În luna iubirii 2018, Centrul Comercial Auchan invită îndrăgostiţii să aşeze #IubiriÎnRamă

luna iubirii

La Centrul Comercial Auchan, luna iubirii începe din 10 februarie şi ţine până în 25 februarie. Vă aşteaptă nişte zile cu miere, cu sirop şi mult parfum de iubire. Noi ştim că dragostea se simte şi se arată oricând, dar e perfect dacă putem să îi dedicăm o anume perioadă a anului. O perioadă cu multă love in the air, cu deserturi fabuloase pentru gagici, ieşiri romantice şi…multe PREMII. Da, multe premii pentru toţi îndrăgostiţii cu iniţiativă care vor aşeza cu delicateţe #IubiriInRama. Vedeţi de ce e palpitant că şi iubirea are, oficial, câteva zile doar ale ei?

Luna iubirii

Iată ce trebuie să faceţi…

Începând de mâine, 10 februarie, vă luaţi de mânuţă şi veniţi la Centrul Comercial Auchan din oraşul vostru. Echipa roz de la HappyTeam e super curioasă să vă cunoască povestea de iubire şi, de ce nu, să afle şi câteva picanterii. Nu veţi avea încotro şi nici veţi mai putea da înapoi, aşa că va trebui să vă deschideţi inima.

Apoi, vă veţi amuza cu un joculeţ tematic interactiv pe tabletă la care nu există nici învinşi, nici nenorocoşi. Veţi primi instant un premiu surpriză.

La final, toţi participanţii îşi vor lăsa datele pentru a fi incluşi într-o tombolă cu premii săptămânale care constau în vouchere la SPA şi o şedinţă foto

Dar stai, asta nu e tot…

La finalul campaniei, veţi avea o şansă la tombola pentru premiul cel mare şi uber-romantic: o excursie în oraşul Iubirii, Paris.

În Luna Iubirii, faceţi împreună o poză la totem!

Say #BucurieImpreuna 🙂

Pentru că momentele faine şi delicate trebuie păstrate, nu uitaţi să să treceţi şi pe la totem pentru a vă imortaliza iubirea. O poză printată cu voi2, numai bună de pus în ramă, va fi o amintire de cinste peste ani.

Daţi curs provocării #IubiriDePusInRama şi haideţi la Auchan. Haideţi să vedeţi de câte perechi frumoase e lumea aceasta plină! Zâmbete, pupicei şi îmbrăţişări cât de multe. Be happy, guys!

Memento: 10, 17 și 24 februarie 10:00-14:00 şi 14 februarie 16:00-20:00, numai în incinta hypermarket-ului Auchan din oraşul vostru

Pentru alte detalii, vizitaţi pagina de Facebook Centrul Comercial Auchan

Mulţumesc, ParentingPR!

Love, Love, Love!

Luna iubirii

 

You might also like

1 Comment

  • Cristina Dragomir 6 ani ago Reply

    hai ca tot trebuie sa merg eu la shopping zilele astea, la Auchan ma duc direct, ca la Cora m-am tot inscris la tombole, si nimic. Poate ai mai mult noroc aici. Cum ar fi sa ma duc la Paris, sa va trimit salutari de acolo?

Leave a Reply