Rochii de seară, şi nu numai, pentru apariţii fermecătoare

În faţa veşnicului mister feminin, Femeia însăşi, bărbatul nu va putea rămâne niciodată indiferent. Aceasta-i legea firii, înscrisă cu bold pe marginea codului genetic.

Una dintre piesele vestimentare care avantajează femeia extrem de delicat şi de natural, făcând-o irezistibilă, este, fără îndoială, ROCHIA. Când spui rochie, spui automat doamnă, generic vorbind.

Nu obişnuiesc să port rochii atât de des pe cât mi-aş dori. Nu ştiu de ce. Din lipsă de dispoziţie, dintr-o comoditate aiuritoare. Poate că ideea preconcepută potrivit căreia rochia se poartă mai mult la ocazii m-a prins şi pe mine. Dar e greşit, sunt conştientă de asta. Mai ales astăzi când diversitatea de rochii este atât de vastă. Materiale de toate tipurile şi texturile şi croiuri în stare să avantajeze orice siluetă.

Prin urmare, scuza cu „sunt plinuţă, mie nu-mi stă bine cu rochie”, nu prea se aplică. Nu în cazul rochiilor, cel puţin. Din contră, o pereche de pantaloni ar putea dezavantaja, întrucât creează mai mult volum şi lasă la vedere…mai mult.

Iar acum partea incitantă: ador să am rochii în şifonier. Pur şi simplu. Ştiu că pentru fiecare dintre ele vine un moment. Alegerea este întotdeauna grea: pe care s-o iau acum? Soluţia care va tranşa dilema este, invariabil, aceeaşi: să le încerc pe rând în faţa oglinzii. Într-un final, târziu de tot, mă decid. Ey, de aceea trebuie să ai multe. Ca să ai de unde alege. Nu-i uşor, dar e frumos.

Prin natura muncii, petrec mult timp pe calculator. În materie de shopping, una dintre plăcerile pe care obişnuiesc să mi le satisfac este să descopăr site-uri cu articole pentru femei. Hainele nu sunt niciodată prea multe. Ultima mea căutare pe Google a avut drept scop găsirea unui model deosebit de rochie de seara. Motivul: am realizat cu stupoare că nu am nicio rochie lungă în garderobă. În primăvară mă aşteaptă un eveniment de seară, nunta unei foste colege de liceu. Locaţia este una selectă, deci…Am găsit o platformă online cu o mare varietate de rochii.

ROCHII DE SEARĂ DE LA DyFashion.ro

O rochie neagră, uşor sclipitoare, superbă prin simplitatea ei

rochii de seara

O rochie dark blue în care poţi epata prin eleganţă

O rochie bordeaux senzuală care va atrage toate privirile domnilor (ar fi bine să vă avertizaţi soţul/iubitul de dinainte)

Rochie dark blue, glamour, seducătoare, cu spatele la vedere

Acestea au fost selecţiile de rochii lungi, speciale pentru un eveniment de seară, prezente în oferta magazinului online DyFashion.ro.

Însă, modelele sunt mult mai multe, fiind potrivite pentru orice ocazie, toate gusturile şi siluetele. Inedit este faptul că există şi  o secţiune de rochii fabricate în România.

Secţiunea de rochii de catifea m-a cucerit prin delicateţea modelelor. Eu ador catifeaua, iar în 2017 este din nou în tendinţe. Este soft, moale şi se aşază minunat pe forme. Iată şi dovada:

rochii de catifea

little black dress

 

ALTE ARTICOLE COMERCIALIZATE DE DyFashion

Deşi capitolul ROCHII ocupă  un rol însemnat, magazinul online comercializează în plus:

pantaloni, bluze, cămăşi, sacouri, haine de toamnă/iarnă, salopete, paltoane, jachete, costume de baie, dar şi diverse accesorii (genţi, clutch-uri) şi pantofi, exclusiv pentru dame.

PROVENIENŢA PRODUSELOR DyFashion

Este bine de ştiut că articolele comercialize sunt aduse din ţări precum Franţa, Italia, Germania şi Marea Britanie.

PULSUL PREŢURILOR

Un aspect important este că pe DyFashion preţurile se adaptează oricărui buzunar.

În cazul unei rochii, preţul porneşte de la 39 RON şi poate ajunge până la maxim 560 de lei. Dacă sunteţi norocoase, în perioadele cu reduceri puteţi face cele mai inspirate achiziţii.

În cazul unei genţi, preţul porneşte de la 65 RON şi poate ajunge până 150 RON.

MODALITĂŢI DE PLASARE COMANDĂ PE DyFashion

  1. Telefonic: Zilnic, inclusiv în weekend, între orele 09:30-17:00, puteţi apela unul din cele două numere: COSMOTE: 0761.33.40.90 sau ORANGE: 0755.31.82.60
  2. E-maildy.fashion@yahoo.com sau contact@dyfashion.ro, specificând: produsele dorite (numele lor sau codul) + mărime + adresa completă de livrare inclusiv număr de telefon
  3. Online, direct pe site, prin butonul Adaugă în coş (după selectarea prealabilă a mărimii).

LIVRARE

Pe teritoriul României, costul de livrare la cumpărături de sub 300 de lei este de 15 RON.

Livrarea se face prin Curier Rapid.

Plata se efectuează RAMBURS odată cu primirea coletului.

DyFashion.ro livrează şi în ţări din Uniunea Europeană. Costul de transport este diferenţiat în funcţie de ţara de destinaţie. Tot în funcţie de distanţă şi de stat, timpul de livrare poate varia de la 2 la 7 zile maxim.

RETURNARE

Din diverse motive, dacă doriţi să returnaţi unul sau mai multe produse, o puteţi face GRATUIT. Condiţiile sunt:

  • produsele să nu aibă nicio urmă de purtare;
  • produsele să conţină toate etichetele şi documentele cu care au fost expediate.

Puteţi opta, fie pentru schimbarea produsului cu un altul, fie pentru returnarea contravalorii produsului cumpărat.

SCHIMBUL

În cazul în care doriţi schimbarea produsului cu un altul nou, veţi efectua o nouă comandă pe site în termen de 14 zile calendaristice. La Observaţii veţi specifica: Schimbare produs x (numele acestuia).

Coletul se va trimite GRATUIT, urmând ca în momentul ridicării acestuia să oferiţi curierului produsul vechi (dacă este cazul, veţi achita şi o diferenţă).

Acestea fiind zise…

Nu ştiu voi, dar eu nu  chiar nu mai am niciun motiv pentru a nu încerca experienţa DyFashion.

Priviţi! E redusă, e romantică, e pe roşu: Ar merge de Ziua Îndrăgostiţilor? Eu spun că DAAAAAAAA!

 

You might also like

No Comments

Leave a Reply