3 ponturi pentru a-ți curăța HAINELE fără să apelezi la serviciile unei spălătorii

ponturi pentru a-ti curata hainele

Spălatul rufelor este o activitate casnică de bază care, deși nu pare a fi dificilă, poate reprezenta o adevărată provocare atunci când vine vorba despre petele greu de îndepărtat. În ciuda faptului că din ce în ce mai mulți oameni apelează la serviciile spălătoriilor profesionale pentru a-și curăța hainele, acestea pot fi destul de costisitoare și, în plus, transportul  poate lua mai mult timp decât spălarea propriu-zisă. Partea bună a lucrurilor este că există câteva trucuri pe care le poți pune în practică, astfel încât să îți poți curăța toate piesele vestimentare chiar la tine acasă, într-un timp foarte scurt.

haine curate

Iată câteva ponturi pentru a-ţi curăța hainele, într-un mod eficient, chiar la tine acasă:

• Mașina de spălat

Unul dintre motivele pentru care petele nu dispar de pe haine, în special de pe cele albe, poate fi acela că mașina de spălat este prea veche. Din acest motiv, ar trebui să îți achiziționezi o mașină de spălat profesională, cu toate funcțiile și setările moderne, ce te poate ajuta să îndepărtezi murdăria de pe orice tip de țesătură.

Deși pare a fi o investiție destul de mare, trebuie să știi că pe https://www.badabum.ro/mașini-de-spălat-rufe/candy/ poți găsi mașini de spălat rufe la cele mai accesibile prețuri. În mod cert, pentru a reuși să îți cureți într-un mod eficient articolele vestimentare pretențioase, trebuie să pui în practică acest prim pont.

• Nu lasă petele să pătrundă în țesătură

Multe persoane au obieciul de a arunca hainele pătate în coșul de rufe, pentru a le spăla împreună cu cele nepătate, dar murdare, de aceeași culoare. Aceasta este una dintre greșelile pe care trebuie să le eviți, întrucât odată pătrunse în țesătură, petele devin și mai greu de îndepărtat.

Cu alte cuvinte, pentru a avea succes în ceea ce privește curățarea articolelor vestimentare pătate, trebuie că acestea să fie spălate în cel mai scurt timp. De asemenea, un pont care te va ajuta să ai haine impecabile este acela de a nu aglomera mașina de spălat, astfel încât detergentul să poată acționă eficient asupra fiecărei piese în parte.

• Folosește detergenți de calitate

Te-ai întrebat vreodată care este secretul spălătoriilor de haine profesionale? Ei bine, pe lângă faptul că în astfel de centre se folosesc metode de curățare speciale, aceștia apelează la detergenți de calitate.

Tocmai de aceea, ar trebui să acorzi o atenție sporită soluțiilor pe care le folosești pentru spălarea și curățarea hainelor și, implicit, să achiziționezi doar detergenți bio, care sunt mult mai eficienți decât celelalte produse similare din comerț. În plus, acești detergenți sunt mult mai delicați cu pielea, întrucât nu conțin substanțe chimice toxice.

Fără îndoială, dacă vei pune în practică acest pont, vei reuși să îți cureți hainele rapid, fără să apelezi la serviciile spălătoriilor.

Iată, deci, ce trebuie să faci pentru a-ți curăța hainele într-un mod eficient și economic, chiar la tine acasă.

You might also like

Comments (4)

 • mihaelanistor 6 ani ago Reply

  Eu le spăl la comun..cumva. Insa masina de uscat haine ma ajuta sa am haine curate.

 • Caietul Cristinei 6 ani ago Reply

  detergentii chiar fac diferenta. Eu am tot testat multe branduri si am ajuns la 2 preferate, nu stiu daca am voie sa le dau numele, asa ca mai bine ma abtin. Intr-adevar conteaza mult ca petele sa fie curatate cand sunt proaspete.

 • Antoaneta 6 ani ago Reply

  Detergentii fac diferenta (am luat alt tip de detergent si mi-am invatat lectia), dar si masina de spalat. Anul trecut s-a stricat masina pe care o aveam si am luat alta. Nu aveam multi bani la dispozitie, am luat ce ne-am permis. Nu spala la fel de bine ca cea care s-a stricat.

 • MissGrey 6 ani ago Reply

  Sa sti ca si eu le spal ta timpul cel mai scurt posibil la masina de spalat, si astfel am observat ca hainele chiar se deterioreaza mai putin! Si adevarat ca detergentii conteaza enorm, am testat tot ce se poate si am optat pentru unul lichid care incepe cu A ca sa nu ii fac reclama 🙂 dar sigur il stiti toate caci e super cunoscut pe piata si miroase senzational varianta cu balsam! Bune tipsuri multumesc!

Leave a Reply