Remodelare corporală: o investiţie pentru fizic şi psihic

Rareori am auzit despre femei care să afirme că sunt mulţumite de felul în care arată. Ori femei care nu ar schimba nimic la propria înfăţişare. Încredere scăzută în sine, influenţe media sau  faptul că ne comparăm mult prea mult unele cu celelalte? Oricare ar fi răspunsul, o mare categorie apelează astăzi la ceea ce numim procedeele de remodelare corporală.

Un fenomen în plină expansiune este cel al adolescentelor care se confruntă încă de timpuriu cu celulita. Vedem pe stradă că nu trebuie să fii grasă pentru a dezvolta această neplăcere universală: celulita. Obiceiurile alimentare nesănătoase,  lipsa mişcării, dar uneori şi moştenirea genetică îşi spun cuvântul. Dacă se iau măsuri din timp, situaţia se poate corecta.

Plinuţe sau, din contră, filiforme, tinerele sau trecute de prima tinereţe, toate femeile vor să arate bine. Dar oare, la ce se rezumă acest bine!?

Fese tonifiate şi ridicate, poate ca ale braziliencelor?

Abdomen pe care să poţi juca un x-0?

Braţe pe care pielea să nu atârne?

Coapse pe care să se întrevadă delimitarea sexy a unor muşchi potenţi?

Cam da! Le-am lua pe toate acestea la pachet şi încă ceva: garanţia că lucrurile vor rămâne aşa, intacte, o perioadă cât mai îndelungată.

Înainte de a veni cu o soluţie, se pun întrebările următoare?

Te deranjează  că nu-ţi vine mărimea 36-38, ci 42-44? 

Ai vrea să porţi o pereche de jeansi skinny, dar nu te avantajează decât rochiile midi şi anumite croieli?

Soţul/iubitul tău ţi-a dat de înţeles sau ţi-a zis vreodată că eşti grasă?

Eviţi, pe cât posibil, oglinda din cauză că te indispune faptul de a te privi?

Ai urmat cure de slăbire şi ai rămas cu impresia că au fost în zadar?

Ai momente în care simţi că, indiferent de ce ai îmbrăca, arăţi grasă?

Dacă ai răspuns cu DA la cel puţin jumătate dintre întrebările de mai sus, înseamnă că a sosit timpul să faci ceva. Eşti convinsă şi tu, nu-i aşa? Perfect!

Pentru început, află că nu există problemă care să nu poate fi ameliorată. Fără diete drastice care să îţi afecteze sănătatea şi fără sute de abdomene care să-ţi traumatizeze spatele şi gâtul. NU aşa se obţine un corp armonios, tonifiat, care întoarce capetele. NU aşa vei ajunge să te simţi şi sexy, şi încrezătoare.

În primul rând, este nevoie să faci un upgrade întregului tău stil de viaţă, începând de la alimentaţie, obiceiuri sănătoase şi până la un psihic solid. Nu este cazul să te descurajeze atunci când vezi pe stradă o femeie sexy care arată enervant de bine în colanţi, bluze mulate şi rochii strâmte. Din contră, asta ar trebui să te impulsioneze  pentru o schimbare: un nou fizic, o nouă stare.

1.OBICEIURI ALIMENTARE SĂNĂTOASE

Alege:

  • o salată cu ton, ceapă şi măsline în loc de două şniţele şi cartofi prăjţi.
  • un fruct în loc de râvniţii biscuiţi cu cremă.
  • o gustare constând în câteva nuci în loc de chipsuri sau sărăţele.

Mănâncă încet, mestecă bine şi respectă un program de mese!

Evită să mănânci până simţi că plezneşti, dozează-ţi porţiile şi ridică-te de la masă când simţi că ai mai pofti la una.

2. ELECTROSTIMULAREA MUSCULARĂ – ALTERNATIVĂ LA SPORTUL CLASIC

Sunt convinsă că îţi doreşti şi tu ca rezultatele să fie vizibile cât mai rapid. Este normal să vrei să vezi rezultatele visate. Electrostimularea musculară cu tehnologia JustFit, prin fire wireless, te va ajuta să arzi calorii şi îţi va pune muşchii la lucru. Se va obţine o tonifiere musculară rapidă. O sedinţă durează doar 20 de minute, iar după 4 asemenea proceduri vei începe să priveşti altfel oglinda. 2 ore de tras la fiare într-o sală echivalează cu o şedinţă în care se pot pierde până la 700 de calorii. Cu siguranţă că te va motiva atât de tare încât nu vei mai avea ochi pentru nicio prăjitură din lume. Ce zici, încerci?

remodelare corporală

3. CELULITA, BAT-O VINA!

Ca să te liniştesc puţin, află că nu există femeie care să nu aibă celulită. Decât, probabil, dintre cele care petrec non-stop timp prin saloanele de remodelare corporală. Ceea ce este imposibil. Ştiind însă cât de preţios este timpul tău, trebuie să ştii că poţi face paşi importanţi către forma maximă în doar câteva şedinţe care includ procedee de remodelare corporală şi eliminarea celulitei.

Specialiştii de la Mirrors Beauty Salon au în ofertă pachete de remodelare corporală care includ diverse proceduri simple sau combinate. Astfel că, poţi opta între:

  • 3 şedinţe Just Fit 20 min, 3 masaj anticelulitic 30 min, 3 presodrenaj limfatic 30 min

sau

  • 3 şedinţe JustFit, 3 şedinţe cavitaţie 20 min, 3 lipolaser 40 m, 3 masaj anticelulitic 30 min

sau

  • 3, 6 sau 8 şedinţe JustFit 20 min + 2 sau 4 şedinţe de masaj 30 min

Centimetri în minus, tonus în plus este deviza celor de la Mirrors JustFit care îşi vor da tot interesul pentru ca tu să elimini deranjanta celulită, kilogramele sâcâietoare şi să ai un tonus muscular de invidiat.

4. MIRRORS – PRICEPERE, DEDICARE, PROFESIONALISM

Şi pentru că nimeni nu înţelege mai bine o femeie decât o femeie, la Mirrors o poţi cunoaşte pe doamna Dr. Cristina Bejan, medic primar în chirurgie plastică, microreconstructivă şi estetică din anul 2003.

Nu-ţi fie jenă să-i dezvălui frustrările şi off-urile legate de propriul corp, nici să-i mărturiseşti ce-ţi doreşti pentru a te simţi bine în pielea ta. Pentru a te reîmprieteni cu oglinda. Pentru a purta ţinute feminine care să-ţi lase formele armonioase la vedere. Pentru a te simţi FEMEIE. Nu, nu este un vis sau e o fantezie puerilă. Este un vis care poate deveni realitate dacă îţi pui întreaga voinţă la bătaie. O vrăbiuţă mi-a şoptit că nimeni nu a plecat dezamăgit de la Mirrors…Ce-ai zice să te convingi şi tu?

You might also like

No Comments

Leave a Reply