Gama de măşti de faţă 7th Heaven cu efect de întinerire

Renew You se numeşte cea mai recentă gamă de măşti faciale lansată de 7th Heaven pe data de 11 iulie 2019. Când am primit coletul cu măşti de faţă 7th Heaven, m-am bucurat de două ori. De ce?

O dată, fiindcă îmi place la nebunie să îmi răsfăţ tenul cu o mască. Aşa, din când în când măcar. Acela e momentul meu deplin. Apoi, deoarece nu mai testasem vreodată un produs cosmetic care să aibă în compoziţia sa aur. Da, da, aur chiar de 24k. Nu închideţi, asta s-ar putea să vi se pară interesant.

Produsele stau în nişte plicuri aurii de-a dreptul luxury. Le-am văzut şi la raionul de cosmetice din Carrefour şi atrag atenţia datorită luminozităţii ambalajului.

Fiindcă îmi doresc neapărat să le cunoşti tu, am să le iau pe fiecare pe rând. Ai să vezi prin ce este specială fiecare dintre ele şi cum ar putea să răspundă nevoilor tenului tău.

 

Masca hidrogel detoxifiantă cu cărbune şi 7 fructe de pădure

DETOXIFIERE: Ten obosit. Ten încărcat.

măşti de faţă 7th Heaven

De ce e specială:

Contribuie la curăţarea şi minimizarea porilor datorită cărbunelui detoxifiant. Tenul gras, în mod special, ar face o pasiune pentru ea. Cu antioxidanţi extraşi din 7 tipuri de fructe de pădure calmează şi hidratează perfect tenul obosit şi tern. Poate fi cadoul perfect pe care să îl oferi tenului seara, după un duş fierbinte, când porii sunt deschişi. Vei dormi ca un bebeluş, iar dimineaţa te vei trezi cu un ten radiant şi luminos.

Cum o foloseşti:

Mai întâi, se demachiază tenul. Produsul are 2 părţi, după cum reiese şi din fotografie. O parte se aplică în partea superioară a feţei, a doua în zona buzelor. Se lasă să acţioneze 20 minute, după care se îndepărtează. Pentru un plus de hidratare, se masează uşor excesul de conţinut pe faţă.

Produs în Corea de Sud, netestată pe animale.

 

Masca Pro Age pentru echilibrarea profundă a pielii

ECHILIBRARE: Ten stresat. Ten deshidratat.

măşti de faţă 7th Heaven

De ce e specială:

Masca se prezintă sub forma unei foi de bambus îmbibată cu vitamina B5. Efectul este unul instant de catifelare şi hidratare. Restabileşte echilibrul natural al pielii. Contribuie la întârzierea apariţiei liniilor fine şi a ridurilor. Cu siguranţă, poate fi arma secretă a tenurilor de 30+, care să prevină cu succes semnele îmbătrânirii.

Cum o foloseşti:

Demachiezi tenul. Aplică masca presând-o cu degetele pentru a adera perfect la piele. Aşteaptă 10-15 minute. Îndepărtează. Masează restul de produs pentru a intra în piele şi a simţi hidratarea maximă.

Produs în Marea Britanie. Netestată pe animale.

 

Masca gold pentru ochi cu Q10 şi extract din boabe de soia

ENERGIZARE: Ochi obosiţi. Pungi sub ochi.

măşti de faţă 7th Heaven

De ce e specială:

Avem Q10 şi avem soia. Coenzima Q10 este un element propriu pielii eficient în prevenirea îmbătrânirii cutanate. Cu vârsta însă, acest ingredient se diminuează. Soia contribuie la tonifiere, luminozitate şi la catifelare. Tot soia stimulează producţia de colagen. Prin acţiunea sinergică a celor două, pielea delicată din zona ochilor are parte de un boost de prospeţime. Cearcănele, umbrele şi pungile de sub ochi se atenuează. O privire obosită şi nişte ochi suprasolicitaţi au nevoie de împrospătare. Pielea devine strălucitoare cu un aspect neted.

Cum o foloseşti:

Ideal ar fi ca, înainte de a o aplica, să o ţii 10 minute la frigider pentru ca efectul să fie optim.

Între timp, demachiezi tenul, inclusiv zona de dedesubtul ochilor. Poziţionezi plasturii sub ochi, tamponând uşor până simţi că s-au lipit. Laşi să acţioneze 15-20 minute. Îndepărtezi produsul, iar cu ce rămâne faci un masaj delicat în jurul ochilor.

Produs în Corea de Sud, netestată pe animale.

 

Masca cu foiţă de aur 24k pentru fermitate

FERMITATE: Ten lipsit de viaţă. Ten tern

măşti de faţă 7th Heaven

De ce e specială:

Am lăsat pe final ce era mai special şi mai interesant. Este vorba despre o mască textilă cu 24k aur. Are în compoziţie aminoacizi care contribuie la hidratare şi la o funcţionare a pielii în parametri normali. Efect de fermitate şi de strălucire este unul pe care nu ai cum să nu îl remarci după folosirea unui asemenea produs premium.

E un răsfăţ de zile mari de care orice femeie merită să se bucure cel puţin o dată pe lună, dacă nu mai des.

Cum o foloseşti:

Se demachiază tenul şi se usucă. Se aplică masca până la contact maxim cu pielea. Trebuie să ai răbdare 10-15 minute şi eşti gata. Îndepărtezi produsul de pe faţă. Dacă mai ai încă puţină disponibilitate, masează uşor ce rămâne pe piele pentru a te bucura de infuzia de aur până la ultima picătură.

Produs în Corea de Sud, netestată pe animale.

Compania producătoare 7th Heaven nu se dezminte nici de această dată. Continuă să pună accent pe frumuseţea naturală în asociere cu o îngrijire cât mai naturală a pielii.

Eşti la un pas distanţă de un adevărat ritual de frumuseţe SPA la tine acasă. Cum îţi sună asta? Ce motiv ai mai avea ca să nu te bucuri, din când în când, de produse cu efecte vizibile? Repet: răsfăţ.

 Măștile pentru ten 7th Heaven sunt disponibile spre vânzare și în magazinul online zenobia.ro.

măşti de faţă 7th Heaven

Spune-mi într-un comentariu tu ce efect/e ai nevoie să aduci tenului tău: fermitate, energizare, catifelare, tonifiere etc.?

 

You might also like

Comments (2)

  • Andrada R. 4 ani ago Reply

    Nimic nu te face mai frumoasa decat un ten perfect si ingrijit. Ah, si accesoriile pe masura! Si eu folosesc masca Pro Age de la Renew you si sunt foarte multumita de rezultate!

  • Corina 4 ani ago Reply

    Pot sa spun ca este foarte buna o astfel de masca pentru ten! Obisnuiam sa ma dau zilnic cu creme sau sa imi fac masti, in fiecar dimineata si fiecare seara foloseam ceva, apoi am inceput sa merg la tratamente corporale si pentru fata la salon si nu am mai simtit nevoia sa fiu atat de stricta cu mine, acum imi fac ritualurile o data la cateva zile.

Leave a Reply