Produsele pentru frumusețe care inspiră: un challenge fermecător între noi, femeile

Notino - produsele de frumusețe care inspiră

Fiecare s-a lăsat inspirat/ă cel puțin o dată în viață. Inspirația pornește întotdeauna de la ceva sau de la…cineva. Ne inspiră un loc, o vorbă, un citat dintr-o carte, un răsărit de soare. Ne inspiră oamenii. Oamenii cu un caracter reușit, cu un mental sănătos și o atitudine demnă de luat ca exemplu.

Frumusețea, sub diversele ei fațete, ne inspiră pe fiecare dintre noi. Interesant este de amintit faptul că la noțiunea frumusețe fiecare se raportează în modul său. Frumusețea e întotdeauna în ochiul privitorului, mare adevăr așa-i?

Blogul meu, intitulat deloc întâmplător My Pure Style a luat ființă din dorința de a expune un stil pur și simplu personal, natural, care și-ar să îi inspire pe alții. Prin ceea ce le-ar transmite dincolo de cuvinte.

Despre noi, femeile, sunt multe de spus. Ca întotdeauna, de altfel. Poveste lungă, lungă…și înțeleasă numai de către avizați (a se înțelege, cei înscriși în club, tot noi de fapt). Despre cum ne inspirăm noi unele pe celelalte. Despre ceea ce ne inspiră…

Părul lung și enervant de cârlionțat al tinerei din metrou când noi tocmai ne-am tuns bob.

Nuanța super mișto a ojei de pe unghiile tipei de la bancă.

Rujul-semnătură în nuanță de vișină al colegei de muncă care îi face dinții să pară atât de albi și buzele incredibil de pline.

Tenul porțelanat al unei necunoscute.

Corpul tonifiat al ambițioasei care excelează în sala de fitness.

Exemplele ar putea continua.

Să te lași inspirată înseamnă să te conectezi la lume, la ceea ce percepi tu a fi frumos și atrăgător pentru tine. Te face să îți dorești a experimenta pe propria piele acel ceva care ți-a smuls inconștient un wow interior.

În locul meu dedicat produselor de frumusețe și de îngrijire sunt fie produse pe care le-am cumpărat din pură curiozitate, fie produse care mi-au fost oferite cadou, fie produse de…inspirație necunoscută. 😉

3 dintre produsele pentru frumusețe pe care le folosesc și care mă inspiră la propriu

Bioderma Sensibio Gel Moussant – inspirat de tenul curat și catifelat

Bioderma mă inspiră de mult timp. Să tot fie 5 ani, de când s-a născut cel mic și am început să folosesc produsele Bioderma pentru bebeluși. Mai apoi, am devenit fidelă loțiunii micelare în ambalat verde destinat tenului gras. De curând, am achiziționat și această gel-spumă pe care o folosesc cu multă plăcere seară de seară la curățarea tenului.

Cum mă inspiră gelul spumă de la Bioderma? Mă inspiră în grija mea constantă față de ten. Contribuie în a nu neglija niciodată demachierea, pentru că și de ea depinde viitorul pielii (chiar și mai târziu, la 40, 50 de ani). Curăță delicat, eficient și nu mă abțin în a o recomanda.

Nuxe Huile Prodigieuse Or – inspirat de acel ”quelque-chose” glamuros

Îmi place strălucirea, dar strălucirea aceea de bun-gust, care nu te indispune vizual. Care nu epatează obraznic, ci doar pare că îți face jucăuș cu ochiul. Cam așa și cu uleiul multifuncțional uscat de la Nuxe. Este un produs ce poate fi folosit pe ten, păr, decolteu. Datorită particulelor strălucitoare iluminează discret, dă un efect strălucitor, fără să te lase să te pierzi în mulțime.

Cum mă inspiră uleiul multifuncțional de la Nuxe? Mă inspiră în a avea mai multă încredere în șarmul personal prin un touch plăcut sidefat conferit de particule. M-au inspirat recenziile fetelor care îl achiziționaseră și care se declarau încântate. Mizez pe un aspect cât mai natural însă, și din acest motiv îl folosesc doar la anumite ocazii, când aplic machiaj.

Masca hidratantă light de la Moroccanoil

Despre Moroccanoil am mai vorbit în urmă cu câteva articole, în vară. Am scris un articol-recenzie dedicat Moroccanoil unde îmi împărtășeam experiența cu produsele lor.

Dacă e să am un fetiș de frumusețe, unul dominant, acela e să am un păr care să se simtă parfumat de la o poștă. Remarcam de fiecare dată când în preajma mea era un păr parfumat. Și inevitabil mă întrebam, oare ce șampon sau balsam folosește?! Căutasem într-o vreme parfumuri de păr…cam atât de împătimită eram.

Cum mă inspiră produsele pentru păr de la Moroccanoil? De această dată, mă inspiră ideea de a inspira pe altcineva la rândul meu. Să-mi las părul desfăcut în aer fiind conștientă ca la un moment-dat cineva mă va intreba: ”Folosești cumva parfum de păr?”.

Luna septembrie a fost pentru Notino o lună a inspirației. Femeia corporatistă, femeia activă sau adolescenta cu prietenele în club, fiecare se poate regăsi în clipul următor. În esență, este despre a inspira și a te lăsa inspirată:

Pe tine ce (sau cine) te-a inspirat ultima dată, cu adevărat, în materie de frumusețe?

You might also like

No Comments

Leave a Reply