Rochii de seară pentru orice tip de personalitate

Rochii de seară pentru orice tip de personalitate

Nu suntem toate la fel şi fix asta-i una dintre frumuseţile faptului de a fi femei. În ciuda diferenţelor care ne fac să fim atât de fascinante, avem atâtea lucruri în comun. Unul dintre ele ar fi: hainele. Un altul: shopping-ul. Ne plac şi dulciurile în egală măsură, că doar nu degeaba ni se spune…femei. Astăzi nu am să-ţi vorbesc despre ciocolată, ci despre rochii de seară. Şi nu fiindcă ciocolata nu ar fi grozavă, însă ne cam sabotează silueta. Rochiile care mă fascinează de fiecare dată nu permit nici colăcei, nici prea mult volum. Şi mai ales când găseşti un model care se pliază cu desăvârşire peste stilul personal.

Rochii de seară pentru orice tip de personalitate

Fie că te uiţi după rochii pentru vreo nuntă de sezon sau după cele potrivite la trecerea dinspre ani, rochii revelion 2018, silueta trebuie pregătită din timp. Orice articol vestimentar trebuie adaptat atât conformaţiei, cât şi personalităţii. Înţelegi ce spun, da? Îţi prezint câteva modele de rochii de ocazie pentru diverse tipuri de personalităţi. Sper să te regăseşti şi tu.

Femeia elegantă

Eleganţa este stilul care merge oricui. Dacă alegi o rochie elegantă cu abordarea unei ţinute corecte, din toate punctele de vedere, nu ai cum să dai greş. Vei fi feminină şi graţioasă din cap până în picioare, fără să îţi pierzi stilul.

 

Femeia excentrică

Femeia excentrică este, fără îndoială, o persoană îndrăzneaţă. Nu se va da înapoi de la ţinute colorate, strălucitoare, din paiete sau cu imprimeuri neconvenţionale. Chiar dacă nu dispune de un corp ca de revistă, prea puţin contează. Se va orienta către rochiile care o pun sub Highlight pentru a fi remarcată de către toată lumea. Ţinutele ei sunt, în 90% din cazuri, foarte sexy.

 

Femeia copilăroasă

Pentru femeia copilăroasă, de constituţie mignonă, cu trăsături fine, atenţia se îndreaptă adesea către rochii de seara de tip babydoll. De ce? Fiindcă acel croi tipic  le face să fie atât de drăguţe fără a lăsa să se întrevadă mai mult decât ar fi cazul. Poţi doar să-ţi imaginezi mai multe, dacă imaginaţia te ajută.

Femeia timidă

A se înţelege clasică, cu preferinţă spre outfit-uri cu linii simple. Nu toate persoanele sunt la fel de îndrăzneţe atunci când vine vorba de stilul vestimentar. Este vorba despre acel gen de persoane care nu au dorinţa neapărată de ieşi în evidenţă. Nu simt nevoia de a fi ostentative. Există şi pentru ele rochii pe măsură şi, de asemenea, frumoase.

Femeia Bandage

Femeia Bandage? Este o glumă, nu există aşa ceva. Dar nu pot să nu îmi amintesc câtă vâlvă a făcut acest model la un moment-dat. La drept-vorbind, rochia de tip bandage poate atrage atenţia fiecăreia dintre genurile de personalităţi de mai sus. Eleganta va alege un model minimalist, dar răpitor, excentrica unul cu decupaje sau paiete, copilăroasa ceva vesel cu volănaşe, iar timida, fireşte, ceva nu foarte provocator. Ce mai, este un model care te face să îţi afişezi feminitatea în toată splendoarea ei, indiferent de personalitatea ta.

 

O rochie nouă în şifonier este o mică bucurie pentru orice femeie. Ţinând cont de felul tău de a fi, dar şi de ce îţi stă bine, vei putea să faci alegerile cele mai inspirate. Nu este nevoie să dai sume fabuloase pentru a avea o rochie de ocazie. Şi ştii de ce? Statisticile arată că majoritatea femeilor poartă o singură dată, la o ocazie unică, o anume rochie achiziţionată într-un scop bine definit. Uită-te peste rochii de seara ieftine, s-ar putea să ai surprize plăcute. În plus, poate reuşeşti să îţi iei chiar două din bugetul alocat. AMR 5 luni până la Revelion, pregăteşte-te din timp!

 Tu cum îţi alegi rochiile de ocazie: în funcţie de trend sau de personalitate?

 

You might also like

Comments (2)

  • Caietul Cristinei 6 ani ago Reply

    Sunt de acord cu tine ca pe siteul asta gasesti rochii de seara pentru orice buzunar si personalitate, dar imi permit sa atac idee ca rochiile din penultimul colaj ar fi pentru femei timide. Eu ele linia mai clasica, dar nu cred ca femeia care le poarta e neaparat timida. Poate ca doar a inteles ca eleganta vine din simplitate.

  • Mihaela 5 ani ago Reply

    As purta si eu asa ceva insa mai toata ziua sunt la munca si nu apuc ….acum a venit si frigul trebuie sa imi fac ceva cumparaturi.

Leave a Reply