Interviu cu un fashion blogger: Beauty with Criss

Articolul de față va avea parte atât de atenția celor câțiva cititori ai mei, cât şi de cea a cititorilor blogului Beauty with Criss, fapt care nu poate decât să mă bucure. Cristina este fashion blogger de multicel timp, iar pasiunea ei pentru haine este mai mult decât evidentă.

Eu fiind abia la început de drum într-ale blogging-ului, consider că mereu poţi prelua câte ceva de la cei ceva mai experimentați decât tine. Beauty with Criss este o pagină dragă mie, atât datorită persoanei din spatele ei care muncește pentru ea, cât mai ales a articolelor despre fashion care mie îmi plac atât de mult.

Îi mulțumesc Cristinei care a răspuns invitației mele de a o cunoaște bine, dându-mi astfel ocazia să spicuiesc câteva lucruri din experiența sa ca blogger.

Așadar, să începem:

#1 Cristina, spune-mi când a luat ființă blogul tău și dacă există cineva care te-a influențat în a-ți crea o pagina a ta?

Mi-am infiintat blogul pe 25 mai 2014, au trecut 1 an si 8 luni atat de frumoase. Si totusi parca ieri am scris primul articol. M-am hotarat sa deschid acest blog avand ca model blogul surorii mele, cu ajutorul ei am reusit sa fac ce mi-am propus si sfaturile ei in legatura cu articolele si modul de a scrie m-au ajutat enorm de mult!

#2 Care sunt domeniile de interes pe care sunt ancorate articolele tale?

Asa cum spune si numele blogului, initial m-am axat sa scriu despre frumusete prin prisma a ceea ce incerc eu in materie de cosmetice, insa pe parcurs, o data cu inceperea colaborarilor cu diverse site-uri de imbracaminte m-am gandit ca este un plus atat pentru mine cat si pentru cititoarele mele sa impartasesc impresiile mele in legatura cu diverse articole vestimentare, idei de fashion si sa realizez outfit-uri care ma reprezinta si care sper sa inspire catusi de putin pe fetele ce imi citesc blogul.

#3 De ce „Beauty with Criss”? Numele ales pentru blog are o poveste anume? 

Asa cum am spus mai sus, mi-am ales acest nume pentru a imparti cu voi, trucuri si idei despre frumusete. Nu are o poveste anume, dar simt ca ma reprezinta.

#4 Știm cu toții că începuturile pot fi uneori dificile; îți mai aduci aminte cu ce stare de spirit și cu ce gânduri ai scris primul tău articol?

Sigur ca da, cred ca oricine are un blog isi aminteste primul articol. Fiind noua, nestiind de unde sa incep si cu ce sa incep, m-am gandit eu sa scriu un articol despre gelurile de dus pe care eu le prefer. Poate  parea un articol banal, insa l-am scris cu mare drag si am incercat sa transcriu parerea mea sincera despre produsele respective. Desi la acel moment nu am pus poze personale, ci le-am luat de pe net, uneori mai citesc cu drag articolul si constat ca am evoluat mult de atunci, sper si sunt sigura ca acest drum imi va aduce multe bucurii.

#5 Ai un articol la care ții în mod deosebit?

Nu am un articol la care tin in mod deosebit, fiecare articol pe care il scriu este special pentru mine.

#6 Există  vreun articol care, la un moment dat, să fi stârnit controverse?

Din fericire, nu. Cred ca inca nu am abordat un subiect care sa starneasca contoverse.Dar nu se stie niciodata.

#7 Ai avut momente în care ți-a trecut prin minte să renunți la blog?

Nu mi-a trecut nicio clipa prin minte sa renunt la blog, desi uneori timpul e impotriva mea si nu pot posta atat de mult mi-as dori.

#8 Fiindcă fashion este una dintre ideile esențiale pe care le tratezi, spune-ne ce părere ai despre stilul vestimentar al tinerelor din ziua de azi?

Nu pot da un verdict despre stilul vestimentar al tinerelor din ziua de azi. De ce? In primul rand nu sunt in masura sa fac asta, nu sunt nici pe departe o fashionista, tinutele pe care le postez sunt tinute care ma reprezinta si pe care le port in mod obisnuit, nu incerc sa alcatuiesc tinute iesite din tipar. Iar in al doilea rand, cred ca fiecare tanara are propriul stil, care o reperezinta si care o ajuta sa se simta bine in pielea sa. Asa ca, cine sunt eu sa judec?

#9 Ce reprezintă pentru tine conceptul de „beauty”?

Frumusetea pentru mine inseamna sa fiu eu, sa ma simt bine in pielea mea, pentru ca frumusetea din interior se va refecta in exterior. Totusi frumusetea extrioara trebuie intretinuta.

#10 Ce ambiții de viitor ai în ceea ce privește Beauty with Criss?

Imi doresc ca pe viitor sa reusesc sa scriu cat mai multe articole utile pentru cititoarele mele, sa evoluez atat in exprimare cat si in modul de prezentare a produselor. Am multe, foarte multe de invatat si de aratat!

Iti multumesc pentru ca mi-ai dat sansa sa impartasesc cu tine ideile si gandurile mele si iti doresc din tot sufletul sa ai parte de un drum presarat doar cu lucruri frumoase cu ajutorul acestui blog!

Îți mulțumesc pentru  răbdarea de a răspunde întrebărilor mele. Îți doresc în continuare multă inspirație, spor și la cât mai mulți cititori!

You might also like

Comments (3)

Leave a Reply