Prima mea comandă de pe site-ul SheIn

În acest articol, vreau să vă prezint o rochiță pe care mi-am comandat-o zilele trecute de pe SheIn. De fapt,  este prima comandă despre care și scriu pe blog.

Rochița este de un roz pal și are țesute niște imprimeuri florale foarte simpatice, finuţe. Nu se îndepărtează aproape deloc de ce arată ei pe site. Mie, personal, îmi plac mult!

Materialul este foarte plăcut, aș zice că aspectul este similar inului și chiar nu e un material șifonabil și nu necesită călcare (în foto de mai jos e imediat după ce s-a uscat, adică impecabil).

Ador că este lejeră, ușoară și că maschează bine imperfecțiunile. Da, rotunjimile cu care, inevitabil, m-am ales de pe urma sarcinii. Dar am început să muncesc la asta!

rochita de postat 2

În caz că vă bate gândul să o comandați, vă recomand să mergeți pe mărimile recomandate pe site, conform măsurătorii, și să nu luați cu un număr mai mare. Eu am luat L și oricum a intrat un pic la apă. Însă, probabil, dacă luam un M se scurta și mai tare după spălare.

Dar să nu vă mai țin în suspans, priviți cum arată îmbrăcată, asta ca să vă faceţi o idee. Ta-daaa!

rochita 11

Ce nu-mi place, vizibil chiar: faptul ca este cam scurtă, după gusturile mele. Cu toate astea, eu zic ca s-ar potrivi foarte bine la niște colanți nude, negri, ori la nişte jeansi subţiri tip pană și cu niște cizme scurte de vară. Ce-i drept, cam așa intenționez s-o port. Este perfectă pentru sezonul cald.

Să nu uit. În caz că vă face cu ochiu, o puteți găsi AICI.

Fetele, aștept să-mi scrieți ce părere aveți.

:-*

 

You might also like

1 Comment

  • vyo vyoleta 7 ani ago Reply

    imi place mult rochita ,era mai bine daca era un pic mai lunguta dar nu cred ca e problema ca o poti asorta in multe feluri…

Leave a Reply