Spune-mi cum dormi ca să-ți spun ce pernă ai: perna Dormeo Siena Gel

În urmă cu mai bine de o lună, am primit spre testare de la BuzzStore (platforma aceea șmecheră unde te înregistrezi și ai șansa să testezi gratis produse) perna Dormeo Siena Gel.

 DE CE ESTE DEOSEBITĂ PERNA DORMEO SIENA GEL?

Ingenios și interesant totodată la acest tip de pernă este faptul că-n pline nopți toride îți garantează un somn reconfortant, odihnitor, răcoritor. Practic, este confecționată din spumă vâscoelastică și cuprinde un fel de gel datorită căruia nu mai asudezi pe pernă toată noaptea. Mai ales dacă ești precum soțul meu, un tip care transpiră noaptea până face lac în pat. Tocmai din acest motiv am zis că el este cel mai în măsură să testeze așa ceva.

perna Dormeo Siena Gel

Prin urmare, am zis că-i ofer lui privilegiul de a dormi pe ea, urmând să-mi transmită impresiile după câteva nopți. Într-adevăr, nu-i minciună ce se zice sau scrie despre acest produs, a recunoscut și soțul meu că nu mai transpiră așa cum o făcea înainte, se odihnește mult mai bine, nu se mai trezește atât de des cum era obişnuit, iar dimineața este în formă maximă.

Recunosc, uneori, pe timpul zilei mă mai întind și eu pe ea. Este atât de comodă. Spuma acea specială din interior face totul! După cum vă ziceam, eu n-am avut ocazia să văd cât de răcoritoare este pe timpul nopților toride de vară, aşa că nu îmi rămâne decât să îmi cred soţul pe cuvânt. Doar sunt acolo lângă el, noapte de noapte, minut de minut. Ce nu face o soție minunată, ia ziceți voi!?

Cu perna Dormeo Siena Gel nopțile caniculare devin răcoroase și reconfortante. De-abia aștepți să vină seara și să te așezi în pat, să te bucuri de efectele minunatei perne.

FORMA CLASICĂ PENTRU TOATE POZIȚIILE DE DORMIT

Perna Dormeo Siena Gel este o pernă moale, dar totuși fermă, care promite să-și menține forma în timp și să nu se turtească. Indiferent că preferi să dormi pe spate, pe burtă sau pe o parte, pe o asemenea pernă orice poziție este comodă.

Avantaje:

 • moale și comodă, își menține forma;
 • înveliș interior din spumă memorie, granule de gel;
 • efect răcoritor în timpul nopților toride;
 • oferă susținere comodă pentru cap și gât;
 • învelișul exterior se spală la 40 de grade Celsius;
 • ideală pentru persoanele predispuse la alergii.

SPUMĂ MEMORIE CU SMART GEL  
perna

Biluțele cu SmartGel împiedică transferul de caldura dintre corp si pat, menținând astfel suprafața de dormit răcoroasă pe toată durata nopții

Spuma cu memorie asigură un somn odihnitor toata noaptea

Datorită spumei cu memorie, perna se mulează perfect la forma capului tău, oferindu-ți astfel un spațiu de dormit unic, conceput nevoilor tale. Aceasta se adaptează atât conturului corpului, cât și temperaturii acestuia, nepermițând o producerea unei supraîncălziri. Tot datorită acestei spume, acarienii sunt ținuți la distanță iar astfel ai parte de un somn într-un cadru proaspăt și sănătos.

 

PROTECȚIE CleanEffect®  
perna de testare

 

Datorită tratamentului CleanEffect® din material, învelișul exterior are proprietăți antibacteriene, anti-miros neplăcut și anti-acarieni. Astfel, dormi într-un mediu igienic și plăcut.

=> permite aerului să circule

=> se poate regla pe înălțime

 • Partea inferioară a învelișului este compusă dintr-un material special 3D Airmash Plasa 3D care permite o mai bună circulație a aerului, asigurând astfel un spațiu de dormit mai proaspăt;
 • Perna are fermoar pe partea mai lungă a învelișului pentru îndepărtare mai ușoara. Acest lucru permite și reglarea înălțimii după nevoile fiecaruia prin simpla scoatere sau adăugare a conținutului.

 

Caracteristicile tehnice care definesc perna Dormeo Siena Gel sunt următoarele:

 • Dimensiuni: 50 x 70 cm
 • Umplutura este compusă din spumă vâscoelastica PU (spumă memorie si gel), cca. 1600 g
 • Material înveliș superior: Poliester 100%
 • Material înveliș inferior: 100% poliester (Plasa 3D)
 • Suprafața interioară: Poliester 100% cu strat 0,5 cm de spumă vâscoelastică PU (spumă memorie cu gel răcoritor)
 • Inveliș lavabil la 40°C
 • Este potrivită tuturor stilurilor de dormit: pe spate, pe burta și pe o parte.

 

Pe mine m-a convins că trebuie să mai avem una. Nu se poate ca doar soțul meu să se bucure de așa ceva. O fi transpirând el mai mult decât mine, dar totuși…Cred că și eu merit o pernă Siena Gel de la Dormeo, o pernă cu smart gel cu efect intens de răcorire. Suport greu căldura, iar acesta este un motiv justificat.

Dacă vă atrage ideea de a deveni Buzzer, așa ca mine, și doriți ca pe viitor să primiți și voi în teste, direct acasa, diverse produse, un click aici pe BuzzStore  și înregistrați-vă repede.  Se pregătesc doar produse minunate și utile, numai bune de testat.

buzz

Iar dacă v-am convins cu perna Siena Gel, o puteți achiziționa la un super preț aici, pe Dormeo.

dormeo 4
dormeo 8
dormeo 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Nopți răcoritoare vă doresc, exact așa ca-n filme!

#buzzdormeo

You might also like

Comments (6)

 • cristina dragomir 8 ani ago Reply

  am o prietena care a cumparat o perna de genul asta de la un magazin Dormeo si mereu ma face sa fiu invidioasa atunci cand imi povesteste despre senzatia de racoare pe care i-o ofera

  Style 8 ani ago Reply

  Si pe mine ma face invidioasa sotul meu cu perna asta :-)) ma mai cuibaresc langa el, incapem, bine ca e destul de mare.

 • Lamiita P 8 ani ago Reply

  E o perna pe care mi-o doresc. Nu am cu cine sa ma bat pe ea sau sa fiu nevoita sa cumpar doua asa ca nu-mi ramane decat sa o achizitionez

  Style 8 ani ago Reply

  Ai avea visele mai dulci, oricum si somnul pe masura 🙂

 • doina racoti 8 ani ago Reply

  Cum se comporta la spalat? Vreau sa-mi cumpar doua in viitorul apropiat.

  Style 8 ani ago Reply

  Perna este super, no comment.
  Materialul husei, in schimb, se scamoseaza putin la folosire. Eu am spalat-o de 2 ori pana acum, este ok, dar nu e ca la inceput.

Leave a Reply