Servicii de înfrumuseţare de la1Dream Beauty Studio

Vin unele momente în viaţă în care femeile, în special ele, simt nevoia unei schimbări. Da, am nevoie de o schimbare, parcă aşa sună expresia, nu? În consecinţă, nevoia trebuie satisfăcută. Soluţia cea mai la îndemână şi cea mai puţin costisitoare ar consta în programarea la un salon de înfrumuseţare.

Să dăm şi nişte motive.  Dimineaţa, la întâlnirea cu oglinda, remarci că părul nu-ţi mai stă nicicum, e aspru, e tern,  iar culoarea de la ultima vopsire nu mai e decât o amintire. Unghiile…ţi le mai aranjezi tu, aşa cum poţi, în puţinul răgaz pe care ţi-l permiţi după ce aşezi copilul la somn. Şi tot nu iese cum ţi-ai dori. Poate a cam venit timpul să-ţi oferi şi tu o schimbare de look, iar mâinile tale să beneficieze de o manichiură profesională. Fiindcă ştii şi tu că, deşi eşti mămică, nu înseamnă că ai încetat să fii femeie.

Eu sunt mămică. Tu eşti mămică. Şi ea este mămică. Nu, nu conjugăm verbul A FI (mămică).  Suntem, înainte de toate, femei. Priveşte lucrurile în felul următor:  vezi zilnic pe stradă zeci de mămici (însoţite sau nu de copilaşii lor). Ce aspect crezi că le diferenţiază pe unele de celelalte, aşa, la prima vedere. Ţinuta? Coafura? Eventual machiajul? Sau atitudinea? Sunt convinsă că ai observat şi tu că femeile aranjate, cu un aspect îngrijit,  par mai încrezătoare decât cele care se lasă întotdeauna pe ultimul loc (şi, uneori, nici măcar pe acela).

Un aspect fizic plăcut îţi va da mai multă încredere în tine şi te va face să ai mai mult chef de viaţă.

Dacă vopsitul integral al părului nu îţi surâde, poţi încerca varianta unui vopsit suvite. Chiar şi aşa, poţi să fii convinsă că schimbarea va fi una vizibilă şi remarcată. Se pot realiza chiar şuviţe ombre dacă vrei să încerci ceva altfel. Nu te descuraja nici dacă ai părul scurt, partea bună este că şuviţele se adaptează pentru părul de orice lungime.

Sincer, eu m-am îndrăgostit atât de tunsoare, cât şi de culoare; conferă o alură fresh şi un aer de tinereţe pe care-l poţi simţi la orice vârstă, garantat! Aşa că, sugestia mea sună cam aşa:

Lasă-ţi părul să atragă priviri admirative!

servicii de infrumusetare

Ar mai fi varianta unui vopsit balayage, cu foarte mare cerere acum ceva timp în rândul doamnelor şi domnişoarelor, în rândul vedetelor chiar.

Nu-i aşa că dă un aspect elegant şi natural, în acelaşi timp?

vopsit-balayage-5

Că tot aminteam şi de problema unghiilor, care nu trebuie neglijate nici ele. La 1Dream Beauty Studio te poţi răsfăţa cu o manichiură profesională realizată exclusiv  cu produse profesionale. Timpul tău fiind unul preţios, recomandarea ar fi să optezi pentru o manichiura semipermanenta în nuanţă şi, eventual, modele care să te reprezinte, care are o rezistenţă sporită  de până la o lună de zile. Ce răsuflare să ai unghii impecabile atâtea zile!

manichiura-semipermanenta21

Fie că te-am convins, fie că încă mai cântăreşti lucrurile, poate îţi faci timp să treci pragul salonului de înfrumuseţare 1Dream Beauty Studio şi să descoperi tu singură ce şi cum. Salonul este echipat cu mult bun-gust iar oameni talentaţi şi cu simţul esteticului, stilişti pasionaţi, vor avea grijă de frumuseţea ta. Cu siguranţă te-ai întrebat adesea sau ai auzit frecvent: „Unde mă vopsesc în Bucureşti?”. Este adevărat, ai o mulţime de alternative. Doar  o banală căutare pe Google îţi deschide în faţa ochilor  o mulţime de opţiuni: saloane care oferă diverse servicii de înfrumuseţare. Însă, criteriul după care ar fi ideal  să te ghidezi priveşte raportul calitate-preţ şi, de ce nu, recomandările de la prieteni, cunoscuţi.

Câţi bani ai fi dispusă să plăteşti pentru servicii de înfrumuseţare?

Normal, depinde pentru ce, mai exact.

La 1Dream Beauty Studio preţurile nu sunt dintre cele mai piperate. Cel puţin, nu pentru o capitală precum Bucureştiul.

Tuns femei                        50 RON

Tuns copii                          25 RON

Vopsit şuviţe par scurt   150 RON

Vopsit şuviţe păr mediu   250 RON

Coafat păr scurt                40 RON

Coafat păr mediu             60 RON

Coafat păr lung                 80 RON

De la tratamente faciale,  cosmetică, epilare şi masaj, până la bio-tatuaje temporare, aici poţi descoperi o gamă largă de servicii care te vor ajuta să schimbi ceva, să te reinventezi şi să te simţi mult mai bine în pielea ta.

În loc de concluzie…

Orice femeie are dreptul la frumuseţe şi la momente sinestezice de răsfăţ. Orice femeie merită să arate bine şi să se simtă impecabil în propria piele.  Dacă eşti în Bucureşti şi ai nevoie de ceva anume în materie de servicii de  înfrumuseţare, la preţuri corecte şi de calitate impecabilă, încearcă la:

1Dream Beauty Studio

(Strada Nicolae G. Caramfil Nr. 40, Sector 1)

Iar dacă ai fost mulţumită, recomandă-l tuturor femeilor importante din viaţa ta!

You might also like

Comments (2)

  • cristina dragomir 8 ani ago Reply

    chiar sunt ok preturile. La salonul de la mine din zona cam tot pe acolo bat si nu folosesc vopsea asa buna ca aceasta de la salonul prezentat de tine.

  • Gabriela 7 ani ago Reply

    Un salon foarte bun, un raport calitate-pret excelent !

Leave a Reply