Impresii despre Moroccanoil și un Black Friday de vară

experiența mea cu moroccanoil masca hidratanta light

Îmi place să ochesc constant oferte speciale și promoții la cosmetice și, desigur, la haine. Că e magazin offline sau online. Pe online însă ai o mai mare vizibilitate la produse, părerea mea.

Cum e Notino.ro, care rămâne magazinul online ideal de unde pot comanda produse de îngrijire și cosmetice. Până duminică inclusiv, 19.07.2020 găsești aici reduceri Black Friday. Nu de alta, dar mai avem ceva timp până la binecunoscutul Black Friday de toamnă.

reduceri summer black friday notino

Identifici produsele care intră în promoție după vizualul specific atașat imaginii produsului:

20% la produse din brandurile selectate de top folosind codul notino în coșul de cumpărături

În articolul de față mi-am propus să împărtășesc cu tine câteva impresii generale despre Moroccanoil, un brand creat în virtutea podoabei capilare.

Gama Moroccanoil – îngrijirea părului pentru gusturi exigente

moroccanoil  mască hidratantă light și ulei tratament
m

Astăzi vreau să îți vorbesc despre un brand care face toți banii: Moroccanoil. Îmi doresc să fiu sinceră cu tine și am să îți spun de la început că da, costă ceva. Despre produsele de la Moroccanoil se știe că nu sunt ieftine. Pentru mulți dintre noi acesta poate fi un impediment, sunt total de acord.

Treaba faină la tratamentul oferit de Moroccanoil este că promite multe și se ține de cuvânt. Chiar sunt nemaipomenite și încă nu am citit impresii care să dezmintă acest lucru.

Ce este Moroccanoil?

Co-fondatoarea brandului Moroccanoil se numește Carmen Tal. Brandul oferă o linie de produse profesionale pentru îngrijirea părului. Gama cuprinde șampoane, balsamuri, uleiuri, tratamente etc. pentru diverse tipuri de păr și nevoi.

Până acum, am folosit constant masca hidratantă. Uleiul de tratament mai rar, am doar o mostră de 10 ml. Nu am avut norocul să îmi pot achiziționa întreaga gamă pentru tratament, prin urmare sunt în măsură să îți prezint masca. Care m-a impresionat.

Masca hidratantă light de la Moroccanoil

Se prezintă sub forma unui borcan din plastic robust, de 250 ml. Produsul are o textură vâscoasă, consistența este mai groasă decât a unui balsam de păr. Nu curge, lucru important. Culoarea este spre albicioasă.

Masca hidratantă light de la Moroccanoil vine cu dedicație pentru persoanele cu păr uscat, subțire, chiar degradat.

Instrucțiuni de utilizare

Se aplică o cantitate suficientă pe părul curat, uscat cu prosopul și pieptănat. Se lasă timp de 5-7 minute (sau chiar mai mult) pentru a permite produsului să intre în piele. Se clătește. Frecvența de utilizare este de 1-2 ori pe săptămână. Frecvența se reduce pe măsură ce starea părului se îmbunătățește.

mască hidratantă light Moroccanoil experiența mea

Efectul măștii se vede la:

  • hidratarea și hrănirea părului în profunzime
  • restabilirea elasticității

Ingredientul special care contribuie la menținerea hidratării părului este uleiul de argan.

Impresii despre Moroccanoil – masca hidratantă light

Eu am un păr des, fir gros, sârmos, iar ingredientele din această mască înmoaie părul, lăsându-l mai maleabil și mătăsos, fin. Pe măsură însă ce părul se murdărește, revine și aspectul de aspru.

Însă, o ameliorare în strălucire și la nivelul vârfurilor am putut remarca după primele utilizări. Îl am de aproape 1 an, fiindcă de un timp nu îl mai folosesc chiar la fiecare spălare.

Despre miros, nici nu am cuvinte să îl descriu. Parfumul este atât de pronunțat și de pretențios, te cucerește. Se împrăștie în jurul tău de cum deschizi cutia. Se menține în păr zile la rând. Hainele se molipsesc și ele, senzația e minunată. Cel puțin, în materie de miros, nu am mai folosit până acum vreun produs care să se simtă atât de intens.

Nu spun că nu mai există produse care să hidrateze atât de bine și să confere și parfum persistent părului. Spun doar că produsele de la Moroccanoil nu au devenit celebre pentru că sunt folosite de celebrități din lumea întreagă, ci pentru că efectiv sunt bune.

Sper să reușesc să îmi achiziționez în viitorul apropiat și un șampon Moroccanoil, cel pentru păr vopsit.

Tu ai auzit de produsele de la Moroccanoil? Ce te-ar tenta să încerci?

You might also like

1 Comment

Leave a Reply