Ghid fashion pentru vară: 3 elemente ESENŢIALE

Vara aceasta vine cu temperaturi extreme și, de aceea, trebuie să fii pregătită să faci față condițiilor meteorologice. Cunoaștem acel sentiment de frustrare care apare atunci când te gândești cu ce urmează să te îmbraci și, deodată, ți se pare că garderoba ta este insuficientă sau nepotrivită.

Iată 3 elemente vestimentare în care dacă vei investi inteligent, te vor scoate din impas.

1. Rochiile – un must-have pentru vară

ghid fashion

Rochia este elementul cheie care te poate salva, în orice zi și pentru orice ocazie. Vezi toata colectia de rochii aici și alege câteva modele pe gustul tău.

Te sfătuim să achiziționezi minimum o rochie casual și una mai elegantă, pentru a fi pregătită atât pentru plimbări și ieșiri în oraș, cât și pentru evenimente speciale, precum aniversări, petreceri sau chiar nunți.

Rochia nu numai că te va ajuta să construiești mult mai repede o ținută, decât dacă ai combina mai multe piese, dar îți va conferi o senzație unică de răcoare și confort, indiferent de temperaturile de afară. Așadar, asigură-te că ai mereu la îndemână o asemenea piesă!

ghid fashion
2. Costumul de baie – piesa de rezistență pentru o apariție magnifică

Prietenii te invită, în mod spontan, la o zi de relaxare la piscină. Bineînțeles, vei accepta și vei începe să te pregătești.

Îți iei loțiunea cu factor de protecție, prosopul, portofelul, geanta si… Ah, costumul de baie! Îl probezi pe cel de vara trecută, însă nu ți se mai potrivește perfect și, în plus, s-a deteriorat, după numeroase purtări.

Evită astfel de situații și investește într-un costum de baie de calitate, rezistent și în pas cu trendurile actuale. De asemenea, ia în considerare forma corpului tău, atunci când te decizi asupra unui model.

Intră rapid pe Internet și gaseste costumul de baie potrivit pe site-ul Atmospherefashion, comandă-l și bucură-te de o apariție fresh, de fiecare dată!

3. Accesoriile – finisează look-ul într-o notă stylish!

ghid fashion

Orice ținută ai adopta, adaugă-i un plus de stil, cu accesoriile potrivite. Acestea pot ruina sau, din contră, îmbunătăți considerabil orice apariție.

Nu trebuie să îți lipsească din garderobă ochelarii de soare, cerceii, colierele, curelele și brățările. Dacă optezi pentru un look relaxat, de zi, pune-l în valoare cu o pereche de ochelari de soare cat eye, pentru a-l transforma într-o apariție de excepție. În cazul în care porți o rochie lungă, casual, fără bretele, accesorizeaz-o cu o pereche de creole imense, care îi vor oferi un accent glamour.

Pentru ținutele de seară, alege un singur accesoriu statement, cum ar fi un colier extravagant, o curea deosebită sau câteva brățări masive.

Acestea fiind spuse, nu există o garderobă prea mică, ci doar una nepotrivită sezonului în care ne aflăm. Așadar, organizează-ți, pentru început, dulapul cu haine și fă-ți o listă cu piesele vestimentare de care ai nevoie. Apoi, caută cele mai calitative și versatile produse, pentru a te asigura că îți poți construi ușor, rapid și fără efort ținuta perfectă!

You might also like

No Comments

Leave a Reply