Lucrezi în PR? Iată 3 elemente care nu trebuie să îţi lipsească!

lucrezi in PR

Lucrezi în PR, într-o agenție sau pe post de freelancer? În acest caz, ai de a face zilnic cu o mulțime de persoane, fie că este vorba despre potențiali clienți, parteneri de afaceri sau public. De aceea, modul în care te organizezi și felul în care te prezinți contează extrem de mult.

Iată 3 elemente cărora trebuie să le acorzi atenție când lucrezi în PR!

1. Telefonul mobil

lucrezi in PR
Probabil cel mai important obiect din activitatea unei persoane care activează în domeniul relaţiilor publice este smartphone-ul. În fiecare zi, ții legătură cu zeci de persoane, în interes de serviciu. În plus, ai nevoie de organizare, aplicații utile și, în general, de un telefon de calitate, rezistent, care să ţină pasul cu programul tău încărcat.

Din acest motiv, este indicat să iți achiziționezi acum un smartphone actual, care se va transforma în principalul tău aliat. Astfel, nu va trebui să iți faci griji că telefonul te dezamăgește, în cele mai importante momente.

2. Garderoba

Atunci când reprezinți o companie, un brand sau un produs, modul în care arăți devine extrem de important. Trebuie să inspiri încredere, putere, siguranță de sine și respect, aceste lucruri reflectându-se atât în hainele pe care le porti, cat și în atitudinea ta. 

lucrezi in PR

Este recomandat să deții cel puțin câteva piese vestimentare clasice, precum o pereche de pantaloni clasici, un sacou, câteva cămăși și o fusta creion.

Atunci când ești mereu pe fugă, este esențial să iți păstrezi aspectul profesional, deci nu există loc pentru erori. De aceea, vezi aici cele mai stylish modele de dresuri rezistente. Purtându-le alături de piese simple, dar de efect, vei obține un look profesional perfect.

3. Un organizator

Pentru a putea să lucrezi în PR, este nevoie de un set complet de abilitați și cunoștințe. Trebuie să fii o persoana inteligentă, energică, cu o cultură generală vastă, descurcăreață și, nu în ultimul rand, extrem de organizată. Chiar și pentru cineva cu experiență, programul încărcat poate reprezenta o adevara provocare.

lucrezi in PR

Tocmai din acest motiv, ai nevoie de un organizator, care să te ajute să iți planifici activitățile si să le gestionezi eficient. Notează-ți într-o agenda specială sau în telefon toate lucrurile pe care trebuie să le faci. Separă taskurile în funcție de prioritate și taie-le de pe lista atunci când sunt rezolvate. În acest fel, iți vei putea menține mintea limpede și vei avea succes, cu siguranță.

Așadar, dacă lucrezi în PR, ține cont de aceste sfaturi. Te vor ajuta, cu certitudine, să devii o profesionistă!

 

Acest articol este un guest-post

You might also like

Comments (3)

 • Caietul Cristinei 6 ani ago Reply

  nu cred ca sunt valabile doar pentru cei care muncesc in PR. cam orice job de birou cere o tinuta aleasa, un telefon mobil pentru comunicare si un organizator ca sa nu uiti chestiile importante. Sau gresesc eu si se poate si fara?

  Style 6 ani ago Reply

  De regula da, o tinuta aleasa se impune pentru orice persoana cu munca de birou. Insa si aici, depinde. Daca esti front-office, chiar trebuie sa arati ireprosabil. Daca esti back office, presupun ca nu este o strictete atat de mare, cel putin nu la nivel vestimentar.
  Telefon oricum are toata lumea 🙂
  Organizatoare nu stiu, desi au si acestea rolul lor.

 • mihaelanistor 6 ani ago Reply

  Răspunsuri prompte, clare și rapide, as mai adauga eu, atât la telefon, cât și la mailuri.

Leave a Reply