Komunomo și despre oameni fericiți

8

Pentru fiecare dintre noi fericirea înseamnă ceva, altceva. Pentru un copil fericirea înseamnă pieptul mamei, pentru un om al străzi fericirea ar însemna un cămin cald, pentru un orb, cu siguranță că fericirea s-ar traduce  în putința de a vedea, pentru unii fericire este să mai prindă încă o dimineață, un răsărit, iar pentru alții, de ce nu, să fie loviți de marele pot  la loto. Fericirea unui om se răsfrânge asupra tuturor celorlalți din jurul său printr-un Big Bang de energie pozitivă.

Serile trecute am găsit pe net această fotografie:

cf
Sursă: demersbenoit.wordpress.com

Teoretic, nu cred ar avea nevoie de prea multe comentarii.  Lucrurile sunt clare. Mă întreb, copiii aceștia ce motive ar avea să fie fericiți? Puneți-vă o secundă în locul lor…greu, știu.  Într-un stat  precum Burkina Faso, unde condițiile de trai le cam știm cu toții și unde, statisticile spun, speranța de viață este de până la 50 de ani, oamenii își găsesc fel și fel de resurse și de motive de a extrage…fericirea. Cu siguranță că fericirea lor nouă ni s-ar părea banală. Lor nu. Pentru ei,  probabil că fericirea este de a se avea unii pe alții. În cazul de față, fericirea lor de moment este aceea de a se învârti în jurul unui aparat foto, de a fi priviți, luați în seamă precum niște mici vedete chiar și preț de câteva minute. Și da, în lipsă de altceva, este și asta o fericire.

Fericirea voastră care e? Sunteți oameni fericiți? Îndrăzniți și arătați lucrul acesta! Cum unde?

Pe platforma Komunomo, în cadrul unui concurs de fotografie cu tema Happy People. Postați o fotografie în care arătați lumii cât sunteți de fericiți și aveți șansa de a vă ferici cu unul dintre cele trei premii constând în vouchere F64 (I. 1000 Euro; II. 700 Euro; III. 300 Euro). Invitați-vă prietenii  să vă voteze și dați-le și lor șansa să câștige produse F64.


UPDATE! concurs foto Happy People

Intrucât se dorește fericirea a cât mai mulți participanți, s-a decis o mică-mare modificare în regulament în ceea ce privește premiile. Fotografia voastră are acum mai multe șanse de câștig. În loc de un set de premii, cât era stabilit anterior, se vor oferi două seturi. Aceasta înseamnă:

2 x vouchere F64, fiecare a câte 1000 Euro

2 x vouchere F64, fiecare a câte 700 Euro

2 x vouchere F64, fiecare a câte 300 Euro

Un set de premii va fi acordat pentru fotografiile care adună cel mai mare număr de emoții.

Pentru al doilea set de premii câștigătorii vor fi aleși de către un juriu.

Parcă altfel sună acum, nu-i așa?

Vă doresc inspirație și baftă! Grăbiți-vă să vă înscrieți, concursul  durează până în 12 aprilie 23:59.


 

Și nu uitați! Fiți fericiți! Întotdeauna există câte un motiv.

 

8 COMENTARII

  1. Frumoasă analogie. Felicitări! Eu cred că poți fi fericit mai ușor dacă reușești să te bucuri de lucrurile mici, așa cum fac și copiii din imagine. Cred că fericirea ține de felul în care gândești, nu de cât de evoluată este țara în care trăiești. 😀

Lasă un răspuns