Potriviți-vă parfumurile! Armani Code Absolu pentru el și ea

armani code absolu

Giorgio Armani nu cred că mai are nevoie de nicio introducere. Designer vestimentar consacrat și niște colecții de esențe parfumate iconice adorate de lumea întreagă, omul acesta a avut un destin fabulos, aproape ieșit din comun. Puțini știu însă că Armani a început cât se poate de banal, ca etalagist de marfă în vitrină pentru magazinul La Rinascente. Ulterior s-a făcut remarcat ca și creator de modă, mai apoi impunându-și numele în universul parfumeriei de lux. Astăzi, cu peste 85 de ani în spate, Armani poate fi descris drept omul care și-a dedicat viața artei, frumuseții și bunului-gust.  Astăzi, renumele său depășește granițele Italiei natale. , Armani Code for Her și Acqua din Gioia sunt câteva din parfumurile sale emblematice purtate, iubite, mereu actualizate.

 

În urmă cu mai bine de un an se lansa Acqua di Giò Absolu pentru bărbațiCa o urmare firească și lină a acestuia, la începutul anului 2019 apare și noul Armani Code Absolu. Compoziția parfumului îi face cinste parfumierului Antoine Maisondieu (Givaudan), același care s-a implicat și în prima ediție Armani Code.

Armani Code Absolu pentru EL

Parfumul bărbatului carismatic și seducător…

…care se bucură de libertate

Bărbatul care alege să poarte Armani Code Absolu este acel tip seducător și sigur pe el. Inclusă în colecția Armani Code, această versiune și mai intensă și mai înflăcărată transmite eleganța, șarmul și senzualitatea specific italiene.

Compoziția este caracterizată de esențe orientale și picante. La fel ca și în cazul ilustrului său prececesor, în deschidere se simt note verzi, acidulate, de măr și mandarină cu un strop exotic de cardamom. Prospețimea notelor de vârf este însoțită repede de tonurile de rom și ale semințelor de morcov presărate de condimentata nucșoară. Siajul este definit de notele de bază, orientale, în acorduri de smirnă și boabe de tonka atinse de un strop dulce de vanilie, menite să virilizeze notele lemnoase, masculine, prin excelență.

Flaconul este o reactualizare a arhitecturii emblematice a colecției. Cu o formă suplă, pseudo-cilindrică și concavă la mijloc, desăvârșită de capacul negru, sticla amintește de parfumul original, Armani Black Code. Într-un contrast cât se poate de bine gândit , negrul se împletește cu o nuanță de auriu pictat pe o sticlă impecabil finisată, perfect mată. Cu alte cuvinte, un update sofisticat și strălucitor al fostului flacon considerat întrucâtva sumbru și sobru în egală măsură.

Imaginea și muza care a inspirat Armani Code Absolu este nimeni altul decât producătorul și actorul de origine canadiană Ryan Reynolds. Campania care l-a avut ca și protagonist a promovat faptul ca Armani Code Absolu este parfumul ideal pentru bărbatul rafinat, elegant, care reușește să cucerească printr-un stil autentic, aproape nativ, și fără niciun pic de efort.

Armani Code Absolu pentru EA

Parfumul femeii îndrăznețe…

…care știe să obțină ce își dorește

Armani Code Absolu pentru ea și-a făcut intrarea pe covorul roșu la scurt timp după lansarea versiunii masculine cu același nume. Cum se întâmplă și în filmul care-l are ca protagonist pe Ryan Reynolds, ar fi fost cel puțin ciudat ca seducătorul să fi rămas singur prea mult timp. Așa că omologul feminin nu a întârziat prea mult până să apară.

Parfumul s-a lansat la începutul lui aprilie 2019 fiind conceput cu dedicație pentru acea femeie îndrăzneață și temperamentală care nu se sfiește să acționeze. Curajul și temperamentul sunt printre atributele sale principale.  Armani Code Absolu păstrează eleganța tipică spiritului italian lăsând să se întrevadă un temperament autentic înflăcărat. Este strălucitor, este contrastant, este un buchet olfactiv care nu te poate lăsa indiferent.

Noul flacon marca Armani Code Absolu, de o formă alungită, armonioasă, este sincronizat perfect cu versiunea masculină. Stilul este unul minimalist, curat, fără detalii inutile. Albastrul safir din prima ediție a făcut loc unei nuanțe glamour de auriu. Capacul negru, opacizat, rămâne fidel cromaticii din colecția Armani Code. Chiar și așa, cu un contrast de auriu-negru, Armani Code Absolu pentru ea este definit de un stil simplist și armonios.

Cât despre miros…Floarea de portocal este din nou în centrul tabloului olfactiv și nu fără motiv. Extrasul de portocală amară vine să confere acel temperament proaspăt mediteranean. Suflul carnal este completat de iasomie și tuberoză. Semințele de tonka vin să echilibreze întreg amestecul lăptos și reconfortant. Povestea nu se putea încheia mai bine fără  șarmul irezistibil și jucăuș al vaniliei.

Armani Code Absolu ne oferă portretul unui el și al unei ea tipic mediteranene, definiți de un caracter puternic, pasional, o carismă nealterată și o senzualitate înnăscută. Te regăsești și tu?

Ai încercat Armani Code Absolu?

Sursa foto notino.ro

You might also like

Comments (2)

Leave a Reply