtilă doză de feminitate pe care e greu să o surprinzi oriunde și oricum.

          Este de-a dreptul frapantă rochia elegantă cu maneci din dantelă negru si roșu, fiind ideală pentru evenimente importante, nunți și diverse petreceri în familie. Personal, o consider una din acele rochii care transformă o cină romantică alături de soțul meu într-un moment de neuitat. Când spun asta mă gândesc la mâna lui caldă pe dantela mătăsoasă, cu motive florale, croită cu multă măiestrie și sensibilitate în atelierul propriu de creație vestimentară al A&D Fashion.

1

 

 

Confecționată dintr-o stofă ușor elastică, ea se mulează armonios pe corp, oferind o eleganță strălucitoare, care îi va lăsa mai mult decât impresionați pe toți participanții evenimentului. Așa că, doamnelor, să nu vă mire complimentele domnilor!

Dar, pe lângă eleganță, rochia prezintă multă discreție, astfel că fermoarul care închide rochia este poziționat în spate și este complet ascuns.

 Dacă veți ajunge acolo, va fi greu să vă hotărâți pe care o veți alege. Veți vedea variate rochii elegante aflate în așteptarea prințesei din voi.

rochie-eleganta-cu-broderie-dantela-turcoaz-r214i002-fata-992x1404

rochie-eleganta-bej-cu-dantela-si-maneci-trei-sferturi-r213i001-fata-992x1404

 

 

 Și încă ceva: dacă v-ați gândit că prințesele sunt prototipul fetelor de tip statuie, perfect subțiri și hrănite cu aer, e cazul să vă liniștiți.

A&D Fashion confecționează rochii și alte produse vestimentare pentru o plajă de mărimi care permit și doamnelor mai plinuțe să se bucure de frumusețea și strălucirea lor. Iar toate aceste rochii sunt autohtone, fabricate in Romania, chiar în atelierul propriu de creație și producție vestimentară al A&D Fashion.

 La magazinul A&D Fashion, rochia perfectă face din orice doamnă femeia perfectă în materie de eleganță, de bun gust, de calitate. E un magazin care satisface toate pretențiile vestimentare posibile și imposibile.

Vă provoc să intrați și voi și să îmi spuneți apoi după cât timp ați reușit să ieșiți din acest univers.

You might also like

Comments (6)

 • Bratu Gabriela 7 ani ago Reply

  rochia cu broderie turcoaz mi se pare tare draguta!

 • Diana Ion 7 ani ago Reply

  Imi plac toate rochiile, sunt extrem de elegante!

 • Irina Sima 7 ani ago Reply

  Eu am inceput sa imi cumpar rochii si pentru sezonul rece. Dupace am nascut am cam neglijat garderoba, asa ca sifonierul meu are nevoie de un refresh. Deja am donat o parte din haine care nu mai imi placeau sau care nu mi se mai potriveauca marime ca sa fac loc altora noi.

 • Claudia`s Choice 7 ani ago Reply

  Toate sunt minunate, pentru tipul corpului meu se potrivesc de minune!

 • Rokolla 7 ani ago Reply

  Imi place acest site pentru ca au multe modele de rochii cu mâneci trei sferturi si asta ma atrage maxim

 • Hadasa 7 ani ago Reply

  Ioi, eu nici nu ma bag pe site ca am o gramada de facut si nu mai ies repede :)) Imi place rochita cu albastru :*

Leave a Reply