Lenjerii de pat pentru Crăciun fiindcă…e-sarbatoare

De fiecare dată în apropierea sărbătorilor de iarnă mă încearcă stări speciale. Este perioada pe care o asociez invariabil cu idei precum familie, căldură, zăpadă, brad, steluţe, roşu, ghirlande… Una dintre amintirile care-mi revine în minte are legătură cu Ajunul Crăciunului. În această zi, pe lângă împodobitul bradului, s-a creat la noi şi un obicei frumos: acela de a schimba lenjeria de pat cu una cu o tematică aparte, în nuanţe sugestive. Şi în acest an am de gând să duc tradiţia mai departe. Gândul îmi este la Lenjerii de Pat din materiale fine, moi, cu imprimeuri vesele, care să-mi transmită o stare pozitivă.

Lenjerii de pat cam în acest gen…

w-1136-600x600
Moş-Crăciun binedispus ca întotdeauna, cu un zâmbet larg,  pregătit să-i surprindă pe copilaşii de toate vârstele. Asocierea de nuanţe ca auriu-roşu-violet mi se pare încântătoare, iar bumbacul satinat conferă o senzaţie de relaxare şi un somn pe cinste. 

Lenjeria conţine 4 piese (cearşaf pilotă, cearşaf pat, 2 x faţă de pernă) şi este pentru 2 persoane. Se potriveşte de minune în orice fel de dormitor: simplu sau sofisticat. Crăciunul trebuie să fie prezent pretutindeni, iar cu o astfel de lenjerie atmosfera din casă este pe jumătate creată. Căminul are culori şi miros de Crăciun: portocale, cozonac, vin fiert cu scorţişoară.

E-sarbatoare are pentru voi nenumărate produse destinate sărbătorilor de iarnă. De la brazi, la decoraţiuni şi cadouri, instalaţii pentru iluminat decorativ şi până la ţinute speciale pentru doamne şi domnişoare. Lista trebuie întocmită din timp pentru a nu rata nimic din tot ceea ce vă doriţi. Sau, de ce nu, pentru a-i surprinde în mod plăcut pe cei dragi.

Dincolo de orice clişeu, vin acele momente din an în care tot ce contează e să fim în familie şi să fim sănătoşi. E o ocazie minunată să renunţăm la regrete şi supărări, să ne deschidem sufletul şi să oferim buchete de zâmbete fiindcă…e-sarbatoare.

Voi ce cadouri intenţionaţi să oferiţi în acest final de an?

You might also like

1 Comment

  • Cristina Dragomir 7 ani ago Reply

    cat de frumoase sunt lenjeriile de pat cu Mos Craciun! sunt topita dupa ele. Cred ca o sa imi comand si eu una noua.

Leave a Reply