Cum găseşti lista persoanelor care au dat like paginii tale de Facebook

Pe principiul, lucrurile care par uşoare sunt, uneori, cel mai greu de îndeplinit…

O părea banal, ba chiar pueril pentru unii, dar mie chiar mi-a dat bătăi de cap.

Organizasem un concurs pe facebook şi, în ziua cea mare a extragerii, am vrut să validez  potenţialul câştigător. Cei care participaţi la concursuri pe facebook (pardon, pe Facebook), cunoaşteţi regulile încetăţenite de Like pagină, like şi share şi ce s-o mai cere pe acolo. Buun.  Cam aşa şi la mine.

Isprăvesc cu extragerea şi … vreau să mă conving că respectiva persoană a dat like paginii mele. Floare la ureche, nu? Şi apăs peste tot, stânga, dreapta, intru la like-uri, intru la abonaţi. Nimic, doar statistici, reclame. Mă aşteptam ca în secunda doi să văd o lista de abonaţi. Acum multe luni am descoperit-o pur întâmplător, tot butonând.  Dar acum nu mai ştiam de unde s-o iau.

Căutările mele pe Google n-au avut finalitate.  Ba chiar am găsit undeva că politica Facebook protejează identitatea persoanelor care apreciază pagini, ceva de genul. Practic nicăieri un articol actualizat pe tema aceasta, cu toate că şi alţii întrebau acest lucru. Aproape că mă descurajasem şi voiam s-o las baltă.

Şi cum perseverând reuşeşti, într-un final, iat-o!!!

Aşadar şi prin urmare, big question:

Unde găseşti lista persoanelor care au dat like paginii tale pe Facebook? 

Iată paşii (varianta scurtă):

 1. Intri pe pagina de Facebook a blogului/site-ului tău (atenţie, nu pe profilul de utilizator);
 2.  Sus, în partea dreaptă, mergi la Settings ( înainte de butonul Help)
 3.   Se deschide un ecran unde pe partea dreaptă este un meniu luuung cu tot felul de chestii interesante. Mergi la Persoane şi alte pagini.

listă abonaţi Facebook

Deasupra listei, după cum se vede:

 1. stanga – o casetă cu mai multe opţiuni  (Persoane şi pagini care au dat like paginii şi s-au abonat, Persoane şi pagini pe care le-ai restricţionat)
 2. dreapta – căsuţa de căutare, când vrei să găseşti o anumită persoană după nume (cam ce căutam eu, după cum ziceam)

Acestea fiind zise, vă doresc la cât mai mulţi fani activi pe pagină!

Dacă articolul acesta ţi-a fost util, nu ezita să îl împărtăşeşti şi prietenilor tăi. Poate scuteşte pe cineva de documentări inutile pe Google 😉

You might also like

Comments (6)

 • cristina dragomir 6 ani ago Reply

  Stiam ca acolo le gasesc dar se incarca foarte greu lista aia, nu o poti exporta si dupa 3000-4000 de fani devine al naibii de greu sa identificia daca o persoana ti-a dat like sau nu. Exista un buton de cautare, dar stai si cate o jumatate de ora si tot nu termina cautarea pe lista.

  Style 6 ani ago Reply

  La 1000 şi ceva de fani nu pune nicio problemă. Poate e şi chestie de Facebook, de PC, de constelaţie, ştiu eu… Vorbim peste un timp şi îţi spun dacă întâmpin aceeaşi problemă ca şi tine.

 • Lamiita Petre 6 ani ago Reply

  Super, eu cautam ca proasta pe pagina cate unui castigator de imi ieseau ochii. Ia vezi, matale, poate gasesti si daca a dat share la o postare, ca sa nu mai caut 😀 Sau stii deja vreo metoda???

 • Cristina Barbieru 6 ani ago Reply

  Vai, daca ai sti cat de util mi-a fost articolul asta,adica.. de mult timp vroam sa vad cine a dat like si cine nu, doar ca nu stiam unde sa umblu. Mersi!!!

  Style 6 ani ago Reply

  E bine deci, a fost util. Daca ar fi fost un pic mai intuitiv Facebook la treaba aceasta, era simplu. Dar dupa ce m-am chinuit si eu putin, am zis ca merita sa ii dedic un articol de „cum se face”. 😀

 • Alex 3 ani ago Reply

  Genial…îți super mulțumesc…chiar nu reușeam să găsesc datele acestea și mă tot chinuiam pe google și pe youtube dar nimic.

Leave a Reply