Îngrijirea echilibrată a corpului şi produsele Barnängen

Unul dintre cuvintele faţă de care suedezii nu sunt străini sună chiar aşa: LAGOM. Un termen mai degrabă intraductibil, care vrea să însemne: potrivit, destul, suficient, atât cât trebuie. De fapt, Lagom este un concept care ilustrează un adevărat stil de viaţă în deplin echilibru. Înseamnă o ordine armonioasă a lucrurilor. E sincronizare şi simetrie. Acel nici prea mult, nici prea puţin, ci atât cât trebuie.  Optim şi armonizat. Fără să devin mai filozoafă de atât, oare aţi înţeles cam care este ideea?

Legat de concept al centrului de echilibru, aş vrea să urmăriţi şi voi următorul clip publicitar despre produsele de îngrijire corporală de la Barnängen. E fain, e simplu. Nu e emfatic şi nici plictisitor. E aşa cum trebuie să fie lumea, viaţa. E natural bine de tot şi e mai mult decât o simplă reclamă la nişte produse.

În viaţă este vorba despre a găsi echilibrul potrivit, despre a-ţi descoperi propria persoană şi modul în care trăieşti. Sunt modernă, dar sunt şi clasică în acelaşi timp. Sunt puternică, dar şi feminină. Linişită, dar nebunatică. Aleg să nu aleg. Sunt Lagom. Lagom este despre cum muncesc şi despre cum mă distrez. Despre cum am grijă de mine însămi. Atât de simplu…

În virtutea acestui termen, Lagom, suedezii au dat naştere brandului Barnängen. Pentru a putea vorbi astăzi despre îngrijirea echilibrată a corpului. Puţin din natură cu puţin din ştiinţă, mixul perfect. Natura ocupă un loc important în viaţa suedezilor.  Ingredientele din produsele Barnängen sunt parte din peisajul nordic, suedez, cu multă lumină, cu mări şi păduri. Toate acestea ca făcând parte dintr-o oază deosebită cu plante rare şi variate, ierburi şi ingrediente nutritive de care suedezii s-au bucurat şi în care au crezut de-a lungul secolelor.

Testare gama Nordic Care – Sensitive de la Barnängen

Sunt înscrisă în comunitatea BuzzStore de mulţi ani. Asta înseamnă că testez constant cele mai noi produse apărute pe piaţă. Campaniile derulate pe platforma BuzzStore mi-au dat ocazia să devin Buzzer şi astfel să împărtăşesc şi altora din experienţa personală cu anumite produse. Norocul mi-a surâs şi la campania Barnängen. Eu am primit spre testare 3 produse din gama Nordic Care pentru piele sensibilă: un gel de duş, o loţiune de corp şi un unt de corp.

Gel de duş Sensitive by Barnängen

 produsele Barnängen

Gelul de duş (gramaj 400 ml) are printre ingrediente flori de soc, renumite în Emisfera Nordică, şi 5% Cold Cream – ingredient protector unic  (Cold Cream reprezintă o emulsie hidratantă constând din ceară albă, apă de trandafiri, ulei de migdale şi alte grăsimi)

Menţine umiditatea naturală a pielii şi face o spumă considerabilă. Lasă pe piele o mireasmă demenţială care persistă timp de 3 ore, fără să îţi fi aplicat nici măcar o cremă. Până să încerc gelul acesta de duş, aş fi zis că unul mai bun decât ceea ce foloseam deja, ar fi dificil de descoperit. Trebuie să recunosc că acesta m-a impresionat. Vedem cât de spornic va fi, că are de unde. Vi-l recomand cu dragă inimă, mai ales dacă vă place să încercaţi geluri de duş deosebite.

Unt de corp Sensitive by Barnängen 

 produsele Barnängen

produsele Barnängen

 produsele Barnängen

 

Denumirea generică este Unt de corp All Over Rescue (gramaj 200 ml).  Are o textură robustă, fermă şi este unul din aspectele pe care-l ador la un unt de corp. Faptul că nu curge şi îl pot repartiza pe întreaga piele  este minunat. La acesta m-a cucerit nu doar textura şi consistenţa, cât şi parfumul delicat, dar intens. Da, feminin şi de neuitat. Conţine ingredientul vedetă al produselor Barnängen, şi anume Cold CreamCold Cream acţionează ca un scut împotriva uscăciunii şi iritaţiilor, se absoarbe rapid în piele şi lasă pielea catifelată. Şi parfumată exact atât cât trebuie, fără a o încărca.

Loţiune de corp Sensitive by Barnängen

produsele Barnängen

 produsele Barnängen

Loţiunea de corp (gramaj 400 ml) este fluidă şi uşoară, delicată şi parfumată. Aş numi-o exact opusul untului de corp din punct de vedere al consistenţei. Conţine aceleaşi ingrediente: flori de soc şi 5% Cold Cream. M-aş fi aşteptat ca parfumul loţiunii să fie copia izbitoare a parfumului untului de corp. Nu a fost chiar aşa, e un miros pe care l-am perceput uşor diferit. Nici nu aş putea să descriu diferenţa, e subtilă, diferă prin una, două note ca să mă exprim aşa. E la fel de persistentă însă ca şi mireasmă. Hidratează pielea, o calmează, efectul fiind imediat şi menţinându-se pe durata întregii zile.

Brandul Barnängen a devenit furnizorul Casei Regale suedeze în 1876.  Produsele m-au surprins în cel mai plăcut mod posibil. Se armonizează perfect cu personalitatea mea şi cu nevoile pielii mele.

Vorbim despre două linii de produse:

Linia Nordic Care, din care face parte şi gama Sensitive, cea testată de mine, mai include şi gama Caring şi Nutritive.

Linia Nordic Rituals include gelurile de duş Sauna RelaxGlacier BreezeMidsommar Glow, precum şi uleiul parfumat de corp Midsommar Glow.

Poate vrei să devii şi tu Buzzer, ce zici? Testezi produse noi şi îţi spui părerea despre ele în Social Media. Îţi las un link prin care chiar te invit să te înscrii, AICI. Acum a fost despre produsele Barnängen. Data viitoare cine ştie ce urmează. Succes!

LIVE LAGOM (Trăieşte Lagom)! Nici prea prea, nici foarte foarte.

You might also like

Comments (2)

  • Cristina Dragomir 5 ani ago Reply

    Ma bucur ca sunt promovate cum trebuie aceste produse suedeze. Ieri le-am vazut in cora pe un raft special, puse la vedere, si erau si la oferta. Mi-am promis ca le incerc si eu, dar ieri am avut buget limitat.

  • Oana M. 5 ani ago Reply

    Am testat si eu gama Nutritive. Mi-au plăcut mult produsele si mai ales minimalismul lor privitor la toate cele. Uleiul de corp Midsommar Glow cred că l-am îndrăgit cel mai mult dintre toate, deși inițial mi se părea cam parfumat pentru gustul meu.

Leave a Reply