3 investiții IMPORTANTE pentru viitorul copilului tău

Dacă te afli în postura de viitoare mămică, cu siguranţă că deja îți faci planuri pentru bunăstarea copilului tău. Probabil că propriile gânduri te copleșesc, existând atât de multe aspecte pe care trebuie să le iei în calcul. Cu toate acestea, nu îți face griji, căci le poți rezolva pe toate, cu puțină organizare și cu informațiile necesare.

Iată 3 lucruri în care poți investi pentru viitorul copilului tău, chiar înainte ca el să vină pe lume

1. Sănătatea ta și a bebelușului

Nimic nu este mai important decât o stare bună de sănătate, atât pentru tine, cât și pentru cel mic. Așadar, pe timpul celor nouă luni, asigură-te că efectuezi toate analizele și examinările necesare, iar medicul tău obstetrician cunoaște fiecare detaliu în ceea ce te privește. În plus, atunci când ai dureri sau simptome specifice sarcinii, acordă o atenție deosebită medicamentelor pe care le folosești.

Poți vedea pe http://www.babystem.ro/sfaturi-gravide/paracetamolul-in-sarcina-riscuri-si-efecte-babystem-ro/ care sunt efectele paracetamolului și în ce cantități îl poți utiliza.

De asemenea, dacă îți dorești un copil sănătos, o idee înțeleaptă este să apelezi la recoltarea de celule stem. Acestea îți oferă garanția că, în caz de nevoie, micuțul tău poate fi tratat de aproximativ 85 de boli grave. Așadar, pune această procedură pe lista ta cu priorități!

2. Educația copilului

Alt aspect de care vei dori să te ocupi este educația copilului tău. Deși poate părea mult prea devreme pentru a te gândi la acest lucru, vei constata, la momentul potrivit, că ai acționat corect. Poți deschide, încă de pe acum, un cont de economii, în care să virezi o sumă lunară, pentru susținerea studiilor micuțului tău, în cazul în care acesta va dori să urmeze o facultate costisitoare, eventual în afara granițelor.  

copii

In plus, poți lua în calcul și cursurile de limbi străine, pe care cel mic le poate începe chiar de la vârsta de patru ani. Acesta poate invata engleza de la profesorii www.shakespeare-school.ro, cele mai bune cadre didactice, care predau după metode profesioniste și interactive, unice în România. Astfel, îi vei asigura micuțului tău un viitor bilingv și, dacă și acesta își va dori, chiar internațional.

3. Fonduri pentru o locuință

Dacă vrei să ai totul pregătit, poți începe să planifici, chiar înainte să naști, modul în care vei gestiona fondurile destinate copilului. O parte dintre acestea pot merge într-un cont pentru locuința, dacă îți dorești să îi asiguri micuțului o garsonieră sau un apartament în care să poată locui, odată ce va pleca de acasă.

 

Așadar, iată doar o parte din lucrurile în care poţi investi pentru viitorul copilului tău încă înainte ca acesta să vină pe lume!

You might also like

Comments (2)

  • cristina dragomir 7 ani ago Reply

    Nici nu stiam ca poti lua paracetamol in sarcina, ca sa vezi ce tare ma pricep! Sincer, nu sunt de acord nici cu mamele care nu se gandesc la copiii si inghit porcarii (chiar si naturiste) pe timpul sarcinii, dar nu le tin in brate nici pe cele care cad in extrema cealalta si renunta si la gluten si la lactate si la aer ca sa nu aiba copilul probleme….

  • Antoaneta 7 ani ago Reply

    Eu nu am avut curaj sa iau pastile pe perioada celor doua sarcini. Imi aduc aminte ca la prima sarcina am avut probleme mari cu o masea si abia am reusit sa imi revin cu tinctura de propolis (sa se dezumfle).
    Imi place ideea cu fondul pentru casa, ar fi o chestie sa reusesc.
    Eu imi tot propun sa pun bani deoparte in contul personal pentru copii, dar uite ca mereu apar cheltuieli si nu reusesc.

Leave a Reply