Parfumuri pentru casă. Ieftine sau scumpe, esențial sau nu?

Pentru parfumuri, indiferent de genul lor, am avut dintotdeauna o slăbiciune. Când intru în casa cuiva unde miroase frumos, trăiesc de fiecare dată o stare de bine și mai că încerc sa deslușesc esența.

Mi se mai întâmplă și în taxi. Că e miros new car, vanilie sau ceva fructat, pentru mine nu are importanță. Contează că mă binedispune, că-mi place s-o simt în nări.

Sunt împătimita a parfumurilor, în general. Îmi place să am nu doar parfumuri pentru mine, personal, dar și parfumuri pentru casă.  Era o vreme în care nu-mi lipsea de pe mobilă aparatul odorizant. Era bine că-l puteai programa la câte minute să scoată câte un puf.

Am avut și aparat electric, însă nu știu de ce, dar nu m-am tare înțeles cu genul acesta. Niciodată nu îmi părea să se simtă suficient de bine și, în plus, se consuma repejor. Mai consuma și curent, ha ha ha.

Pentru momentele când aveam nevoie de ceva aparte, mai aprindeam câte o lumânare cu parfum gurmand (nu, nu de aia de biserica :-)). Dar asta se întâmpla așa, când și când.

Și să nu uit, am folosit și lampa de aromoterapie. Destul de faină varianta, că-ți alegi fix esența de care ai chef, pui câteva picături acolo în zona de deasupra flamei și în scurt timp devine bine de tot în încăpere.

O.T.: Apropo, sar de la una la alta acum. Unii chiar exagerează, acum mă refer la promoțiile notino. Oferte și promoții săptămânal. Și numai din alea menite să te întărâte (pagina de produse reduse cu până la 70% săptămâna aceasta). Am ratat oferta de săptămâna trecută, care a fost una dintre cele mai reușite din ultima vreme. La cumpărături de minim 220 RON, te invitau să îți alegi un produs full-size din cele disponibile în campanie. Ei bine, prinsă cum am fost cu munca, am ratat. Dacă eram ceva mai rapidă, ajungea în sfârșit în coș mult doritul Ange ou démon de la Givenchy. Mi-l trebuie, gata, prea mi s-au aprins călcăile după el și poate până de sărbătorile de iarnă mi se îndeplinește dorința. Dar acum au alta, la produsele de parfumare ambientală și…mi-am cam băgat și eu nasul. Încă așa ceva nu mi-am mai luat niciodată online.

Parfumuri pentru casă: în locul cel mai scump din lume miroase întotdeauna minunat

parfumuri pentru casă

Petrec destul de mult timp în casă, iar asta fiindcă lucrez remote. Dar și dacă aș merge efectiv la job, abia aș aștepta să intru în casă și să mă întâmpine de la intrare un miros proaspăt, dulce sau verde, e discutabil. Asta pe lângă acela de tocăniță, șnițel sau ce-o mai fi.

Parfumuri ambientale se găsesc destule în comerț, știm. Majoritatea au prețuri accesibile și chiar și le permite oricine. Ce nu îmi place însă la produsele de duzină e că emană un miros artificial. Am încercat și parfumuri de genu’, mai ieftine cum ar veni, și nu am fost mulțumită. Clar nu mai cumpăr.

Prin urmare, oferta din săptămâna aceasta de la notino.ro s-ar putea să te surprindă plăcut și pe tine. Mă refer la parfumuri pentru casă de calitate premium, unele dintre ele din categoria de lux. Înainte de asta, permite-mi să îți explic de ce nu e întotdeauna de bun-augur să alegi ce e mai ieftin. Chiar și ca și produs odozant de casă.

Care e diferența între un „parfum” de interior înalt CALITATIV și unul de CALITATE INFERIOARĂ?

Poate că ambele îți promit aromă de citrice sau de lavandă, doar că unul te costă mai mult, celălalt mai puțin. Făcând abstracție de ce am spus anterior, că un produs dubios de ieftin va difuza un miros superficial, greoi și obositor, diferența principală este alta. Că e spray sau difuzor sau lumânare, un produs de interior de împrospătare cu adevărat de calitate își merită pe deplin titlul de parfum. Când intri într-o casă unde miroase a (parfum) de măr și scorțișoară, trebuie să reușești să identifici mărul și scorțișoara la modul cât mai natural cu putință. Nu să îți lase impresia că s-a folosit pe grabă un produs odorizant care să acopere ceva mirosuri ciudate sau mai știu eu ce. Ce e fals și exagerat se simte imediat, despre asta e vorba.

Parfumurile ambientale de înaltă calitate sunt ceea ce promit să fie. Nu povești. Sunt complexe, echilibrate, calde, așa cum trebuie să fie orice spațiu. Într-un spațiu în care miroase natural a curat, a proaspăt, unde îți permiți să identifici notă aia de portocală, de fructat și poate o tușă lemnoasă, acolo e mai mult decât un banal miros de spray de cameră sau odorizant oarecare. E deja un alt nivel olfactiv, nivel la care „parfumurile” de casă ieftine nu îl pot atinge.

Promoție Notino.ro – 20% reducere la orice produs din gama de parfumuri ambientale

Notino.ro au pregătit pentru săptămâna aceasta o ofertă pentru toți iubitorii de produse parfumate ambientale. O reducere de 20% la toată categoria de astfel de produse.

Codul de discount este 20rohome și TREBUIE folosit la momentul plasării comenzii, dar înainte de a-i da finalizare. Însă, atenție, reducerea nu se aplică la produsele care sunt deja reduse.

Eu am ochit deja acest set de lux de la Ashleigh & Burwood London, care are un preț întreg de 219 RON. E o lampă catalică, deosebit de estetică, care fără flacără. Asta concomitent cu degajarea unui parfum oriental fascinant. Aplicând codul de discount, îmi revine de plătit 178 RON. Se simte diferența, nu?

ashleigh-burwood-london-golden-sunset

Spune-mi sincer: ești PRO sau CONTRA parfumuri de interior? Care e esența ta ambientală preferată?

 

You might also like

Comments (2)

  • Roman Nicoleta Ana Maria 4 ani ago Reply

    Mulțumim pentru recomandări! Su mie imi plac parfumurile de camera,mai ales cele cu betisoare!

    Camelia 4 ani ago Reply

    Pe deasupra, betisoarele arata chic.

Leave a Reply