Ce lenjerie de pat aleg femeile în funcţie de vârstă

Really? Din nou despre femei? Şi despre bărbaţi pe când? Întâmplător, bărbaţii dorm lângă ele, deci este şi despre ei. Asta cu dormitul lângă survine după o anumită vârstă, cu precădere atunci când apare fireasca necesitate de a ţine în braţe un ursuleţ ceva mai mare.

O lenjerie de pat este acel lucru de-a dreptul indispensabil atunci când vine vorba de un somn adevărat. Oricine îşi doreşte o senzaţie confortabilă, de relaxare după o zi istovitoare. Şi unde altundeva o poţi obţine, dacă nu în pat?!

Când eşti bebeluş…

Pentru că nu degeaba am pus în cap de listă femeile. Asta fiindcă, cam ele sunt responsabile (şi) de alegerea lenjeriei. Bărbaţii sunt mai mult receptivi la efect, decât la cum se atinge acesta.

Revenind, când erai bebe-piticot, mami s-a îngrijit să-ţi cumpere cea mai moale şi mai frumoasă lenjerie de pătuţ. S-a orientat, probabil, înspre un finet de înaltă calitate cu imprimeu vesel. O lenjerie invariabil din bumbac rezistent, care să lase pielea să respire şi să nu-ţi creeze nici cel mai mic disconfort. Încă din primele momente ale vieţii, ai început să simţi, pe propria piele chiar, importanţa unei lenjerii de pat de calitate.

Când ai 10 ani…

…şi eşti fetiţă, viaţa-i complicată. Mama aleargă înnebunită prin oraş pentru a-ţi găsi lenjeria cu Elsa pe care o are şi colega de bancă. N-ar conta nici dacă ai dormi pe o lenjerie din hârtie, atâta timp cât pe ea ar sta imprimat pe un albastru glacial personajul tău favorit.

Când ai 20 de ani…

lenjerie de pat
…începi să trăieşti primii fiori ai vieţii, cum s-ar spune.  Uneori percepi totul în culori, alteori în black and white. Lenjeria de pat în care te regăseşti la această vârstă poate avea un imprimeu cu inimioare, unul geometric sau abstract. Dacă nu, nişte mesaje inspiraţionale, imaginea unei grădini cu trandafiri sau feeria unui apus de soare.

La 20 de ani, ai lucruri mai importante de făcut decât să calci, aşa că lenjeria de pat din material creponat ar fi varianta ideală. Pe deasupra, e şi extrem de răcoritoare şi plăcută la atingere.

Când ai 25 de ani…

Se prea poate să îţi doreşti să încerci senzaţia unei lenjerii de pat din satin. Mai ales în nopţile toride, în care aerul ţi-e parcă tot mai insuficient. Ca imprimeu, unul gen animal print sau nemărginirea unui cer albastru s-ar putea să caracterizeze destul de bine stilul şi etapa de viaţă prin care treci. Te încântă imprimeurile exclusivite, cât mai în vogă, dar îţi surâde şi ideea de a-ţi împodobi patul cu o lenjerie din bumbac renforce cu imprimeu 3D sau 5D.

Când ai 35 de ani…

Lucrurile nu mai sunt chiar atât de simple. Misiunea ta este acum una dublă: eşti mamă, eşti soţie. Începi să acţionezi mai puţin instinctiv, şi mai mult după reguli. Îţi aduci aminte de cuvintele mamei care îţi spunea că una dintre cele mai sănătoase ţesături este bumbacul.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, te orientezi înspre o lenjerie din bumbac satinat. Eşti atentă la cusături şi la detalii. NU mai faci compromisul în direcţia rabatului de la calitate pentru câţiva lei. Dormitorul vostru poartă o amprentă a eleganţei şi a lucrului de calitate care, întreţinut ca atare, va face faţă bine anilor. Cât despre patul copilului tău, acesta te reprezintă 100%.

Aşa că, dacă dai şi peste o ofertă 1+1 gratis, atunci chiar poţi să dormi liniştită.

***

Nu mai îndrăznesc să fac o socoteală a timpului din viaţă pe care ni-l petrecem în pat, citind/moţăind/dormind. E mai mult decât suficient, oricum. Important este să fie un timp care chiar contează. Indiferent că alegi o lenjerie de pat din bumbac 100%, renforce, satinat, ceea ce trebuie să primeze de fiecare dată este calitatea. Calitatea ţesăturii, a culorilor, a cusăturii.

Tocmai din acest motiv, vă puteţi adresa întrebarea: „Doresc o lenjerie de un sezon sau una care să reziste şi să arate impecabil câţiva ani?” Oferindu-vă imediat şi răspunsul, veţi şti şi câţi bani sunteţi dispuşi să scoateţi din buzunar.

În concluzie, vă ofer o sursă bună de inspiraţie pe subiect: lenjerii de pat. Până la urmă, nu este nevoie de o ocazie specială pentru a achiziţiona o lenjerie de pat deosebită. Şi chiar dacă ai suficiente, una în plus nu strică niciodată. E ca la haine.

 

You might also like

No Comments

Leave a Reply