Top 5 categorii de produse pe care consumatorii le caută într-o farmacie online

La o primă vedere, asocierea de termeni precum farmacia perfectă sună cel puţin ciudat. Asta pentru că nevoia, asociată de cele mai multe ori indicaţiilor medicului, determină vizita la farmacie. În acest caz, e de la sine înţeles că lucrurile nu merg chiar perfect.

Industria farmaceutică în plină expansiune stă la baza înfiinţării unui număr din ce în ce mai mare de farmacii. Astfel, a luat fiinţă şi conceptul de farmacie online, atât de prezentă astăzi în spaţiul virtual. Tehnologia aduce cu ea o mulţime de lucruri, menite nu doar să ne ţintuiască în faţa calculatorului, dar şi să ne faciliteze activităţile zilnice. Trăind în secolul vitezei suntem constrânşi să ne mişcăm repede şi eficient deopotrivă, asta în condiţiile în care timpul este tot mai insuficient.

MIZEAZĂ PE ACEA FARMACIE ONLINE IEFTINĂ UNDE GĂSEŞTI

TOT CEEA CE TE INTERESEAZĂ

farmacie online ieftina

 

Concurenţa între diverşii retaileri est acerbă fie că ne referim la magazinele fizice sau la cele online. Atunci când se doreşte achiziţionarea unui anume produs farmaceutic, dispozitiv medical sau  produs de îngrijire şi igienă, consumatorii iau tot mai des în calcul versiunea online.

Când nu este un caz de urgenţă sau  reţeta medicală nu este necesară, o farmacie ieftina online devine alternativa ideală la farmacia fizică. Astfel, se poate face o economie importantă de timp şi de bani. Oferta cea mai bogată, informaţiile cele mai cuprinzătoare, dar şi preţul cel mai mic constituie principalii factori care decid selectarea farmaciei online cea mai potrivită pentru nevoile de moment.

Iată topul* opţiunilor consumatorilor privind categoriile de produse pe care le caută cel mai des atunci când accesează site-ul unei farmacii.

5. PRODUSE PENTRU MAMA ŞI COPILUL

Acest gen de produse se adresează  unei categorii aparte de consumatori. Este cât se poate de justificabil faptul că femeile însărcinate şi mămicile vor căuta anumite produse, specifice situaţiei, într-o farmacie, mai degrabă decât într-un hypermarket sau magazin oarecare. Pentru a le satisface aşteptările, o farmacie online utilă dispune atât de produse pentru maternitate şi lehuzie, cât şi articole de îngrijire a sugarului şi a copilului mic, produse de nutriţie, produse parafarmaceutice şi suplimente pentru copii.

mama-si-copilul

4. PRODUSE NATURISTE, inclusiv PRODUSE PENTRU SLĂBIRE

Cei care militează  pentru produsele naturiste dictate de medicina alternativă, în detrimentul antibioticelelor şi a produselor farmaceutice clasice, au tendinţa să se orienteze mai degrabă înspre magazinele de tip plafar care comercializează doar suplimente bio, ceaiuri, extracte din plante etc. O farmacie online organizată şi cu o paletă diversificată de produse  va cuprinde de asemenea capsule pe bază de plante, tincturi, siropuri, produse apicole şi homeopate pentru o terapie exclusiv naturistă.

Produsele pentru slăbire, la mare căutare şi ele, sunt adiacente adesea celor homeopate fiind ochite în special de către doamnele şi domnişoarele care doresc să slăbească prin limitarea la minim a eventualelor efecte adverse.

naturiste

3. PRODUSE DE IGIENĂ ŞI ÎNGRIJIRE CORPORALĂ

Marile lanţuri de magazine abundă în produse de la diverse branduri destinate igienei şi îngrijirii corporale. Cu toate acestea, sunt perfect de înţeles persoanele care preferă să cumpere  produse uzuale de îngrijire orală şi intimă dintr-o farmacie. Farmacia ideală este aceea care dispune de produse de îngrijire corporală de toate tipurile.

igiena-1

 

2. DERMATOCOSMETICE

Locul 2 este ocupat de categoria produse dermatocosmetice. Pentru necunoscători, dermatocosmeticele sunt produse speciale de tratare şi îngrijire a pielii cu diverse particularităţi.  Adeseori, acestea sunt recomandate de către medicul specialist în cadrul tratamentului pielii cu probleme. In general, se diferenţiază de restul cosmeticelor clasice prin aceea că sunt noncomedogenice, hipoalergenice, nu conţin mulţi parabeni, parfum şi sunt testate din punct de vedere dermatologic.

dermatocosm

1. PRODUSE FARMACEUTICE

Produsele farmaceutice deţin monopolul în topul orientării consumatorilor atunci când accesează o farmacie online, lucru oarecum de aşteptat. O farmacie online ieftină şi cu un portofoliu larg de produse va cuprinde medicamente pentru tratarea unui număr larg de afecţiuni (circulatorii, digestive, hepatice, osteoarticulare, ORL etc). Când nu este nevoie de o reţetă pentru eliberarea acestora, farmacia online devine varianta optimă pentru studierea în detaliu a caracteristicilor produselor dorite.

farmaceutice

Incontestabil, a preveni este incomparabil mai uşor decât a trata. Cu toate acestea, farmacia continuă să aibă un loc bine stabilit şi să-şi dovedească utilitatea în momentele delicate ale vieţii când starea fizică este afectată. Atunci când este cazul, accesează site-ul Medik-on, o farmacie ieftină online cu o experienţă de aproape 25 de ani în domeniul farmaceutic şi cu un larg portofoliu de produse destinate tratării, întreţinerii şi îngrijirii întregului corp.

Contează pe Medikon, contează pe sănătate!

 

*Acest top a fost creat în urma opţiunilor unui număr restrâns de respondenţi care au participat la sondajul

Farmacia online – „Care este categoria de produse pe care o căutaţi cel mai des atunci când accesaţi o farmacie ONLINE?”

farmacia-online

Statistic, preferinţele sunt repartizate astfel:

 

63-de-rasp

Produse farmaceutice: 49,2%

Dermatocosmetice: 44,4%

Produse de igienă şi îngrijire corporală: 36,5%

Produse naturiste, inclusiv pentru slăbire: 27%

Produse pentru mama şi copilul: 17,5%

Altele: 0%

Voi când aţi accesat ultima dată o farmacie online şi cât de ieftine vi s-au părut produsele?

You might also like

No Comments

Leave a Reply