Ghid pentru cadouri de Crăciun. Ce să îi dăruieşti unei femei, în funcţie de ZODIA ei!

ghid pentru cadouri de Craciun, in functie de zodie

Se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, astfel că ar trebui deja să te gândești la cadourile pe care le vei oferi celor dragi. Dacă nu ai inspirație sau nu te poți hotărî între mai multe variante, în ceea ce privește o prezența feminină importantă din viață ta, vezi mai jos câteva idei potrivite pentru fiecare zodie în parte.

ghid pentru cadouri de Craciun, in functie de zodie

Iată ce cadouri îi poți oferi unei femei, în funcție de semnul său zodiacal

 • Berbec

Dacă o persoană importantă din viață ta este născută sub această zodie, trebuie să știi că este o persoană hotărâtă, dinamică și plină de energie, care își dorește întotdeauna să aibă succes. De aceea, o agendă elegantă cu ajutorul căreia se va putea organiza în 2018 poate fi cadoul perfect de Crăciun!

 • Taur

Taurul este un semn zodiacal terestru, materialist, care tinde constant spre a avea tot ceea ce își dorește și pentru a trăi pasional. Așadar, dacă vrei să surprinzi plăcut o femeie Taur, fă-i cadou un coș cu bunătăți de Crăciun: un cozonac delicios, un vin de calitate, bomboane rafinate și alte preparate sofisticate. Cu siguranță, va adora gestul tău!

 • Gemeni

Nativele din zodia Gemeni sunt caracterizate de mișcare, deplasare, curiozitate și dorință de schimbare. Astfel, cadoul pe care îl alegi trebuie să reflecte aceste lucruri. De aceea, o călătorie poate fi o idee genială! Cumpără-i femeii importante din viața ta un bilet de avion sau un city break într-un loc pe care își dorește de mult timp să îl viziteze.

 • Rac

Femeile Rac sunt familiste convinse. Adoră să fie înconjurate de cei dragi și să își petreacă timpul în compania persoanelor la care țin cel mai mult. Așadar, dacă vrei să faci un cadou de suflet, dăruiește un album pentru poze de familie!

 •  Leu

Leoaicele zodiacului vor întotdeauna să arate și să se simtă bine în pielea lor, precum și să fie admirate de cei din jur. De aceea, descopera oferta de creme de corp la Sabon și alege câteva produse de îngrijire sau cosmetice. Cu certitudine, nu vei da greș!

 • Fecioară

Fecioarele sunt persoane organizate, cumpătate, muncitoare și perfecționiste, precum și tehnice, ingenioase. În acest sens, cea mai bună idee este să dăruiești ceva util, mai degrabă decât ceva simbolic. De exemplu, găsești la Lerato carcase potrivite de J5 și multe alte modele de smartphone. În mod sigur, darul va fi apreciat.

 • Balanța

Toată lumea știe despre Balanțe faptul că sunt cele mai echilibrate persoane din zodiac. De aceea, dacă vrei să aduci un plus în viața unei femei Balanță, dăruiește-i un abonament la sala de fitness. Cu siguranță, se va ține de acest obicei sănătos, pe care va ajunge să îl adore.

 •  Scorpion

Scorpionii sunt oamenii puternici ai zodiacului, determinați și hotărâți, care își doresc mereu să își păstreze statutul și integritatea. Pentru că pot deveni foarte ușor irascibili, este indicat să le dăruiești ceva care să îi scoată din rutină și să îi facă să se relaxeze, precum un kit de spa.

 • Săgetător

Femeile Săgetător au o dorință fantastică de cunoaștere, studiu și evoluție intelectuală. De aceea, cel mai potrivit cadou este o carte interesantă, care să îi intrige și să îi invite la filozofat timp de ore întregi!

 • Capricorn

Femeile Capricorn sunt firi raţionale şi pragmatice, ba chiar tradiţionaliste, care pun mare accent pe latura practică a vieţii. Le plac obiectele vechi, preţioase şi autentice, astfel că poţi opta să oferi reprezentantei acestei zodii o vază frumoasă, un tablou sau o faţă de masă cu motive deosebite.

 • Vărsător

Femeile din această zodie sunt caracterizate de creativitate, imaginație debordantă și deschidere către orice noutate. Pentru Vărsătoarele artiste, cadoul ideal poate fi un tablou abstract, o carte de colorat pentru adulți sau obiecte vestimentare inedite.

 • Pești

Nativele acestei zodii sunt firi emoționale, sensibile și extrem de conectate la sentimentele celor din jur. Așadar, dacă dorești să oferi un cadou potrivit, axează-te pe ceva personalizat, precum o felicitare cu un mesaj autentic, formulat de tine.

ghid pentru cadouri de Craciun

Happy Christmas!

 

Acest articol este un guest-post

You might also like

Comments (2)

 • Bratu Gabriela 6 ani ago Reply

  nu stiu cat de mult m-ar incanta un kit de spa, dar la o carte n-as spune nu. tot la relaxare se incadreaza, nu?

 • Cristina Dragomir 6 ani ago Reply

  sa ne intelegem! Eu sunt gemeni. Mi-ar placea sa imi daruiasca un weekend la munte, dar niciodata un citybreak sau alt tip de excursie care presupune mers cu avionul. Eu nu ma urc decat moarta in avion, deci nu m-a nimerit aici. In schimb, fiind nascuta la doar 20 de minute de la trecerea in zodia gemenilor, am remarcat de multe ori mi se potrivesc caracteristicile si previziunile pentru tauri. Si aici e la fel. Mie sa imi dea cozonac!

Leave a Reply