Pune-ți masca, alungă stresul, simte-te frumoasă

masca de față 7th Heaven

Fiecare poartă câte o mască, uneori, iar asta și fără să fie Haloween. Asta pentru că, așa e viața, nu de puține ori suntem nevoiți să ne punem câte o mască, să zâmbim și să continuăm să mergem. Există, însă, și situațiile fericite. Da, ladies, acele clipe de respiro în care o mască de față (și, opțional un pahar de vin roșu) reprezintă ceva numit răsfăț. Din când în când, este necesar să ne găsim puțin timp și pentru noi. Psihicul și fizicul ne vor mulțumi.

Găsește, cu regularitate, puțin timp DOAR pentru tine…

Se pune tot mai mult accentul pe cât de important este să găsim timp pentru noi. În tumultul cotidian cu priorități, deadline-uri și obligații de toate felurile, psihicul atins. Stresul e resimțit la orice gen de presiune, fie ea profesională sau personală. Stresul a devenit boala secolului și, deși clișeic, nu este deloc o exagerare. Este un inamic generator de boli fizice, depresie. Stresul amplifică practic orice fel de senzație negativă. Uităm de noi, uităm că suntem importanți.

Gesturile mici, câteva minute oferite nouă o dată sau de două ori pe săptămână pot face diferența. Pot să mai reducă din tensiunea acumulată. Uite, doar un exemplu: acordă-ți timp pentru a face o baie prelungită, cu multă spumă parfumată, de îndată ce ți-ai terminat antrenamentul. Aplică o mască de față care va scoate din porii tăi, la propriu, tot răul. Încheie seara cu câteva pagini dintr-o carte bună sau dedică-te complet omului iubit. Relaxează-te, este esențial, purifică-ți corpul și psihicul. Dimineața, te vei simți mult mai bine, chiar dacă task-urile de zi cu zi te vor asalta din primul minut în care ai deschis calculatorul.

…până în al 7-lea cer cu 7th Heaven

7th Heaven s-a gândit să ușureze puțin întreg traseul. Măștile lor de față, disponibile într-o paletă variată, reprezintă biletul de drum spre al 7-lea cer. Că de aici, nu mai e mult… gândind într-o notă frumos metaforică, firește. Conceptul a fost atât de bine creat pentru a fi ușor de reținut și de identificat de către oricine. Astăzi, aproape oricine știe să asocieze 7th Heaven cu măștile faciale.

La începuturi, masca de față…

Am descoperit 7th Heaven în adolescență, se întâmpla de mult. Țin minte că eram fascinată de gama lor de măști de față și îmi doream să le încerc pe rând pe toate. De fiecare dată când mă aflam pe la raionul de cosmetice stăteam minute bune pentru a ”studia problema”. Țin minte că am abuzat, la propriu, de plasturii pentru eliminarea punctelor negre de pe nas. Foloseam frecvent și măștile de curățare în profunzime a porilor, purifiante.

Între timp, 7th Heaven s-a dezvoltat, cunoscutul ”brand cu măști de față” a luat nuanțe. Astăzi, regăsim pe piața românească o gamă extinsă de tratamente de înfrumusețare pentru față, păr și picioare. Create de specialiști, cu ingrediente naturale, avem garanția că pentru fiecare tip de ten există o mască potrivită.

Masca de față potrivită pentru femei, bărbați și adolescenți

Gamele cuprind o varietate impresionantă de măști. De la măști cu nămol și cărbune, la măști exfoliante, peel-off, spumă și chiar textile, produsele au fost concepute pentru a răspunde diferitelor nevoi și dorințe: purificare, hidratare, revitalizare. Au fost create pentru a activa starea de bine a pielii. Inedit și interesant totodată este faptul că și cei mai tineri consumatori au o categorie de măști faciale destinată lor: măști textile reprezentând diverse animăluțe (tare drăguț!).

Apropo de necuvântătoare…sunt mai bine de 30 de ani de când 7th Heaven luptă împotriva testării produselor cosmetice pe animale. Toate produsele sunt acreditate cruelty free, pornind de la premiza că frumusețea începe din interior.

Eu iubesc tradiționala mască de față pe bază de cărbune, dar le ador pe cele cu pulbere de aur (24k, wow). Care e preferata ta?

Mențiune: Puțin ironic, știu, dar fără nicio legătură. În ciuda termenului ”mască de față” folosit obsesiv-compulsiv în condițiile actuale ale epidemiei de Covid, acest articol chiar îndeamnă la folosirea unei măști (de frumusețe) în mod constant. Deci, pune o mască, alungă (orice) stres și simte-te frumoasă. Mâine este o nouă zi.

Deci, care sunt măștile tale faciale preferate?

You might also like

1 Comment

  • conde 4 ani ago Reply

    Nu le-am incercat pana acum, dar cu siguranta merita achizitionate. Big like

Leave a Reply