Partener de viață. Disponibil acum și-n varianta mini-size

Apreciez și am apreciat dintotdeauna oamenii care, cu ajutorul celor două mânuțe din dotare, sunt capabili să realizeze lucruri interesante, aparte, ingenioase, în stare să atragă de la privitor acel „Wow!”. Da,  sunt oameni cu înclinație și cu talent înnăscut care, de ce să nu fim cinstiți, atrag deopotrivă admirația și invidia.

Astăzi, vreau să vă prezint un asemenea exemplu sub forma unor mărturii de pricepere și talent ale unor oameni cu viziune artistică.

Partener de viaţă, varianta mini-size

Fiindcă Valentine’s Day bate imediat la ușă, se impune o soluție la aceeași veșnică întrebare: Ce cadou să-i fac iubitului meu? Să fie inedit, amuzant, să nu se găsească pe toate gardurile, să fie ieșit din tipare și să-l și reprezinte oarecum, pe el, pe iubitul meu soț. (Soțul meu fiind un om greu de impresionat la care nu prea merge cu niște cadouri gen pernuțe în formă de inimioară, ramă foto, boxeri CB, tort gelifiat cu poza noastră etc. Așa că, până voi dispune de bani suficienți pentru a-i lua BMW-ul mult visat, mă orientez către ceva mai rezonabil). Chiar mă gândesc serios să-l dau gata de această dată (nu, nu ați ghicit, nu mă refer la cătușe cu blăniță, lol!).

Să vă explic puțin, la modul cel mai serios. Se numesc MiniMeCraft și sunt o echipă de oameni dedicați, inovativi dar, mai presus de orice, au mâini dibace și sunt extrem de creativi!  Pe MiniMeCraft găsești omuleți statuete artizanale, create la comandă de către meșteri talentați. Sunt niște figurine atât de fidel și de atent lucrate, de surprinzătoare și de amuzante încât, pe moment, ai zice că-s reale. Noroc că figurina nu umblă, nu-ți întoarce vorba  și nu are decât  13-18 cm înălțime. Opțional, poate să dea și din cap (bobble head) spre deliciul amuzat până la lacrimi al privitorilor. Pe deasupra, fiecare astfel de omuleț statuetă miniaturală, caricaturizată, poate fi concepută pe o temă preselectată, i se poate atribui o anume mimică, o anume ținută. Sunt disponibile atât în varianta pentru el, cât și pentru ea. Ce mai, partenerul de viață într-o variantă mini-size (bun de ținut sub papuc, la propriu :-D) . Să nu-mi spuneți că nu v-am suscitat curiozitatea?  Tot ce aveți de făcut este să alegeți o fotografie reușită a învinuitului, față și profil, să selectați o categorie (Nuntă, Corporate, Hobby), să alegeți un design și gata! Ați exprimat deja cum anume doriți să fie personalizat produsul final.

Eu m-am decis deja. Cred că pentru Valentine’s Day 2016 îl aleg pe Om fericit (deși, sigur văzusem undeva și o varianta de Om cu halba de bere în mână care i s-ar potrivi de minune partenerului meu de viaţă, soţul). „Om fericit” arată exact așa:

MiniMe Craft, Statueta

Deci, Omul fericit pentru un soț fericit. Probabil că, într-o primă fază, soțul meu, circumspect cum e din fire, ar afișa o figură dubioasă gen „ce-i și cu bibeloul ăsta?!”, însă, după ce l-ar studia un pic pe micul pezevenghiu, ar rămâne interzis, asta ca să mă exprim uşor neacademic (un fel de: Really? Cum ai făcut asta?! De unde?).

Și dincolo de partea amuzantă, știți ce este și mai tare? Partea cealaltă, nostalgică…amintiri, tinerețe, chestii… Să ajungi pe la 70 de ani, cu nepoțeii pe genunchi, istorisindu-le pățanii de când erai june și le pețeai bunica…Iar micuții să-l studieze cu atenție pe Omul fericit  care tronează pe birou,  pe mobilă sau  pe unde s-o afla. Parcă e cu fiori pe șira spinării, nu? 😉

Cât costă? Înainte de a vă minuna de prețul piperat al acestor statuete, faceți un mic exercițiu de imaginație, punându-vă următoarea întrebare: cam cât să coste un lucru care vă reprezintă, vă înfățișează (fie pe dumneavoastră, fie pe persoana pe care doriți s-o surprindeți), care vă imită mimica, stilul vestimentar, poziția, postura? Cam cât să valoreze un cadou special, care ia valențe sentimentale, fiind în stare să treacă proba timpului? (…)

Eu știu doar atât: există lucruri în viață care nu vor avea niciodată un preț prea mare raportat la sentimentele cu care vin la pachet. Totul este în funcție de câtă atenție, respect, considerație sau afecțiune (după caz) merită omul pe care urmează să-l cadorisiți. Merită sau nu merită? E simplu.

Al meu, sigur DA.

Te iubesc, Omule fericit, partener de viaţă bine nimerit! (și poate-poate, până la urmă, tot mă interesez eu de ăla cu halba).

MiniMeCraft-Banner

 

 

You might also like

Comments (14)

Leave a Reply